// - říjen 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1567
4.10.12 10:03

// -říjen 2012

Zdravím nové těhulky,
zakládám nové téma. Všechna podobná témata jsou už v plném provozu a nerada bych se někam vnucovala.
Našla jsem dvě čárky teď v říjnu..je tu ještě někdo. :lol:
Přidejte se, ať si mám ským povídat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59373
4.10.12 10:10

@lasecta :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc gratuluju, já je našla loni :lol: :lol: nečekaně, tak jsme jen ta tu dálnici koukala 8o 8o http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… :mrgreen:. tak přeju at je vše v pořádku a přelom května června se narodí zdravé miminko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
4.10.12 10:10
@lasecta píše:
Zdravím nové těhulky,
zakládám nové téma. Všechna podobná témata jsou už v plném provozu a nerada bych se někam vnucovala.
Našla jsem dvě čárky teď v říjnu..je tu ještě někdo. :lol:
Přidejte se, ať si mám ským povídat :dance:

jéé gratuluju :palec: já chci takyyy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.10.12 10:14

Já koncem září jestli se to počítá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:15

@Markéta80 moc děkuji, já jsem teprve 27 den cyklu a dálnici teda nemám, jenom takové ty slabší čárky. Na dálnici se teprve těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:16

@circus počítá :dance:
A už jsi byla na gyndě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.10.12 10:18

@lasecta Ještě ne, chci jít až po 22.10. :D Teď jsem v 5 týdnu, tak pokud bude vše ok tak půjdu až v 8 týdnu rovnou mrknout na srdíčko. Jinak ti moc moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
4.10.12 10:19

@lasecta :palec: to je na dálnici ještě čas, já tentokrát duchy už nehledala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:20

@circus děkuji,děkuji.
Tobě taky gratuluji, no já jdu hned v pondělí, protože dělám na infekčním a potřebuji to co nejdřívě potvrdit.Tak se docela těším a zároveň se i trochu bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.10.12 10:27

@lasecta No to radši běž, to je jasné! Já mám nenáročnou práci tak si můžu dovolit čekat. A bude to tvoje první miminko? Moje jo. :D Já se bojím toho aby bylo vše do toho 12 týdne v pořádku, aby se miminko drželo… To bych asi nepřežila, kdyby odešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:30

@circus Moje první, nečekala jsem, že to půjde tak rychle po vysazení. HA neberu od května.
Já mám taky strach, ale snažím se myslet pozitivně a hlavně zase moc nezblbnout, jak některé si pomalu nakupují výbavičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.10.12 10:38

@lasecta :mrgreen: Ale to bys už měla mít aspoň vybranej kočárek, jinak tady nezapadneš. :mrgreen: :mrgreen: Tak to byla taky rychlovka! My se snažili asi od června a zadařilo se až v září na dovolené, když jsme spolu spali asi tak 3×. :D Pak jsem si dělala test v pá 21.9 a už tam byl duch a týden na to už velká čárka. Dělám si teď testy tak 2× týdně abych se ujistila, že tam čárka pořád je. Mám strach, mívám nepravidelnou ms a teď bych to měla někdy dostat. V kolikátem seš týdnu? Pak mi napiš co u dr, jestli už něco viděl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:53

@circus já bych MS měla dostat zítra. Já jsem měla pozitivní ovu testík 20.9,den předem jsme se :hug: a 1.10 jsem zjistila ducha na těhu testíku, tak, že na týdny to ještě nemám.
Snad se mi to tam udrží, já se zatím testuju každý den a měřím si i teplotu. A zatím je vše jak má být, určitě napíšu jak bylo u Dr.Jsem zvědavá jestli mě nedá na rizikové kvůli té práce. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
4.10.12 10:54

@circus asi mi udělají ultrazvuk, to by už vidět něco mělo jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.10.12 11:07

@lasecta No nevím jestli něco půjde vidět, přijde mi to ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí