Poradna duly
Jana Čurdová
Vánočka to mě nenapdlo
Já dávám domácí tooustový chléb s lučinou. A Sunar má jen na noc.
@JanaSm píše:
Já mam totiž takovouto přednášku pokáždé od tchýně![]()
![]()
Tak syn chrupe v postýlce, a přednášky poslouchám taky ![]()
@JanaSm píše:
Vánočka to mě nenapdloJá dávám domácí tooustový chléb s lučinou. A Sunar má jen na noc.
Ten kupuju, a vytahuju po plátku z mrazáku, to samé i s vánočkou. Lučinu ještě neměl
vyzkouším.
@JanaSm píše:
Ach ty tchýněA to my sní ještě ke všemu bydlíme
My taky ![]()
@levmah28 @JanaSm Nezávidím… Naše tchýně bydlí ve vedlejší vesnici, naštěstí se o nás ale nijak výrazně nezajímá ![]()
@Suzume závidim zrovna včera sem myslela že jí zabim, nacpala mi malou segedínem, tak opravdu hoodně závidim ![]()
@JanaSm píše:
@Suzume závidim zrovna včera sem myslela že jí zabim, nacpala mi malou segedínem, tak opravdu hoodně závidim
Víš jak se dřív děti krmily? Jako ptáčata. A ta moje, rozžvýkala kousek buchty a dala mu to do puse
málem jsem ji vlasy vyškubala, je to nechutné, a málem jsem se tam ![]()
Ježiši, kam se na to hrabe segedín. Fuj, jen sem si to představila a zvedl se mi žaludek.
Kolikrát mi příjde že takové věci dělá naschvál aby mě nas…co z toho mají?!
@JanaSm píše:
Ježiši, kam se na to hrabe segedín. Fuj, jen sem si to představila a zvedl se mi žaludek.Kolikrát mi příjde že takové věci dělá naschvál aby mě nas…co z toho mají?!
Prdel, a pak následně problém
dostla zaracha, a za to jsem ji syna nepůjčila.
@levmah28 píše:
Víš jak se dřív děti krmily? Jako ptáčata. A ta moje, rozžvýkala kousek buchty a dala mu to do pusemálem jsem ji vlasy vyškubala, je to nechutné, a málem jsem se tam
Ježiši, to je fakt nechutný!
Tak tohohle jsem naštěstí ušetřená.
@Suzume píše:
Ježiši, to je fakt nechutný!![]()
![]()
Tak tohohle jsem naštěstí ušetřená.
Kdybych zareagovala dřív, tak ji i jednu střelím
ale zůstala jsem jen jak opařená.
@levmah28 píše:
Kdybych zareagovala dřív, tak ji i jednu střelímale zůstala jsem jen jak opařená.
Se nedivím
Tak ta má tchyně se o nás moc nezajímá, jen o manžela… Pořád jí tak nějak vadí, že jsem jí ho „sebrala“, i když poslední dobou mi to přijde už lepší. Byli jsme tam na návštěvě a chtěla malé skrmit Termix. Tak jsem řekla, že to teda ne, že si to nepřeju ![]()
Holky co budete dávat zlatíčkům k Vánocům, nějak nemám inspiraci ![]()