Poradna duly
Jana Čurdová
Mně taky bolívá břicho, hlavně večer před spaním… a někdy se chci převrátit na druhou stranu a vystřelí mi úplně bolest do třísla, jednou z pravé strany, jednou z levé… tak se vždy leknu, zda je vše v pořádku…
Trochu se děsím jestli je u mě vše v pořádku. Není mu vůbec zle a jen velmi zřídka mě bolí bříško spíš ale jako před MS. No snad je vše v pořádku. obden čůrám na test abych věděla že tam opravdu pořád je ![]()
@edward píše:
Trochu se děsím jestli je u mě vše v pořádku. Není mu vůbec zle a jen velmi zřídka mě bolí bříško spíš ale jako před MS. No snad je vše v pořádku. obden čůrám na test abych věděla že tam opravdu pořád je
Tak to jsme na tom stejně, taky si nepřipadám těhotně, břicho bolí občas… ted teda občas dostanu křeč, ale to je tím, že mám zácpu ![]()
Já se rozhodla ted s testováním držet, ale asi zítra nebo pozítří to zas zkontroluji… včera jsem byla na krvi, tak jsem netestovala a dnes jsem se taky ovládla ![]()
No taky mívám jen malé křeče, ale jen velmi málo. no ted už se taky snad ovládnu netestovat. Ale mám ještě plno testů ![]()
@edward píše:
No taky mívám jen malé křeče, ale jen velmi málo. no ted už se taky snad ovládnu netestovat. Ale mám ještě plno testů
Já mám právě čtyři, dva desítkové a dva dvacítkové a nechci kupovat další, tak je šetřím a chci testnou příští týden, ráda bych chěla vidět dálnici ![]()
@Eugiinka to víš, že vědí
taky jsem to chtěla říct až na Vánoce, ale jelikož teď bydlím u rodičů, tak to mamka věděla vlastně první a myslela jsem, že to bude mezi náma, ale ona nee, se tím chlubí na potkání přede všema
![]()
@Schnapi když mrknu na podpis, tak s tou hodnotou hcg, by už aspoň na tom 10 dálnice být mohli, ne?
když tak koukám na fotky testů, tak mi je úplně líto, že jsem s tím nepočítala a nehledala jsem už ducha a pak jsem nemohla pozorovat, jak krasné sílí ![]()
U nás to zatím ví jen manžel a švagrová, ostatním to řeknem až po těch třech měsících. Možná mé mámě to nevydržim neříct.
Jinak mě teda vůbec nenapadlo si dělat fotky testů. Ale tenprvní s // mám schovaný a dám si ho do alba…
@edward já fotila, hlavně abych to mohla hned ukázat přítelovi, jinak by to viděl až příští týden a to to bude už skoro měsíc potvrzené
je totiž ve Frankfurtu a já v Teplicích ![]()
Já myslím, že to píchání v břiš je v pořádku ono se děloha zvětšuje a to bolí a píchá a přávě to převalování z boku nabok je typické pro to píchání…to jsem měla minulé těhotenství až do konce!!!
U nás to ví jen manžel…duchy nikomu neukazujeme
Řekneme to až po prohlídce u doktora…dál to netajím ![]()
@edward my to plánovali už v květnu, ale bohužel tam byl velkej problém v podobě tchýně, ale to je na dlouhý povídání
teď už je vše kolem bytu zařízené, i když tam bude ještě dost práce, ale příští týden si už pro mě přijede a budeme tam spolu ![]()
@Clairisek no snad jo, naposled jsem testovala ve čtvrtek, a už ta druhá je docela silná, ale ne stejně jak ta kontrolní, tak ještě chvíli počkám… nechci testovat pořád, i když mě to láká se ujištovat, že tam prcek pořád je a nikam mi neutekl ![]()
Jinak u nás to taky zatím nikdo neví, rodině to pak asi řeknem brzo, ale určitě ne dřív než po návštěvě doktora, a to nevím, zda nepočkám na
, ale uvidíme, zas asi dlouho to tajit nevydržím ![]()
@Schnapi
Můžu se na něco optat? V podpisu jsem si přečetla, že 15.10 bylo IVF. Když já jsem měla ovulaci 15.10. jsme na tom stejně? Jako jestli je tvoje embryjko stejně velké jako to moje, když se zavrtává. Možná blbá otázka, ale i mě to zajímá ![]()