Kluk 16 měsíců je unavený. Pije dost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1096
9.6.18 12:37

Unavený. Pije dost?

Ahojky, kluk 16 měsíců je poslední tři dny dost unavený, často si protira oči, poléhává ( ne pořád, mezitím si hraje, ale často). Nic jiného mu není, jí, teplotu nemá, ale stejně se mi nelíbí. Roste mu první špičák ale u ostatních zubů jsem únavu moc neregistrovala, spis jednodenní teploty. Bere vigantol a železo, teď jsme asi tak týden myslím párkrát zapomněli- může to být tak rychle z toho? Hned jsem mu dnes dala, když mi to došlo, plus multisanistol. Ale hlavně je teda vedro, ale to už je taky dýl. Ale myslíte, že mi dost pije? Dnes vypil: 190 ml mleka k snídani, 150 ml čaje sipkoveho zatím. Kromě toho snědl 190 g přesnídávky a to je prakticky tekutina. Do večera vypije dalších cca 150 ml čaje- tu láhev 300 ml dává, sní 200 g nějakého jogurtu, to je taky hodně tekuté, v večeři mívá polévku a pak ještě další mlíko, tak si myslím že je toho dost dohromady? Ale třeba je to blbe rozloženo a těch cca 500 ml včetně přesnídávky do oběda je málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
9.6.18 12:56

Ahoj, muze to bejt i k zubum-jestli v noci spatne spi..nam daly spicaky teda zabrat dost, porad se budila a pak byla unavena a protivna celej den :? Jinak u nas padnou za den v tech vedrech 4 300ml flasky vody mliko mi moc nechce max 120ml a ma ho jen vecer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
9.6.18 12:57

To zda má dítko dostatek těkutin se pozná dle toho jak často čúrá a případně jakou barvu a zápach má moč. Teda pokud čúrá do nočníku, což asi ne - to jde lehce poznat + konzistence stolice. Jinak teda počet počúranych plen.
Dle toho jak to píšeš, tak tekutin má (dle mého nepijana doma) dost. Já se u dcery řídím tím, že nabízím, nenutím. V horkých dnech hodně okurek - ty baští ráda a je v tom dost vody. Vodu samozřejmě nabízím a má k dispozici nonstop.
Unavený a polehávat může z toho tepla - už je to dlouho, tak je to úmorné. I pro dospěláka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.6.18 13:13

@Rezii dcera mi nedávno taky pořád polehávala, nevydržela nic moc dlouho dělat, celkem hezky jedla, hodně pila a nakonec z toho bylo lehké nachlazení, ona je tedy už od začátku roku pořád taková načatá. Nyní má rok a 10 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.6.18 13:23
@zinna píše:
Ahoj, muze to bejt i k zubum-jestli v noci spatne spi..nam daly spicaky teda zabrat dost, porad se budila a pak byla unavena a protivna celej den :? Jinak u nas padnou za den v tech vedrech 4 300ml flasky vody mliko mi moc nechce max 120ml a ma ho jen vecer :nevim:

Spi právě v noci dobře. Ale je fakt že hůř přes den, je mu vedro:( tak snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
9.6.18 13:37

Nevím, syn taky bral železo, vigantol. Měla jsem mu dávat stravu bohatou na železo, borůvky, hovězí maso, králičí maso, špenát. Tak jsem mu to vařila průběžně přes týden. Teď ve dvou letech už je dobrý, ale taky býval takový unavený, že brzy chtěl spát, nehrál si tak dlouho, jako podobně staré děti, chtěl do náručí, jako by byl prostě unavený. Ono, těžko říci, čím to je u vás. Třeba na něj něco leze a za týden už bude dobrý? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.6.18 14:21

@Rezii treba ho jen zmaha to vedro moje mala ma furt mokry vlasky, je to des :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí