// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12895
22.10.12 09:19

@Eugiinka Já byla v pátek v 8 týdnu. Dr mi řekl, že podle utz to vychazí nakonec na 7 týden, miminko mělo 9,6 mm. Příští pondělí (9tt) budu mít už první poradnu - krev, moč, váha a tlak + těhotenská průkazka. Být tebou tak bych počkala aspoň do toho 8 týdne ať jde něco vidět. :)On tě možná doktor taky o týden posune zpět. :)

Posílám fotku (je obráceně), myslela jsem že jsem 7+4. Takže si tento týden jedu podruhé osmý týden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
22.10.12 09:40

@Eugiinka já našla // poprvé 2.10. a k dr. jsem se byla objednat hned další týden v pondělí a vzali mě v úterý, chtěla jsem mít jistotu, že je budoucí mimčo aspoň na správném místě :) v tý době jsem byla dle MS 6+1tt, cvrček odpovídal vzniku, tedy 5tt, předpokládám, že :srdce: nemělo, protože mi nic dr. neukázal :lol: na další kontrolu jsem chtěla tuhle středu, ale pan dr. tam není, takže půjdu již zítra a budu doufat, že bude vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.10.12 21:35

@Eugiinka ahojky, gratulace veliká :palec:
jinak holky, dnes na gyndě vše supr, mimi je tam kde má být, měří něco kolem 7 milimetrů a tluče mu srdíčko, to byla nádhera tohle vidět :srdce:
za tři týdny už mám přijít do poradny a dostanu průkazku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.10.12 21:37

@circus hezký, já dnes fotečku nedostala, ono to bylo tak nějak zvláštně vidět, počkám si na lepší, třeba takovou, jakou máš ty :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
23.10.12 09:59

Kdyz koukam, az za jak dlouho vas zve doktor tak se divim. JA objevila dve carky volala tam tak mi rikala at prijdu, jeste nebylo nic videt. v praci jsem si nabirala hcg a bylo okolo 700jednotek, tak si me pozvala za tyden kde byl videt gestacni vacek a taka mala bila tecka, to mi rikala, ze je zloutkovy obal kde je to mimi. HCG bylo neco okolo 9000jednotek rikala stari 4-5 tydnu a ze mam prijit za 14dni a pak budou odbery a prukazka coz jsem objednana na 2.11. A uz Vam je nekomu spatne? Me teda pokavad jsem doma tak nic, v praci jsem malem omdlela kdyz jsem koukla na krev:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
23.10.12 10:05

@koasi Buď ráda :) Některé holky dostávají průkazku až po 12 tt. Mě se dneska trošku navalilo, ale ustála jsem to. Jinak pořád v pohodě, ale už začínám být vzteklá. Naštěstí přítel jen na to připraven, že budu mít nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
23.10.12 12:04

@circus jo vztekla, ehm tak to jsem taky :)) vidis to by me nenapdalo, ze puvod toho ze jsem protivna sama sobe je to maly v brichu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
23.10.12 13:52

Děkuji :) zítra zavolám k Dr.at mi to aspon potvrdí, na ostatní odběry můžu přijít až dýl ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
23.10.12 13:53

Co všechno jste absolvovaly na první návštěvě doktora?? já už mám doma 4leté dítátko, ale tohle si už nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
23.10.12 15:34

@Eugiinka me merili tlak, vazili, pak delali sono, pohmatem vysetrila a rekla kdy se mam objednat na dalsi kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
23.10.12 17:47

@Eugiinka já mám za sebou jenom dva kontrolní utz, ale u mě je to trochu složitější, nemám zatím dr. ke kterýmu budu chodit do poradny, to budu zařizovat až v Německu u přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
24.10.12 08:22

Tak jsem objednáná na 15.11 v 11:15 super datum a čas, ale až za 3týdny :( prý aby doktorka něco viděla na UTZ objednává se až v 8týdnu. Tak to už bych mohla vidět :srdce:
A jak vám holky je??máte nějaké příznaky??
@circus krásná fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.10.12 08:57

@Eugiinka určitě to uteče jak voda ty 3týdny :)… mě je teď fajn celkem, jenom si prcek buduje asi hodně velký „baráček“, každou chvíli cítím bolesti jak před MS, nic hrozného, jenom je to nepříjemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
24.10.12 09:04

Jo tak takové tlaky mám taky už od včera, ale dneska je to teda víc, skoro stejně jako před MS, pořád mě napadá, jestli nepříjde…dokud to nemám potvrzené od DR :nevim:
@Clairisek a v kolikátém jsi týdnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
24.10.12 09:09

@Eugiinka já si tohle říkám do teď, snažím se myslet pozitivně, ale pořád kontroluju pro jistotu jak blázen a to už máme i to :srdce: :) podle MS jsem dneska 8+2tt, prcek včera na utz odpovídal 7+5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí