Únik mazu na bradavce

95
17.11.08 18:08

Únik mazu na bradavce

Maminky, potřebovala bych radu. Všimla jsem si, že se mi na bradavkách u:,–(il a ztvrdnul maz z bradavky. Začala jsem si ho sundávat, jenže to tak trošku vždycky zabolí. Máte někdo takové zkušenosti? Stane se něco, když si ty ztvrdlé kousky odstraním úplně? Omlouvám se za choulostivé téma, netuším, na koho se s tím obrátit a zeptat se na to na gyndě mi příjde takové zvláštní:( Děkuju moc předem za rady, už z toho začínám být zoufalá:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.11.08 18:58

Podle mě se nestane nic, ale aby sis neublížila, doporučuji maz před odstraněním pořádně zvláčnit - nejlépe něčím mastným - mastný krém, sádlo, lékařskou vazelínu, indulónu nebo tak…

Dej to na něco - třeba na kosmetický tampón nebo na prsní vložku pokud ji už máš nebo na slipovku, dej na bradavku do podprsenky, nech hodinu, dvě nebo i déle - pak by to mělo jít snadno umýt.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.11.08 19:17

Mně pomohla delší teplá koupel.

• Citovat
  • Upravit
267
17.11.08 19:37

Slyšela jsem, že není dobré to mačkat, nebo odlupovat. Nechat než se to sloupe samo. já to měla také a nijak jsem to neřeila a žádný problém. Ale nevím, jak moc toho máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 06:20

@mishutka a muzu se zeptat, jakou barvu ten maz ma? Ja mam na obou bradavkach (ne na dvorci) obcas malé tmave tecicky, jde to vyndat, je to mázek, jako ucpany por jinde na těle..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky