Únava ve 35. týdnu těhotenství

338
29.9.15 10:59

Unava ve 35 tt

Ahoj maminy, poradite mi? Dnes jsem 35+5tt a od vcerejska jsem silene unavena. Nejsem schopna se ani vysprchovat abych neumirala. Nemam jine priznaky. Jen me tvrdne bricho, casto a dost silne. Citim se jako kdybych byla nemocna a mate takovou tu chripkovou unavu. Nic mi ale neni. Kdyz si sednu tak se to zlepsi, ale pak zase objevi. Nemuzu celej den lezet, doma mam triletaka… Budu rodit? U prvniho to prislo bez varovani. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.9.15 11:48

Ahoj, nechybí ti třeba hořčík? Myslím, že ve 35tt se ještě může brát. Já tyhle stavy mívám, když si ho zapomenu vzít. Jsem 34tt a pokud ho beru pravidelně, tak nejsem ani moc unavená, ani mi netvrdne břicho, ale bez něj je to děs. Nevím, co budu dělat pár týdnů před porodem, kdy už se brát nemá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.9.15 11:54

Ja jsem taky na umreni, mam 37+1 a 15 timesicni dceru. Beru jen navic zelezo, jinak je to ale normalni…si myslim. Asi je to i tom, ze tva energie jde do tveho ditete takze byt tehotna a behat za malym je vysilujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.9.15 12:41

Beru jen zelezo na recept. Jinak mak hodnoty v poradku. Nevim co by to mohlo jinak byt. Vim, ze na konci tehu unava je, ale tohle mi prijde uz moc. Do porodky jdu az pristi tyden na prvni navstevu tak se zminim. Ja mela strach ze ve 35 se blizi porod. Bylo by brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.9.15 14:17

@Gambo no za tyden uz muzete rodit a bude to v pohode. 37 tydnu je uz normalni, zeptejte se doktora, clovek nikdy nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.9.15 14:26

@Vicky12
Za tyden budu ve 36+5to uz nic miminku nehrozi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.9.15 15:40

@Gambo ja jen vim, ze od 37-42 tydnu je uz porod normalni a ne predcasny. Takze 37 je dite zcela vyvinute, donosene takze uz je to v poradku. Datum dane scanem je jen ukazatel, me zbyvaji 3 tydny, ale stejne tak to muze prijit kazdym dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.9.15 15:47

@Gambo me se treba tezko dycha, takze az to ustoupi a budu litat na zachod, vim ze je porod blizko. Ale prvni jsem mela vyvolavany nekde 41 + takze normalne nevim. priznaky cisteni tela jsem mela snad i ty falesne kontrakce, ale stejne na porod me museli neco dat. Male se nechtelo a stejne byla moc vzadu a daleko.

Takze ted doufam, ze to probehne uz normalne a ze telo si poradi samo, pokud ne tak znovu vyvolavacku, aspon budu vedet kdy to prijde.

V kazdem pripade se clovek tak nejak hlida a kontroluje, nic neskodi to rict doktoru, vselijake priznaky nebo pocity a radeji se budu plest nez aby se mi pritizilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.9.15 17:06

@Vicky12
Zminim se urcite. Ja u prvniho odchazela z poradny s tim ze do porodu je casu, a ze muzu zacpu resit cipkem. Dala jsem doma cipek a za dve hodiny jsem mela bolesti a za 40 hodin jsem porodila. Takze zadne priznaky nestihli dojit. Ale cetla jsem ze caste navstevy wc a unava je znameni. Me presla zacpa ze dne na den a po kazdem vetsim jidle jdu na wc a k tomu ta unava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.9.15 10:19

@Gambo jsem rada, ze jsi zalozila tuhle diskusi, taky jseem chtela zalozit podobnou :)
Zacpu resim jedine ze si dam kafe, nedokazu si predstavit nejit 9 mesicu na zachod.
Ted sice mam kazdy den ty poslicky a ta unava na me lehla taky pred nejakym tim patkem, ale jinak nic. Zitra jdu k doktoru a asi si budu muset nejake priznaky vymslet, no asi se ho zeptam na kazdou blbost uz jen tak aby rec nestala. Navic to mam asi tak hodinu do porodnice takze fakt se asi budu vyptavat na ruzne jinepriznaky''.
Jinak delej co ti sesty smysl rika, zatim se loucim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.8.16 19:47

Ahoj maminky jdu si pro radu. Jsem 34+5tt a už třetí den mě trápí velká únava doprovázená bolestí kloubů a svalů. Prostě taková skoro chřipka, ale bez kašle a bez rýmy. Do toho se mi přidaly silné bolesti v kříži a bolest hlavy která je od krční páteře. Dnešní den už je mi lépe, už jsem začala i jíst, jen mě mírně doznívá bolest hlavy. Myslíte, že by to mohla být nějaká viróza? Je pravda, že syn si před několika dny stěžoval na bolest hlavičky a měl i zvýšenou teplotu. Tak doufám, že to není nic vážnějšího. Nemáte s tím některá zkušenost, takový kousek od termínu porodu? Zpočátku jsem si myslela, že mi snad začíná porod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.16 20:30

Mela jsem to stejne v cca 34tt, celkova slabost, nohy, bederni oblast, hlava jak skopek a bez teplot a nachlazeni..preslo me to do dvou dnu… :kytka: snazila jsem se co nejvic odpocivat, ikdyz mam doma taky ditko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.8.16 21:08

@DiváBára Já se právě bála, aby to nebylo něco vážnějšího. :) Naštěstí to bylo přes víkend, takže tatínek pomohl… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.16 23:16

@Ivulka88 ja jsem mela taky strach, ze se neco deje, ale stacilo poradne se vylezet a vyspat :) tatinek taky pomahal :) jinak ted jsem 37+6tt a stale drzim :lol: tak at uz je jen lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí