Příkrmy - není to moc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Faris bud ráda že papá
, ale nechápu proc kupujete prikrmy? Ty mu nevaris? Prece také nejis konzervy. No je to tvoje věc ale přeci mas čas na miminko když jsi na mateřské a vyjde to i levněji a je to zdravější
- Citovat
- Upravit
@Faris píše:
Ahoj holky. Mam petimesicni mimino, kojene. S prikrmy jsem zacla ve 4 mesici. Podle starsi generace je to prilis brzo, ale vzhledem k tomu, ze se mi zacal natahovat po cemkoliv, co jsem jedla nebo pila, jsem se rozhodla tak zacit. (Dle doktorky do te doby pribiral ukazkove, takze z MM hlady rozhodne netrpel). COKOLIV pred nej predlozim, sni. Co sni, sezere! Varenou mrkev, kupovanou mrkev, jidla s masem, bez masa, brokolici..vsechno. A nadava, ze mi to trva, kdyz ho krmim. Ted vazi asi sedm kilo. Kupujeme prikrmy, ktere maji 190g. A on to cele sni a dal otvira pusu. Takze mu dam nekdy jeste napit mleka nebo par lzicek presnidavky jako zakusek:) Jidlo ma jednou denne, po delsim spani. Jinak pak zase jenom kojim. Vecer spi od sedmi nebo osmi, nekdy v kuse az do rana, nekdy kojim. Kazdou noc je to jinak. Muzem to takhle delat dal? Ja z nej nechci mit burta..A chci kojit minimalne do roka
Myslím, že je jedno co chceš ty, ale důležité bude co chce dítě:-). Mám doma podobného jedlíka, ale ani ve dvou letech to na její postavě není znát - jíme tedy zdravější jídla. A kojení odmítla v 9 měsících - prostě prso vyplivla a bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď ráda že jí a neřeš jestli z něj náhodou nebude buřtík. Oba kluci byli jako mimča buřtíci a už ve školce hubeňouři. Mladšímu bude devět, jí normálně a je jak reklama na Dachau.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Faris Když máš jedlíka tak mu začni dávat toho víc přes den dopoledne ovoce v poledne zeleninu s masem odpoledne ovoce. Mezi tím můžeš kojit. Hlavně se řiď dítětem a ne sebou.
- Citovat
- Upravit
Davala jsem skleničku prikrmu a pak dokojovala do plna
takže větší dávku prikrmu ne, ale mléka kolik chtěl. A taky jsem kupovala, byt to tady někdo bere pomalu jak hrdelní zločin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalbe píše:
@Faris bud ráda že papá, ale nechápu proc kupujete prikrmy? Ty mu nevaris? Prece také nejis konzervy. No je to tvoje věc ale přeci mas čas na miminko když jsi na mateřské a vyjde to i levněji a je to zdravější
No s tim tak nesouhlasim. Zdravejsi by to bylo, kdyby sis vsechno pestovala sama na zahradce. Kolik je dusicnanu v zelenine. Leda kupovat bio a to uz tak levny neni.
a kdyz mas koupit vse, co mas v jedny ty sklenicce, tak nic moc. A zase aby dite jedlo 5 dni furt jedno a to samy, to nevim. A zamrazit nebo zavarit. Kdyz to budes zavarovat, tak elektrika+plus prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalbe jej, u prvniho jsem kupovala, protoze vis co? On mi moje nechtel - a to jsem tam davala MM, davala do sklenicky a stejne to poznal. To je vid? Je to na socialku? U druhyho rovnou kupuju, tak az to budes hlasit, nahlas obe me deti
@Faris tak to ji krasne. Bud rada. Mne druhej nezere a nezere. Konecne dava 90g a ja tady skacu metr vysoko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď ráda že jí
jenom bych možná neplantala dohromady masozeleninu a pak hned přesnídávku - mimina dezerty nepotřebujou ![]()
jinak taky kupujem, vaříme jenom když je čas a chuť, je jí rok a půl a dost často jí s náma, ale když chcem mít někdo pálivýho nebo všeobecně něco, co pro ni ještě není, a nechce se nám vařit pro ni bokem, tak dostane skleničku. Zdravá je, kupodivu se ve skleničkách neskrývá jed ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalbe píše:
@Faris bud ráda že papá, ale nechápu proc kupujete prikrmy? Ty mu nevaris? Prece také nejis konzervy. No je to tvoje věc ale přeci mas čas na miminko když jsi na mateřské a vyjde to i levněji a je to zdravější
O kvalitě zeleniny co se prodává v obchodě a příkrmů ze skleniček bych se „hádala“. Skleničky jsou mnohem víc hlídané na obsah toho špatného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha @Lily Evans @VeHE
Tady se dela, jak kdyby v tech sklenickach byl Arzen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Faris píše:
Ahoj holky. Mam petimesicni mimino, kojene. S prikrmy jsem zacla ve 4 mesici. Podle starsi generace je to prilis brzo, ale vzhledem k tomu, ze se mi zacal natahovat po cemkoliv, co jsem jedla nebo pila, jsem se rozhodla tak zacit. (Dle doktorky do te doby pribiral ukazkove, takze z MM hlady rozhodne netrpel). COKOLIV pred nej predlozim, sni. Co sni, sezere! Varenou mrkev, kupovanou mrkev, jidla s masem, bez masa, brokolici..vsechno. A nadava, ze mi to trva, kdyz ho krmim. Ted vazi asi sedm kilo. Kupujeme prikrmy, ktere maji 190g. A on to cele sni a dal otvira pusu. Takze mu dam nekdy jeste napit mleka nebo par lzicek presnidavky jako zakusek:) Jidlo ma jednou denne, po delsim spani. Jinak pak zase jenom kojim. Vecer spi od sedmi nebo osmi, nekdy v kuse az do rana, nekdy kojim. Kazdou noc je to jinak. Muzem to takhle delat dal? Ja z nej nechci mit burta..A chci kojit minimalne do roka.
Ahoj
Náš malej je to samý. Chvíli vypadal že bude tlusťoch
ale od doby co běhá tak super, krásně se vytáhl a faldíky nemá. Nech ho jíst co chce. Mám bohužel i špatnou zkušenost.. - kamarádčin syn, byl to samý.. a ona mu to prostě utla, protože se jí lidi smály že je tlustej.. no a teď lítají po doktorech a zjišťují jak mu pomoct protože nic nechce jíst ![]()
- Citovat
- Upravit
@LindaPraha píše:
@Kalbe jej, u prvniho jsem kupovala, protoze vis co? On mi moje nechtel - a to jsem tam davala MM, davala do sklenicky a stejne to poznal. To je vid? Je to na socialku? U druhyho rovnou kupuju, tak az to budes hlasit, nahlas obe me deti
Nahlasit by to mohla, to je hruza docela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina tak to nahlaš ty
docela by mne zajímala reakce te osoby, u které to budeš oznamovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Mam petimesicni mimino, kojene. S prikrmy jsem zacla ve 4 mesici. Podle starsi generace je to prilis brzo, ale vzhledem k tomu, ze se mi zacal natahovat po cemkoliv, co jsem jedla nebo pila, jsem se rozhodla tak zacit. (Dle doktorky do te doby pribiral ukazkove, takze z MM hlady rozhodne netrpel). COKOLIV pred nej predlozim, sni. Co sni, sezere! Varenou mrkev, kupovanou mrkev, jidla s masem, bez masa, brokolici..vsechno. A nadava, ze mi to trva, kdyz ho krmim. Ted vazi asi sedm kilo. Kupujeme prikrmy, ktere maji 190g. A on to cele sni a dal otvira pusu. Takze mu dam nekdy jeste napit mleka nebo par lzicek presnidavky jako zakusek:) Jidlo ma jednou denne, po delsim spani. Jinak pak zase jenom kojim. Vecer spi od sedmi nebo osmi, nekdy v kuse az do rana, nekdy kojim. Kazdou noc je to jinak. Muzem to takhle delat dal? Ja z nej nechci mit burta..A chci kojit minimalne do roka.