// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
25.10.12 11:03

@MIŠANA1 @Šalvějka mi je taky blbě, ale z hladu :lol: ale přitom nemám vůbec chuť k jídlu, takže se nemůžu dokopat ani k blbýmu chlebu :lol: a stejně když si něco dám, tak za chvíli je to zpátky, asi tam je s červíkem i tasemnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
25.10.12 11:24
@Clairisek píše:
@MIŠANA1 @Šalvějka mi je taky blbě, ale z hladu :lol: ale přitom nemám vůbec chuť k jídlu, takže se nemůžu dokopat ani k blbýmu chlebu :lol: a stejně když si něco dám, tak za chvíli je to zpátky, asi tam je s červíkem i tasemnice :lol:

tak to já mám totální nechuť ke všemu :-)

• Citovat
  • Upravit
302
25.10.12 12:22

Ahoj holky může se ještě k Vám přidat? // už mám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.10.12 12:40

@MIŠANA1 to já bych se pořád cpala ovocem nebo zeleninou, ale to je něco, co doma stále chybí :lol: asi až pojedu od kámošky, tak si skočím koupit mrkev a udělám si salátek na večer :lol:

@edward to víš, že můžeš :) vítám tě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
25.10.12 14:27

@Clairisek taky bych pořád jedla zeleninu :D

mě teda špatně vůbec není, ale u prvního mi bylo špatně až někdy od 3měsíce skoro do konce 5 :nevim: takže se to určitě dostaví…to už se těším!!

Když jsem volala k doktorce, tak mi sestra povídá, ted je zase nějaká nová vlna, máme tu tolik nových těhulek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
25.10.12 14:28

@edward gratuluju a vítej, kdy jsi našla // a kdy jdeš k DR??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
25.10.12 15:01

Teda koukam, ze v tom nejsem sama. Dnesni nakup v kauflandu byl za trest. Nejenze ta bylo plno duchodcu… by clovek nerek jak dokazou smrdet :D a regulerne od salamu jsem utekla… :poblion: cestou domu auto smrdelo otevru si okynko venku to smrdelo brekeke doufam, ze to je jen na chvili :) a nedavno jsem si rikala, ze mi nic neni ani bricho neboli, kdyby mi nenarostli prsa tak onicem nevim… to mam zato :)

@edward taky gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.10.12 15:27

@Eugiinka No zpoždění mám už víc jak týden, ale brala sem to v klidu. // od včera :o) K doktorovi jsem objednaná na 7.11. Nechci to moc hrotit minule sem se na to moc upla a v 16tt potratila. Trvalo to téměř rok než sem se z toho dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
25.10.12 15:40

@edward juj tak to drzim vsechno co jde aby to bylo v poraku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
25.10.12 16:17

Ahoj holky, můžu se taky ještě přidat? Předevčírem jsem našla //… zítra jdu na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.10.12 16:23

A co přítelové/manželé :) jak reagovali? U nás hodně zvláštní reakce tak mě zajímá jak to probíhá jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
25.10.12 16:56

@Schnapi už??? 8o já našla v neděli a doktorka mě objednala až 15.11 :nevim:
@edward:
www.emimino.cz/profil/edward/ tak držím palce, at je vše v pořádku.. u nás ani překvapení nebylo, plánovali jsme to, takže tak normalně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
25.10.12 17:08

@Schnapi te vitam, pani! a doufam, ze to vsecko bude tak jak ma :)

@edward unas to byla celkem radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
25.10.12 17:19
@edward píše:
@Eugiinka No zpoždění mám už víc jak týden, ale brala sem to v klidu. // od včera :o) K doktorovi jsem objednaná na 7.11. Nechci to moc hrotit minule sem se na to moc upla a v 16tt potratila. Trvalo to téměř rok než sem se z toho dostala.

a ono to od začatku probíhalo normálně a pak to dopadlo takhle? :-( víte duvod? jestli vám nevadí, že se ptám, ale přijde mi to pozdě 16.týden :-( :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19007
25.10.12 17:43
@Eugiinka píše:
@Schnapi už??? 8o já našla v neděli a doktorka mě objednala až 15.11 :nevim:
@edward:
www.emimino.cz/profil/edward/ tak držím palce, at je vše v pořádku.. u nás ani překvapení nebylo, plánovali jsme to, takže tak normalně :roll:

No u mně je to možná trochu jiný, jelikož jsem po IVF… takže na krev jdu do CARu… mohla jsem už dnes, ale to jsem se nedostala, tak jdu zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí