UNICA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
27.10.07 20:26

Tak jsem byla ve středu u lékaře - vše zatím v pořádku, miminko se uhnízdilo tam, kde má. 8.11. jdu na kontrolu na srdíčko a pro průkazku, snad bude vše v pořádku.....a co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.12.07 19:46

Ahojky holky.Mám tady kamarádku a chce se jen zeptat,jestli se platí za reprodukovanou asistenci.nebo to je zadarmo.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.09 15:44

Ahoj nevíte někdo jestli je v Unice ještě Dr.Malý.Jinak moje zkušenosti s Unicou celkem dobrý máme na druhý pokus 3 letou holčičku,ale ted se rozhoduji jestli tam jít znovu nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
3
24.9.10 17:37

Ahoj, já se do Uniky teprve chystám, za měsíc první konzultace. Podle internetových stránek Uniky by tam dr. Malý měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.10 10:38

Ze zkusenosti svych i kamaradek vim, ze kazdy CAR dela spermiogram jinak a taky ma jine hodnoty, podle kterych se ridi. Ale po jednom IVF+KET s 1% dat darce??? Vzdyt jste prece sli na IVF, abyste meli vlastni dite, ne? Darce je az posledni varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
9.2.13 10:16

@lenkadavi Ahojky! my nemáme ani to jedno procento.. ani jednu rychlou.. za to dobrý tvar má už 4%…
Jdeme pouze na ICSi - kvůli věku mi pojišťovna IVF ještě neproplatí.
Já jsem naprosto zdravá, tak snad se zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.