Únorátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
8.10.12 11:47

Vánočka to mě nenapdlo :) Já dávám domácí tooustový chléb s lučinou. A Sunar má jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 11:48
@JanaSm píše:
Já mam totiž takovouto přednášku pokáždé od tchýně :twisted: :twisted: :twisted:

Tak syn chrupe v postýlce, a přednášky poslouchám taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
135
8.10.12 11:50

Ach ty tchýně :D A to my sní ještě ke všemu bydlíme :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
@JanaSm píše:
Vánočka to mě nenapdlo :) Já dávám domácí tooustový chléb s lučinou. A Sunar má jen na noc.

Ten kupuju, a vytahuju po plátku z mrazáku, to samé i s vánočkou. Lučinu ještě neměl :think: vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
@JanaSm píše:
Ach ty tchýně :D A to my sní ještě ke všemu bydlíme :evil:

My taky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1058
8.10.12 11:51

@levmah28 @JanaSm Nezávidím… Naše tchýně bydlí ve vedlejší vesnici, naštěstí se o nás ale nijak výrazně nezajímá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.10.12 11:52

Lučina mě nenapadla, taky vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.10.12 12:04

@Suzume závidim zrovna včera sem myslela že jí zabim, nacpala mi malou segedínem, tak opravdu hoodně závidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 12:06
@JanaSm píše:
@Suzume závidim zrovna včera sem myslela že jí zabim, nacpala mi malou segedínem, tak opravdu hoodně závidim :palec:

Víš jak se dřív děti krmily? Jako ptáčata. A ta moje, rozžvýkala kousek buchty a dala mu to do puse :poblion: málem jsem ji vlasy vyškubala, je to nechutné, a málem jsem se tam :poblion:

• Citovat
  • Upravit
135
8.10.12 12:19

Ježiši, kam se na to hrabe segedín. Fuj, jen sem si to představila a zvedl se mi žaludek. :roll: Kolikrát mi příjde že takové věci dělá naschvál aby mě nas…co z toho mají?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 12:22
@JanaSm píše:
Ježiši, kam se na to hrabe segedín. Fuj, jen sem si to představila a zvedl se mi žaludek. :roll: Kolikrát mi příjde že takové věci dělá naschvál aby mě nas…co z toho mají?!

Prdel, a pak následně problém :mrgreen: dostla zaracha, a za to jsem ji syna nepůjčila.

• Citovat
  • Upravit
1058
8.10.12 12:30
@levmah28 píše:
Víš jak se dřív děti krmily? Jako ptáčata. A ta moje, rozžvýkala kousek buchty a dala mu to do puse :poblion: málem jsem ji vlasy vyškubala, je to nechutné, a málem jsem se tam :poblion:

Ježiši, to je fakt nechutný! :poblion: :poblion: :poblion: Tak tohohle jsem naštěstí ušetřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 13:30
@Suzume píše:
Ježiši, to je fakt nechutný! :poblion: :poblion: :poblion: Tak tohohle jsem naštěstí ušetřená.

Kdybych zareagovala dřív, tak ji i jednu střelím :roll: ale zůstala jsem jen jak opařená.

• Citovat
  • Upravit
1058
8.10.12 14:38
@levmah28 píše:
Kdybych zareagovala dřív, tak ji i jednu střelím :roll: ale zůstala jsem jen jak opařená.

Se nedivím :cert: Tak ta má tchyně se o nás moc nezajímá, jen o manžela… Pořád jí tak nějak vadí, že jsem jí ho „sebrala“, i když poslední dobou mi to přijde už lepší. Byli jsme tam na návštěvě a chtěla malé skrmit Termix. Tak jsem řekla, že to teda ne, že si to nepřeju :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.10.12 18:54

Holky co budete dávat zlatíčkům k Vánocům, nějak nemám inspiraci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie