Poradna duly
Jana Čurdová
Jo j, jak píše Loudalka, (které gratuluji ke //)
, deníčky je lepší nečíst, sama jsem minulý týden nějaký přečetla, a byla jsem tak vyděšená, že už si do porodu žádnej nepřečtu!!!
ne vážně, ten rej myšlenek v mý hlavě byl až neúnosnej, lepší je kolikrát nevědět. Holky, kdo všechno plánujete jít na ten prvotrim. screening? Já určitě půjdu, stojí cca 1500, musím si to teď vyjednat s dokotorem ![]()
Nečíst se dá zvládnout, horší když už má někdo nějakou vlastní zkušenost..To vymazat z hlavy nejde a stresy jsou pořádné
člověk nervy z každého píchnutí a čurání ![]()
@MIŠANA1
tak to je pochopitelný, mít za sebou špatnou zkušenost, tak bych snad ani nedejchala obavama, a bylka bych ve stresu, občas na mě určitý myšlenky přijdou a to jsem kolikrát schopná se až rozbrečet, jen z těch představ, ale pak mě vždy začne bolet břicho a je mi jasný, že na to nemám myslet, asi mi tam ten dole říká ať nemyslím na ošklivý věci a pak se to uklidní ![]()
@Šalvějka já určitě podstoupím veškerý doporučený vyšetření, ať máme co největší jistotu, že je vše ok, akorát nevím ještě pořádně, jak to bude v Německu, příští týden v pondělí chci jít druhou a poslední kontrolu tu u dr. a pak se stěhuju, tak jsem zvědavá po jakých čertech mě budou honit tam ![]()
Ahojky holky, u prvniho ten prvotrim. screening nebyl. Docela nad nim uvazuji. Kamoska rodila vloni v zari a rikala, ze kdyz ti ho predepise dr.,tak je zdarma. Zkusim se optat dr. a kdyz tak si ho zaplatim. Myslim, ze jistota je jistota.
Holky, chodíte do práce nebo si necháte dát neschopenku? Já s TOmem byla doma od 5.m.,ale to jsem mela cas na nákup výbavičky (než jsem nekolikrat obesla vsechny second handy
). ALe ted uz mame vsechno, tak jen tak sedet sama doma, se mi nechce. Asi zkusim pracovat, co to pujde.
Gratuluu vsem novym // ![]()
ja si na tyhle myslenky ze neni neco v poradku radsi rikam, ze je vsechno v poradku. Jelikoz priznaky taky krom prsou zadny nemam:) krom toho zejsem se v praci nabirala a hcg uz je neco pres 3000 a podle tabulek to odpovida, takze si rikam ze zadna spatna vec se konat nebude a denicky uz taky nectu ![]()
A ohledne ty neschopenky mam z toho hruzu, pac mam praci, kde jako tehotna byt nemuzu infekcni prostredi a denne nekolik rentgenu… tak pomalu vymejslim co budu delat… tak pomalu studuju pleteni a hackovani ![]()
Ahojky, tak pro mě je neschopenka jasná věc. Přicházím do styku s chemikáliemi, a taky beru AD, tak budu velmi ráda za klidový režim pěkně doma, s doktorkou jsem se dohodla že snížíme dávky těch léků, a navíc jsme teď dostala chřipku, mám z toho celkem hrůzu, mírně zvýšenou teplotu, tak beru jen půlku paralenu, když je mi blbě a snad bude všechno v pořádku. zítra naposledy do práce a hurá spousta volna ![]()
@Šalvějka tak drzim palce at jsi brzy fit a vsechno je tak jak ma. Ja letim jeste dneska do prace a zejtra na kontrolu. Dneska se jeste pro jistotu naberu, ale 15.10 bylo hcg 3042, takze snad uz bude neco videt na ultrazvuku ![]()
Ahoj holky, tak ja chodim porad do prace. Vcera jsem si delala znovu test a uz i odpoledne byli dálnice, tak už jen aby to dr. potvrdila. Já jsem učitelka. Učím na ZŠ třetí třídu. Tak budu učit min. do ledna jako u prvního, a pak se uvidí. Ted u nas rádi spal. bacil, tak se desim, abych ho nechytla. Jsem na nej hákliva.
Marodum preji brzské uzdravení ![]()
Ahojky chodí sem ještě někdo??? dneska jsem objevila //
tak, že bych se přidala a povídala si s vámi..? ![]()
@circus @Clairisek děkuji, podle těch kalkulaček tady na netu mezi 4-5tt kdy vás objednala tak doktorka na prohlídku???