Únik moči

Anonymní
8.6.11 17:09

Únik moči

Prosím o radu,jsem v 17.tt, před pár dny mě přepadla naprosto ukrutná migréna včetně zvracení, a jak jsem tak dřepěla u záchodové mísy tak při každém zvracení jsem zkrátka neudržela moč, bylo to opravdu neudržitelné, a dost mě to vyděsilo. Je to normální? Předem díky a omlouvám se za tak naturalistický příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
8.6.11 17:24

Myslím,že je to uplně normální..a jestli tě to uklidní…u žaludeční virozy..jako hodně hnusné a u hodně hnusného :poblion: ,se mi to taky přihodilo a to jsem těhu nebyla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.6.11 17:30

Já to měla chvilku taky .Nevím už v kolikátém týdnu to bylo,ale i jsem četla,že je to normální,je to tlakem miminka.Jak je asi mimi větší,tlačí na močák.Mě se to občas stalo když jsem pšikla.Jak se zatnuly břišní svaly,tak mi to ukáplo :oops: .Ale trvalo to jen pár dní,potom mi to samo přestalo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.6.11 17:35

Myslím, že je to normální, bohužel i po porodu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.6.11 17:58
PetaP píše:
Myslím, že je to normální, bohužel i po porodu :-?

Tak tak… Naštěstí to postupně přešlo, během šestinedělí. Ale někomu to už zůstane. :-( Pak se to řeší zákrokem.
Ale v těhu jsem to neřešila, těhu je jiný stav = tělo je prostě „jiné“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.6.11 18:06

Je to normální, já během těhu nosila intimky.. takže klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 18:17

Děkuji za příspěvky, právě že se mi to občas stane i u kýchnutí, no nic příjemného :-( Přeji všem pohodové těhu..

• Citovat
  • Upravit
4228
8.6.11 18:59

Je to normální,u mě to začlo v 15tt při kýchání i blinkání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.6.11 19:33

Je to normální a možná to bude ještě horší. Muj Dr říkal, že se s tím v těhu nic nedá dělat, že prostě to miminko tam tlaší a všechno je překrvené. Taže chodit častěji na Wc, ať v močáku nemáš moc plno a hold intimky, nebo vložky na moč :palec: po porodu to přejde, nebo trochu zaposiluješ svalstvo a bude to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
8.6.11 19:54

Já četla, že po porodu miminka přes 4kg tím trpí 60% žen a po porodu druhého takového 90%.

Ale dá se na to cvičit a fakt to zabírá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.19 09:03

Ahoj, je mi 47, mám po třech vaginálních porodech. Poslední dobou mě trápí únik moči, např. při kýchnutí, zvednutí něčeho těžkého. Úplná hrůza byla, když jsem kvůli zlepšení fyzičky začala běhat. Bylo to sice v lese, takže měkký podklad, mech, ale stejně tam ty otřesy byly, a já se vrátila počuraná :oops:. Máte někdo zkušenost, jak situaci zlepšit? Pomohly vám třeba Kegelovy cviky, Venušiny kuličky…? S lékařem prozatím řešit nechci.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
13.8.19 09:25

Řešt to alespoň s fyzioterapeutem, jinak nebudeš cvičit správně. Kromě kegelových cviků to pro efektivu chce i pracovat s ostatními svaly pánevní oblast. To může jen pomoci.

Ale tak jako tak chceš gynekologické vyšetření, jestli změny nejsou příliš závažné na to, aby to šlo jen rozcvičit - čím déle budeš případný zákrok odkládat, tím horší to bude.

Stud je něco, co se prostě dá překonat vůlí a rozhodnutím. Doktoři jsou na takové problémy sktuečně zvyklí a nikomu se na zě neposmívají, až sama sebe překonáš, zjistíš že zajít na fyzioterapii a na gyndu je v reálu daleko méně strašlivé, než ve tvých představách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.8.19 09:31

Urcite je dulezite cvicit. Pomohly mi bylinkove vlozky a l arginin. Jesti chces vic infa, napis mi zpravu. Ja s timto mela problem po porodu zvonem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.8.19 09:39

Proboha- hlavně si do pochvy nestrkej žádnou směs bylin tajmené chuti od „přírodních“ či „tradičních čínských“ léčitelů.

https://manipulatori.cz/…-stat-zivot/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.8.19 09:46

@Ou tohle ale nema s tim, co jsem myslela nic spolecneho. Ja bych si do sebe zadne byliny fakt necpala. S vlozkami mam osobni zkusenost. Mela jsem hodne velke problemy. Ale chapu, syty hladovemu neveri..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí