Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím nové těhulky,
zakládám nové téma. Všechna podobná témata jsou už v plném provozu a nerada bych se někam vnucovala.
Našla jsem dvě čárky teď v říjnu..je tu ještě někdo. ![]()
Přidejte se, ať si mám ským povídat ![]()
@lasecta
moc gratuluju, já je našla loni
nečekaně, tak jsme jen ta tu dálnici koukala
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
. tak přeju at je vše v pořádku a přelom května června se narodí zdravé miminko ![]()
@lasecta píše:
Zdravím nové těhulky,
zakládám nové téma. Všechna podobná témata jsou už v plném provozu a nerada bych se někam vnucovala.
Našla jsem dvě čárky teď v říjnu..je tu ještě někdo.
Přidejte se, ať si mám ským povídat
jéé gratuluju
já chci takyyy ![]()
@Markéta80 moc děkuji, já jsem teprve 27 den cyklu a dálnici teda nemám, jenom takové ty slabší čárky. Na dálnici se teprve těším ![]()
@lasecta Ještě ne, chci jít až po 22.10.
Teď jsem v 5 týdnu, tak pokud bude vše ok tak půjdu až v 8 týdnu rovnou mrknout na srdíčko. Jinak ti moc moc gratuluju! ![]()
@lasecta
to je na dálnici ještě čas, já tentokrát duchy už nehledala
![]()
@circus děkuji,děkuji.
Tobě taky gratuluji, no já jdu hned v pondělí, protože dělám na infekčním a potřebuji to co nejdřívě potvrdit.Tak se docela těším a zároveň se i trochu bojím ![]()
@lasecta No to radši běž, to je jasné! Já mám nenáročnou práci tak si můžu dovolit čekat. A bude to tvoje první miminko? Moje jo.
Já se bojím toho aby bylo vše do toho 12 týdne v pořádku, aby se miminko drželo… To bych asi nepřežila, kdyby odešlo ![]()
@circus Moje první, nečekala jsem, že to půjde tak rychle po vysazení. HA neberu od května.
Já mám taky strach, ale snažím se myslet pozitivně a hlavně zase moc nezblbnout, jak některé si pomalu nakupují výbavičku. ![]()
@lasecta
Ale to bys už měla mít aspoň vybranej kočárek, jinak tady nezapadneš.
Tak to byla taky rychlovka! My se snažili asi od června a zadařilo se až v září na dovolené, když jsme spolu spali asi tak 3×.
Pak jsem si dělala test v pá 21.9 a už tam byl duch a týden na to už velká čárka. Dělám si teď testy tak 2× týdně abych se ujistila, že tam čárka pořád je. Mám strach, mívám nepravidelnou ms a teď bych to měla někdy dostat. V kolikátem seš týdnu? Pak mi napiš co u dr, jestli už něco viděl. ![]()
@circus já bych MS měla dostat zítra. Já jsem měla pozitivní ovu testík 20.9,den předem jsme se
a 1.10 jsem zjistila ducha na těhu testíku, tak, že na týdny to ještě nemám.
Snad se mi to tam udrží, já se zatím testuju každý den a měřím si i teplotu. A zatím je vše jak má být, určitě napíšu jak bylo u Dr.Jsem zvědavá jestli mě nedá na rizikové kvůli té práce. ![]()
@circus asi mi udělají ultrazvuk, to by už vidět něco mělo jít
@lasecta No nevím jestli něco půjde vidět, přijde mi to ještě brzo.