// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6440
24.10.12 13:52

@Eugiinka jinak taky prvni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.10.12 14:43

Ahoj holky dlouho jsem se neozvala, tak jsem byla v pondeli na kontrole mame 4,5mm odpovidame 6tt a srdicko bilo jako zvon :dance: :dance: a co u vas vsecko v poradku???
jinak vsem ostatnim gratuluji k miminkum, fazolkam a drobeckum :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.10.12 14:56

@koasi no jsem zvědavá, co z něj ještě časem vypadne :lol:

@Indil u ná je zatím vše ok :) na KO jsem byla včera, máme červíka velkýho 14,6mm a srdíčko tam na mě taky krásně blikalo :) tak už jsem klidnější, když je srdíčko, tak už to snad bude jen a jen dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
24.10.12 15:19

Je ja uz chci taky videt srdicko… ale ja si este pockam do 2.11 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.10.12 15:27

@koasi to uteče jak voda, však je to už příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.10.12 17:09
@Clairisek píše:
@koasi no jsem zvědavá, co z něj ještě časem vypadne :lol:@Indil u ná je zatím vše ok :) na KO jsem byla včera, máme červíka velkýho 14,6mm a srdíčko tam na mě taky krásně blikalo :) tak už jsem klidnější, když je srdíčko, tak už to snad bude jen a jen dobré :)

tak to uz mas v brisku poradneho velikana, to ja mam proti tobe prcinka, ale hlavne ze je :srdce: a maji se cile k svetu :) a jak se citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.10.12 17:19

@Indil ale tak my včera byly vlastně už v 8tt, přesně odpovíal prďola 7+5tt, takže nás určitě brzy doženete :) ale je možné, že se z něj obřk i tak vyklube, přítel má skoro 2m, ale dr. mě uklidňoval, že to by nebral jako směrodatný :lol:… cítím se fajn :) občas postrádám energii, jindy straším do noci, ale jinak až na občasné bolesti, které známe každá, mi vlastně nic není, musím zaklepat (ťuk, ťuk) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
25.10.12 08:56

Jéé závidím, já jdu na kontrolu až 15.11. to by jsme měli být v 8tt tak jsem zvědavá co uvidím…snad bude vše v poho jako u vás.
Jinak já bych teda pořád spala a včera mě celý den bolelo břicho, jako před MS…tak jsem se bála, aby nedorazila. dneska už je to celkem dobrý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.10.12 09:08

Dnes to vypadá na jeden ze dnů, kdy jsem ráda, že do práce nechodím, i když penízky by se hodily, pejsek mě vzbudil o pul 9, tak jsme teda šli spolu nakoupit, aby se neřeklo, ale jinak bych s klidem ještě spala a to jsem šla spát kolem půlnoci a i tak mě bolí hlava, jako kdybych celou noc propařila :lol: no snad to přejde do odpoledne, jdu na „kafčo“, tedy spíš na drby ke kamarádce než odjedu k mužskýmu, tak snad mě nebude strašit porodem a podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.10.12 10:09
@Clairisek píše:
@Indil ale tak my včera byly vlastně už v 8tt, přesně odpovíal prďola 7+5tt, takže nás určitě brzy doženete :) ale je možné, že se z něj obřk i tak vyklube, přítel má skoro 2m, ale dr. mě uklidňoval, že to by nebral jako směrodatný :lol:… cítím se fajn :) občas postrádám energii, jindy straším do noci, ale jinak až na občasné bolesti, které známe každá, mi vlastně nic není, musím zaklepat (ťuk, ťuk) :)

ju to mi povidej jsem taky rada, ze mi neni spatne, jinak s tou vleikosti me to taky desi, pritel 2m a 160 kg a ja 157 cm a 45 kgy, doufam ze bude to maly po me aspon co se tyce velikosti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.10.12 10:20

@Indil jéé ty jsi vyžlátko, to by se mi líbilo taky :) já mám 158 a kolem 68kg pravidelně, takovej malej váleček pomalu :lol: přítel má problémy se štítnou žlázou, takže mu nějak nejde nabrat a má při tý výšce max. kolem 80kg, když ho vykrmím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.10.12 10:33

Ahoj holky, tak já jdu na příští kontrolu 13.11. to už bych měla být 9+4, to už to bude macek :D teď měl drobek 7 mm, v dnešní den už je zas určitě o kousek větší.
jinak co se týče výšky já mám 165 ale s váhou je to špatný, mám asi 20 kilo nadváhu, trochu díky sobě, z větší části díky antidepresivům, ale doktor za celou dobu neřekl nic, čekala jsem třeba, že mi to vyčte, až mu řeknu, že se nám nedařilo otěhotnět, a nic :) je zase fakt, že téměř nikdo ani manža by mě na ty kila netypoval :mrgreen: hlavně teď v těhu přibrat co nejméně 8) manža em měří 168 cm, jsme oba malinkatý, a naše porodní váhy nepřesáhly ani u jednoho 3 a půl kilča, takže jsem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
25.10.12 10:36

Holky mi je dneska tak blbě, uf děs..tak snad bude vše v pořádku, když tak trpím :)

• Citovat
  • Upravit
3284
25.10.12 10:43

@MIŠANA1
Ahoj, me teda teďka taky začalo bejt blbě, fuuuj, to je humááč :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
25.10.12 10:45
@Šalvějka píše:
@MIŠANA1
Ahoj, me teda teďka taky začalo bejt blbě, fuuuj, to je humááč :mrgreen: :)

jak bych kalila 3dny v kuse :-) kdyby to bylo aspoň na zvracení, ale to je ten pocit že je člověku strašně blbě a nic :) tak snad to bude vše v poho a brzo to přejde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex