// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19007
27.10.12 08:24

Mně taky bolívá břicho, hlavně večer před spaním… a někdy se chci převrátit na druhou stranu a vystřelí mi úplně bolest do třísla, jednou z pravé strany, jednou z levé… tak se vždy leknu, zda je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.12 08:35

Trochu se děsím jestli je u mě vše v pořádku. Není mu vůbec zle a jen velmi zřídka mě bolí bříško spíš ale jako před MS. No snad je vše v pořádku. obden čůrám na test abych věděla že tam opravdu pořád je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
27.10.12 08:38
@edward píše:
Trochu se děsím jestli je u mě vše v pořádku. Není mu vůbec zle a jen velmi zřídka mě bolí bříško spíš ale jako před MS. No snad je vše v pořádku. obden čůrám na test abych věděla že tam opravdu pořád je :)

Tak to jsme na tom stejně, taky si nepřipadám těhotně, břicho bolí občas… ted teda občas dostanu křeč, ale to je tím, že mám zácpu :-(
Já se rozhodla ted s testováním držet, ale asi zítra nebo pozítří to zas zkontroluji… včera jsem byla na krvi, tak jsem netestovala a dnes jsem se taky ovládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.12 08:42

No taky mívám jen malé křeče, ale jen velmi málo. no ted už se taky snad ovládnu netestovat. Ale mám ještě plno testů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
27.10.12 08:45
@edward píše:
No taky mívám jen malé křeče, ale jen velmi málo. no ted už se taky snad ovládnu netestovat. Ale mám ještě plno testů :)

Já mám právě čtyři, dva desítkové a dva dvacítkové a nechci kupovat další, tak je šetřím a chci testnou příští týden, ráda bych chěla vidět dálnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.12 08:48

Určitě to bude vše v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.10.12 08:59

@Eugiinka to víš, že vědí :) taky jsem to chtěla říct až na Vánoce, ale jelikož teď bydlím u rodičů, tak to mamka věděla vlastně první a myslela jsem, že to bude mezi náma, ale ona nee, se tím chlubí na potkání přede všema :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.10.12 09:02

@Schnapi když mrknu na podpis, tak s tou hodnotou hcg, by už aspoň na tom 10 dálnice být mohli, ne? :) když tak koukám na fotky testů, tak mi je úplně líto, že jsem s tím nepočítala a nehledala jsem už ducha a pak jsem nemohla pozorovat, jak krasné sílí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.12 09:33

U nás to zatím ví jen manžel a švagrová, ostatním to řeknem až po těch třech měsících. Možná mé mámě to nevydržim neříct.
Jinak mě teda vůbec nenapadlo si dělat fotky testů. Ale tenprvní s // mám schovaný a dám si ho do alba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.10.12 09:43

@edward já fotila, hlavně abych to mohla hned ukázat přítelovi, jinak by to viděl až příští týden a to to bude už skoro měsíc potvrzené :lol: je totiž ve Frankfurtu a já v Teplicích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.12 09:55

Teda to máte pěknou dálku. A plánujete brzské sestěhování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 09:59

Já myslím, že to píchání v břiš je v pořádku ono se děloha zvětšuje a to bolí a píchá a přávě to převalování z boku nabok je typické pro to píchání…to jsem měla minulé těhotenství až do konce!!!
U nás to ví jen manžel…duchy nikomu neukazujeme :D Řekneme to až po prohlídce u doktora…dál to netajím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.10.12 10:20

@edward my to plánovali už v květnu, ale bohužel tam byl velkej problém v podobě tchýně, ale to je na dlouhý povídání :) teď už je vše kolem bytu zařízené, i když tam bude ještě dost práce, ale příští týden si už pro mě přijede a budeme tam spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
27.10.12 10:28

@Clairisek no snad jo, naposled jsem testovala ve čtvrtek, a už ta druhá je docela silná, ale ne stejně jak ta kontrolní, tak ještě chvíli počkám… nechci testovat pořád, i když mě to láká se ujištovat, že tam prcek pořád je a nikam mi neutekl :lol:

Jinak u nás to taky zatím nikdo neví, rodině to pak asi řeknem brzo, ale určitě ne dřív než po návštěvě doktora, a to nevím, zda nepočkám na :srdce:, ale uvidíme, zas asi dlouho to tajit nevydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 12:18

@Schnapi
Můžu se na něco optat? V podpisu jsem si přečetla, že 15.10 bylo IVF. Když já jsem měla ovulaci 15.10. jsme na tom stejně? Jako jestli je tvoje embryjko stejně velké jako to moje, když se zavrtává. Možná blbá otázka, ale i mě to zajímá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí