Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem byla ve středu u lékaře - vše zatím v pořádku, miminko se uhnízdilo tam, kde má. 8.11. jdu na kontrolu na srdíčko a pro průkazku, snad bude vše v pořádku.....a co vy???
Ahojky holky.Mám tady kamarádku a chce se jen zeptat,jestli se platí za reprodukovanou asistenci.nebo to je zadarmo.Děkuji.
Ahoj nevíte někdo jestli je v Unice ještě Dr.Malý.Jinak moje zkušenosti s Unicou celkem dobrý máme na druhý pokus 3 letou holčičku,ale ted se rozhoduji jestli tam jít znovu nebo ne.
Ahoj, já se do Uniky teprve chystám, za měsíc první konzultace. Podle internetových stránek Uniky by tam dr. Malý měl být.
Ze zkusenosti svych i kamaradek vim, ze kazdy CAR dela spermiogram jinak a taky ma jine hodnoty, podle kterych se ridi. Ale po jednom IVF+KET s 1% dat darce??? Vzdyt jste prece sli na IVF, abyste meli vlastni dite, ne? Darce je az posledni varianta
@lenkadavi Ahojky! my nemáme ani to jedno procento.. ani jednu rychlou.. za to dobrý tvar má už 4%…
Jdeme pouze na ICSi - kvůli věku mi pojišťovna IVF ještě neproplatí.
Já jsem naprosto zdravá, tak snad se zadaří..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.