Únorátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
7.10.12 20:25

Ještě otázečka, jak Vám dítka spí? Nám se to po 6 měsíci zlomilo k horšímu v noci se mi často budí, hlad nemá stačí když se jí vezmu do nářuče nebo jí pohladím a spinká :roll: do té doby ukázkově spinkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 20:29

A já 29.2 na přestupný rok, jsem malého musela podržet chvíli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.10.12 20:31
@JanaSm píše:
Ještě otázečka, jak Vám dítka spí? Nám se to po 6 měsíci zlomilo k horšímu v noci se mi často budí, hlad nemá stačí když se jí vezmu do nářuče nebo jí pohladím a spinká :roll: do té doby ukázkově spinkala

Usíná s řevem, nezaspí ani u flašky, tak ho hodím do polštáře a houpu jak magor :zed: od 3 měsíců spí celou noc.

• Citovat
  • Upravit
1058
7.10.12 20:32
@JanaSm píše:

Taky se mi po tom půlroce zhoršila :,(
Taky se poslední dobou kolem třetí hodiny noční budí na jídlo, to dřív nedělala. No a několikrát se vzbudí jen tak, jako ta tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
7.10.12 20:33

@JanaSm Jednoho krásnýho rána jsem si řekla že dva týdny už další nezvládnu. a pak se nám to povedlo s manželem vyvolat.. V 9 první kontrakce a o 22:34 byla venku, sice císařem, ale nelituju :-)

Elenka mi spala krásně od 2měsíců i 10hodin v kuse. Ale jen co se nám přehoupl 7 měsíc tak brečí, kvuli dudlíku. Tedka ve středu mě těda rozhodila maximálně. V 1 ráno si vzpomněla že si chce zacvičit. Nejdřív vyhazovala ruce a nohy do vzduchu a šermovala, tak jsem jí udělala mlíko. Nechtěla. Dala jsem si ji do postele, zavřu oči a najednou pase koníky. Za chvilku se začne vztekat, že se jí plně nevěnuji.. nakonec mi vytuhla asi kolem 4 :zed:
Ale jinak musím uznat že se holka krásně roztahuje.. manželovu pulku postele zabrala komplet a mě z mojí zbylo 40cm na spaní :-D

Příspěvek upraven 07.10.12 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
7.10.12 20:34

Holky, pro dnešek to balím. Zítra vás dočtu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.10.12 20:41

@Suzume Taky se ti krášlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.10.12 20:48

Tak díky bohu za to že v tom nejsem sama, všichni mi říkali že se to po půl roce změní ještě k lepšímu ale unás je to opak. Usíná zásadně jen na ruce, vím nemá se to ale když mi půl hodiny pláče tak už to nedávám, když už jí uspim a dám jí do postýlky, tak spinká do půlnoci a pak se budí a kolikrát dokáže být vzhůru i hodinu a to už potom mlátim hlavou o zeď :roll: a do rána se vzbudí tak ještě dvakrát no a ve finále padne šetá a kope do mě a spinkat už nebudeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.10.12 20:51
@Miš-El píše:

Ale jinak musím uznat že se holka krásně roztahuje.. manželovu pulku postele zabrala komplet a mě z mojí zbylo 40cm na spaní :-D

Příspěvek upraven 07.10.12 v 20:35
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To znám mám postýlku usebe přiraženou k posteli se sundanou bočnicí a když se mi jí zželí a dám ji mezi nás tak mě zdárně vykpe skoro do postýlky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.10.12 09:31

Tak u nás to bohužel převážně dopadá tak, že se kolem třetí vzbudí a prostě v postýlce spát nebude a nebude, takže ji dám k nám a tam spí konečně až do rána. Samozřejmě že vím, že to není moc dobře, ale aspoň se chvilku všichni vyspíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.10.12 09:55

Ahoj holky, můžu se k vám taky vetřít :mavam: Mám holčičku narozenou 21.2.Váží 7 kg a 64cm ;) sedět zatím neumí jen se přitahuje, zato perfektně válí sudy a je strašně ukecaná, jo a břišáky posiluje taky snad už od třetího měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
8.10.12 10:03

Holky a co dáváte dětem na jídlo? Třeba tady najdu inspiraci, neb vařím vlastně pořád to samé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 10:55

Já mu dávám všechno. Omáčky, maso, zavedla jsem mu lepek, a dobrý, papá kostky chleba nebo rohlíku, dávám mu jogurt, a různé zeleninové polévky se zavářkou a vývary. A teď do mě.

• Citovat
  • Upravit
135
8.10.12 11:20

@bucla Jen se přidej, každý člověk dobrý :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.10.12 11:26

@levmah28 A ty omáčky dochucuješ jak? Nevidim důvod proč by se do tebe měl někdo pouštět, a když tak at se pustí i domě já malé dávám také omáčky a podobně vlastně to samé jako ty. Jen nevím jak moc je mohu dochutit. Jinak malá má tento týden Pondělí: Pstruh nebo losos s cuketou a rýží, úterý-hovězí se zeleninou a brambor, středa- dušená mrkvička s vepř. a těstovinou, čtvrtek- kuřecí maso s brokolicí a cuketové placičky, pátek-těstoviny s brokolicí. A na večer mívá zelezninový vývárek nebo špenátovou polévku. Všechny suroviny mám schválené od dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí