// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
15.10.12 20:40

I já všem gratuluji! Deníčky a příběhy je lepší nečíst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.10.12 21:50

Jo j, jak píše Loudalka, (které gratuluji ke //) :D, deníčky je lepší nečíst, sama jsem minulý týden nějaký přečetla, a byla jsem tak vyděšená, že už si do porodu žádnej nepřečtu!!! :mrgreen: ne vážně, ten rej myšlenek v mý hlavě byl až neúnosnej, lepší je kolikrát nevědět. Holky, kdo všechno plánujete jít na ten prvotrim. screening? Já určitě půjdu, stojí cca 1500, musím si to teď vyjednat s dokotorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
15.10.12 21:56

Nečíst se dá zvládnout, horší když už má někdo nějakou vlastní zkušenost..To vymazat z hlavy nejde a stresy jsou pořádné :? člověk nervy z každého píchnutí a čurání :(

• Citovat
  • Upravit
3284
15.10.12 21:59

@MIŠANA1
tak to je pochopitelný, mít za sebou špatnou zkušenost, tak bych snad ani nedejchala obavama, a bylka bych ve stresu, občas na mě určitý myšlenky přijdou a to jsem kolikrát schopná se až rozbrečet, jen z těch představ, ale pak mě vždy začne bolet břicho a je mi jasný, že na to nemám myslet, asi mi tam ten dole říká ať nemyslím na ošklivý věci a pak se to uklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 22:23

@Šalvějka já určitě podstoupím veškerý doporučený vyšetření, ať máme co největší jistotu, že je vše ok, akorát nevím ještě pořádně, jak to bude v Německu, příští týden v pondělí chci jít druhou a poslední kontrolu tu u dr. a pak se stěhuju, tak jsem zvědavá po jakých čertech mě budou honit tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
16.10.12 19:20

Ahojky holky, u prvniho ten prvotrim. screening nebyl. Docela nad nim uvazuji. Kamoska rodila vloni v zari a rikala, ze kdyz ti ho predepise dr.,tak je zdarma. Zkusim se optat dr. a kdyz tak si ho zaplatim. Myslim, ze jistota je jistota.
Holky, chodíte do práce nebo si necháte dát neschopenku? Já s TOmem byla doma od 5.m.,ale to jsem mela cas na nákup výbavičky (než jsem nekolikrat obesla vsechny second handy :lol: ). ALe ted uz mame vsechno, tak jen tak sedet sama doma, se mi nechce. Asi zkusim pracovat, co to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
17.10.12 08:49

Gratuluu vsem novym // :)

ja si na tyhle myslenky ze neni neco v poradku radsi rikam, ze je vsechno v poradku. Jelikoz priznaky taky krom prsou zadny nemam:) krom toho zejsem se v praci nabirala a hcg uz je neco pres 3000 a podle tabulek to odpovida, takze si rikam ze zadna spatna vec se konat nebude a denicky uz taky nectu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
17.10.12 08:51

A ohledne ty neschopenky mam z toho hruzu, pac mam praci, kde jako tehotna byt nemuzu infekcni prostredi a denne nekolik rentgenu… tak pomalu vymejslim co budu delat… tak pomalu studuju pleteni a hackovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
18.10.12 14:42

Ahojky, tak pro mě je neschopenka jasná věc. Přicházím do styku s chemikáliemi, a taky beru AD, tak budu velmi ráda za klidový režim pěkně doma, s doktorkou jsem se dohodla že snížíme dávky těch léků, a navíc jsme teď dostala chřipku, mám z toho celkem hrůzu, mírně zvýšenou teplotu, tak beru jen půlku paralenu, když je mi blbě a snad bude všechno v pořádku. zítra naposledy do práce a hurá spousta volna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
18.10.12 15:25

@Šalvějka tak drzim palce at jsi brzy fit a vsechno je tak jak ma. Ja letim jeste dneska do prace a zejtra na kontrolu. Dneska se jeste pro jistotu naberu, ale 15.10 bylo hcg 3042, takze snad uz bude neco videt na ultrazvuku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
18.10.12 18:12

Ahoj holky, tak ja chodim porad do prace. Vcera jsem si delala znovu test a uz i odpoledne byli dálnice, tak už jen aby to dr. potvrdila. Já jsem učitelka. Učím na ZŠ třetí třídu. Tak budu učit min. do ledna jako u prvního, a pak se uvidí. Ted u nas rádi spal. bacil, tak se desim, abych ho nechytla. Jsem na nej hákliva.
Marodum preji brzské uzdravení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
21.10.12 19:07

Ahojky chodí sem ještě někdo??? dneska jsem objevila // :) tak, že bych se přidala a povídala si s vámi..? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
21.10.12 19:13

@Eugiinka Ahoj! Moc gratuluju! :) V kolikatem ses asi tt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 19:22

@Eugiinka také gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
22.10.12 08:02

@circus @Clairisek děkuji, podle těch kalkulaček tady na netu mezi 4-5tt kdy vás objednala tak doktorka na prohlídku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí