Unavená před porodem - patří to k příznakům?

160
3.8.11 16:19

Unavena pred porodem

Ahoj holky,potřebuji poradit od někoho kdo už má porod za sebou a má už zkušenost.....

Jsem dneska 38+5 a jsem neuvěřitelně unavená,ale bohužel ne a ne usnout během dne.
Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální,říkám si,že takhle vycucaná jsem nebyla ani v začátku těhotenství.Porod se mi blíží a já nevím jestli je to normální,vždyt takhle vycucaná ten porod nemůžu ani zvládnout…Kde mam nabrat ty síly.
Doktorka mi v pondělí udělala hamiltnuv hmat a od té doby špiním,takže mi odchází pomalu hlenová zátka,porod se mi asi fakt blíží a mě zajímá jestli ta únava je normální a patří ke známkám blížícího se porodu? moc děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
3.8.11 16:34

Já jsem byla unavená asi týden před porodem pořád.. jenom jsem spala.. takže zkus hodně spát a odpočívat :kytka: Budeš to potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.8.11 16:38

Je to zátěž..však tvé tělo prochází šílenými změnami během krátký doby..neboj,až se mimi narodí a ikdyby jsi pak měla míň spánku,rozhodně si aspoň pohodlně lehneš a spánek bude i silnější z únavy,takže bude dobře :) V porodnici jsem říkávala,že dám cokoli za hodinu spánku :)))) ten spánek je pak vydatnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.8.11 16:53

Já to mám naopak. Byla jsem od 30tt tak unavená a teď se citím mnohem lépe. Dokonce i chůze je lepší, předtím jsem nedošla pořádně ani nakoupit aniž by mě nebolelo břicho a nebyla zpocená až … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.8.11 17:30

ber to tak že ne všichni mohou spát ve dne i když na pár sekund se mně to stalo a dítě bylo vzhuru vedle mně s knížkou :mrgreen:
Pak budeš padat z unavy, já vím že jsem měla problémy ráno zda dítě neleží v naší posteli jak sem byla zblbá zda jsem ho vůbec vrátila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
160
3.8.11 17:34

Holky moc děkuji za vaše rady,opravdu to zkouším během dne usnout,ale fakt ani kdybych se rozkrájela,tak to prostě nejde :cry:
Budu muset počkat na noc :mrgreen:
Jindy to nebyl problém,tak možná to je třeba i tím dnešním vedrem a tlakem,jinak fakt nevím…
Ale moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.8.11 20:56

Neboj třeba se vyspíš po poodu nádheně.můj syn je od naození spáč :lol: .od třech měsíců jsem ho už ani nebudila na jídlo a spí celou noc dodnes,ani zuby,ani pdíky vše v pohodě a já se vyspím jako nikdy :palec: .teda doufám,že jsem to ted nezakřikla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
4.8.11 07:45

co se týká spánku jsi možná ve strachu z porodu a je to normální,zkus relaxovat,ale vydím to na psychiku,takže klídek a za chvilku to budeš mít za sebou a až budeš kojit,tak usneš i při něm. Po porodu se ti bude chtít strašně spát a nepůjde to,protože se ti budou vyplavovat endorfiny a to pak uvidíš ten záhul. Držím pěstě a hlavu vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.8.11 09:32
gabulda píše:
Holky moc děkuji za vaše rady,opravdu to zkouším během dne usnout,ale fakt ani kdybych se rozkrájela,tak to prostě nejde :cry:
Budu muset počkat na noc :mrgreen:
Jindy to nebyl problém,tak možná to je třeba i tím dnešním vedrem a tlakem,jinak fakt nevím…
Ale moc děkuji :kytka:
kamikaa píše:
Neboj třeba se vyspíš po poodu nádheně.můj syn je od naození spáč :lol: .od třech měsíců jsem ho už ani nebudila na jídlo a spí celou noc dodnes,ani zuby,ani pdíky vše v pohodě a já se vyspím jako nikdy :palec: .teda doufám,že jsem to ted nezakřikla :mrgreen: :mrgreen:
kamikaa píše:
Neboj třeba se vyspíš po poodu nádheně.můj syn je od naození spáč :lol: .od třech měsíců jsem ho už ani nebudila na jídlo a spí celou noc dodnes,ani zuby,ani pdíky vše v pohodě a já se vyspím jako nikdy :palec: .teda doufám,že jsem to ted nezakřikla :mrgreen: :mrgreen:

Tak si říkám,že máš teda veliký štěstí…To já určitě mit nebudu…držím pěsti,at jsi to nezakřikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.8.11 09:36
vojti píše:
co se týká spánku jsi možná ve strachu z porodu a je to normální,zkus relaxovat,ale vydím to na psychiku,takže klídek a za chvilku to budeš mít za sebou a až budeš kojit,tak usneš i při něm. Po porodu se ti bude chtít strašně spát a nepůjde to,protože se ti budou vyplavovat endorfiny a to pak uvidíš ten záhul. Držím pěstě a hlavu vzhůru

Strach z porodu nemám,spíš obavy,aby všechno bylo jak má být,na malou se už moc těším :mrgreen:
Dneska jsem se vyspala,spala jsem až do 9 :mrgreen: Ale únava už na mě jde taky,tak nevím,půjdu zase relaxovat,jak jste mi radily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí