Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky dlouho jsem se neozvala, tak jsem byla v pondeli na kontrole mame 4,5mm odpovidame 6tt a srdicko bilo jako zvon
a co u vas vsecko v poradku???
jinak vsem ostatnim gratuluji k miminkum, fazolkam a drobeckum
![]()
@koasi no jsem zvědavá, co z něj ještě časem vypadne ![]()
@Indil u ná je zatím vše ok
na KO jsem byla včera, máme červíka velkýho 14,6mm a srdíčko tam na mě taky krásně blikalo
tak už jsem klidnější, když je srdíčko, tak už to snad bude jen a jen dobré ![]()
Je ja uz chci taky videt srdicko… ale ja si este pockam do 2.11 ![]()
@Clairisek píše:
@koasi no jsem zvědavá, co z něj ještě časem vypadne@Indil u ná je zatím vše ok
na KO jsem byla včera, máme červíka velkýho 14,6mm a srdíčko tam na mě taky krásně blikalo
tak už jsem klidnější, když je srdíčko, tak už to snad bude jen a jen dobré
tak to uz mas v brisku poradneho velikana, to ja mam proti tobe prcinka, ale hlavne ze je
a maji se cile k svetu
a jak se citis???
@Indil ale tak my včera byly vlastně už v 8tt, přesně odpovíal prďola 7+5tt, takže nás určitě brzy doženete
ale je možné, že se z něj obřk i tak vyklube, přítel má skoro 2m, ale dr. mě uklidňoval, že to by nebral jako směrodatný
… cítím se fajn
občas postrádám energii, jindy straším do noci, ale jinak až na občasné bolesti, které známe každá, mi vlastně nic není, musím zaklepat (ťuk, ťuk) ![]()
Jéé závidím, já jdu na kontrolu až 15.11. to by jsme měli být v 8tt tak jsem zvědavá co uvidím…snad bude vše v poho jako u vás.
Jinak já bych teda pořád spala a včera mě celý den bolelo břicho, jako před MS…tak jsem se bála, aby nedorazila. dneska už je to celkem dobrý. ![]()
Dnes to vypadá na jeden ze dnů, kdy jsem ráda, že do práce nechodím, i když penízky by se hodily, pejsek mě vzbudil o pul 9, tak jsme teda šli spolu nakoupit, aby se neřeklo, ale jinak bych s klidem ještě spala a to jsem šla spát kolem půlnoci a i tak mě bolí hlava, jako kdybych celou noc propařila
no snad to přejde do odpoledne, jdu na „kafčo“, tedy spíš na drby ke kamarádce než odjedu k mužskýmu, tak snad mě nebude strašit porodem a podobně ![]()
@Clairisek píše:
@Indil ale tak my včera byly vlastně už v 8tt, přesně odpovíal prďola 7+5tt, takže nás určitě brzy doženeteale je možné, že se z něj obřk i tak vyklube, přítel má skoro 2m, ale dr. mě uklidňoval, že to by nebral jako směrodatný
… cítím se fajn
občas postrádám energii, jindy straším do noci, ale jinak až na občasné bolesti, které známe každá, mi vlastně nic není, musím zaklepat (ťuk, ťuk)
ju to mi povidej jsem taky rada, ze mi neni spatne, jinak s tou vleikosti me to taky desi, pritel 2m a 160 kg a ja 157 cm a 45 kgy, doufam ze bude to maly po me aspon co se tyce velikosti
![]()
@Indil jéé ty jsi vyžlátko, to by se mi líbilo taky
já mám 158 a kolem 68kg pravidelně, takovej malej váleček pomalu
přítel má problémy se štítnou žlázou, takže mu nějak nejde nabrat a má při tý výšce max. kolem 80kg, když ho vykrmím ![]()
Ahoj holky, tak já jdu na příští kontrolu 13.11. to už bych měla být 9+4, to už to bude macek
teď měl drobek 7 mm, v dnešní den už je zas určitě o kousek větší.
jinak co se týče výšky já mám 165 ale s váhou je to špatný, mám asi 20 kilo nadváhu, trochu díky sobě, z větší části díky antidepresivům, ale doktor za celou dobu neřekl nic, čekala jsem třeba, že mi to vyčte, až mu řeknu, že se nám nedařilo otěhotnět, a nic
je zase fakt, že téměř nikdo ani manža by mě na ty kila netypoval
hlavně teď v těhu přibrat co nejméně
manža em měří 168 cm, jsme oba malinkatý, a naše porodní váhy nepřesáhly ani u jednoho 3 a půl kilča, takže jsem klidná ![]()
Holky mi je dneska tak blbě, uf děs..tak snad bude vše v pořádku, když tak trpím ![]()
@MIŠANA1
Ahoj, me teda teďka taky začalo bejt blbě, fuuuj, to je humááč
![]()