Poslíčci nebo porod?

12681
8.6.11 10:33

poraď te mě

mám silnější menzes bolesti a lehce mě tvrdne břicho, trvá to deset minut v kuse bez přestávky a pak je třeba hodinu klid, jsou to poslíčci nebo se rozjíždí porod?
myslela jsem si, že kontrakce bolí tak půl minuty a za pár minut se zase vrací, tohle trvá dlouho v kuse bez přestávky :nevim:
jsem 36+6 a CS mám 6.v pondělí doktor říkal, že se to chystá, ale tak nějak normálně
tak nevím co mě čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
8.6.11 10:35

zkus si dát teplou vodu a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.6.11 10:37

Jestli krvácíš,tak bych jela do nemocnice a žádnou sprchu bych si nedávala :think:

• Citovat
  • Upravit
880
8.6.11 10:38

je to zvláštní, já rodila v 35tt, ale měla jsem kontrakce celej den krátký a v intervalech který se zkracovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.6.11 10:38

Jestli to jsou poslíčci, tak to bude nepravidelné a vymizí, jestli to jsou kontrakce k porodu, tak se interval bude zkracovat.
Ale mně na kurzu PA řekla, že do porodnice mám jet hned jak si nebudu doma připadat bezpečně, takže jestli se bojíš, tak jeď :wink:
Já u druhé holky měla poslíčky velmi výživné - taky bolest delší dobu a pak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.6.11 10:39

Zavolej do poradny, nebo jed do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.6.11 10:40

nekrvácím ani nešpiním, no a bezpečně se necítím skoro celý těhu :-? takže těžko soudit, kdyby to byli klasický kontrakce, ale takhle dlouhý 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
8.6.11 10:41

asi bych pro jistotu jela porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.6.11 10:42

No ja nevím, ale kontrakce by jsi fakt poznala bolí opravdu hodně, pokud si nejsi jistá, tak to asi tak moc nebolí a budou to jen poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.6.11 10:47
Laskecka píše:
No ja nevím, ale kontrakce by jsi fakt poznala bolí opravdu hodně, pokud si nejsi jistá, tak to asi tak moc nebolí a budou to jen poslíčky.

Nebolí tolik , já měla kontrakce po 7mi minutách a doma jsem zapisovala časy, a když se nic nedělo, nezkracovali se ani neprodlužovali, tak jsem jela do porodky.. a verdikt - rodím 8-o :mrgreen:

Zakladatelko, dej si vanu a uvidíš… Piš si časy, pokud to je pravidelné, tak si to hlídej, a až se zkrátí intervaly tak jeď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.6.11 10:50
goldenka píše:
nekrvácím ani nešpiním, no a bezpečně se necítím skoro celý těhu :-? takže těžko soudit, kdyby to byli klasický kontrakce, ale takhle dlouhý 8-o

jj,pardon,já čerla silnější menzes,a neviděla bolesti :zed:

Já kdybych byla na vážkách,tak bych šla buď k dr. jestli je blízko, nebo zajela do porodky,taky ti může vyletět tlak ze stresu a bude zle.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
8.6.11 10:54

:think: 36+6 je podle mě brzo,tu vanu bych nedávala

• Citovat
  • Upravit
861
8.6.11 11:00

Já bych rovnou jela jak se znám. Lepší dvakrát panikařit než jet pozdě.. Maximálně tě pošlou domů nooooo :-D Držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.6.11 11:01

už 40minut je po bolestech a zatím dobrý, tak to porod nebude s takovýma intervalama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.6.11 11:05
goldenka píše:
nekrvácím ani nešpiním, no a bezpečně se necítím skoro celý těhu :-? takže těžko soudit, kdyby to byli klasický kontrakce, ale takhle dlouhý 8-o

To celkem chápu :mrgreen: taky jsem to tak měla :wink:
Záleží na tom, jak daleko to máš do porodnice, ale kontrakce po hodině k překotnému porodu fakt nespějí :wink:
Já měla taky dlouhý a bolavý poslíčky taky po delší době, tak jsem několikrát čekala, až se to bude zkracovat a ono to vymizelo, ale já mám porodnici kousek od baráku, tak jsem si to mohla dovolit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí