Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminy, sice jsem rodila na začátku března, ale těch pár dní se ztratí
Podělte se semnou co Vaše mímo umí a podobně
Nemám ským ve svém okolí srovnávat a popvídat si ![]()
Tak syn teda sám sedí, sám se postaví, a je to velký jedlík, váží 7450g a má 66cm, žádný obr. A jmenuje se Antonín ![]()
Dcera je 2.3. Už se plazí, sama se posadí i postaví, váží 8,9 kg a má 73 cm. ![]()
Tyyyjo, tak malá ještě neleze, ale když před ní dám lahev tak je uní v mžiku takovým pololezem
Jinak sama se posadí a co se týče stání tak jedině když se po někom vyšplhá
A patří mezi větší jedlíky má 79cm a 9400g. A už Vám žvatlají?
Naše říká takovýto mamamama, a bababa, gagaga, kakaka… Různě to kombinuje, takže vznikne babakaka a tak ![]()
Tak naše se postaví jen o nábytek - v postýlce o šprušle, o křeslo a podobně. Taky hodně papá ![]()
@JanaSm a jaký měla porodní míry?
@Suzume Jak se ti posadila? Mě se malá posadila prazvláštním způsobem ne ze 4 ale ležela na boku a tak nějak se překulila do šikmého sedu a teď už se třeba v kočárku přitahuje ![]()
Jé, tak to syn je teda malinký. Už povídá, hlavně tatatatata, to mu jde ![]()
Měli sme 36500g a 51 cm. Jinak unás se tátuje, deduje, tetuje a papapa ![]()
@Suzume píše:
Naše říká takovýto mamamama, a bababa, gagaga, kakaka… Různě to kombinuje, takže vznikne babakaka a tak
Tak naše se postaví jen o nábytek - v postýlce o šprušle, o křeslo a podobně. Taky hodně papá
@JanaSm a jaký měla porodní míry?
Jo, v postýlce se postaví nejlíp, a pak toho řevu když spadne ![]()
Prvně z toho lezení se začala přetáčet na bok. To ji bavilo tak měsíc a pak přišla na to, že by se na tom boku mohla tak jako napřímit do sedu. Nevím, jestli je to srozumitelný, neumím to dobře popsat ![]()
@JanaSm píše:
Měli sme 36500g a 51 cm. Jinak unás se tátuje, deduje, tetuje a papapa
jak si to porodila?
já měla problém s 3020g a 46cm.