Poradna duly
Jana Čurdová
@MIŠANA1 @Šalvějka mi je taky blbě, ale z hladu
ale přitom nemám vůbec chuť k jídlu, takže se nemůžu dokopat ani k blbýmu chlebu
a stejně když si něco dám, tak za chvíli je to zpátky, asi tam je s červíkem i tasemnice ![]()
@Clairisek píše:
@MIŠANA1 @Šalvějka mi je taky blbě, ale z hladuale přitom nemám vůbec chuť k jídlu, takže se nemůžu dokopat ani k blbýmu chlebu
a stejně když si něco dám, tak za chvíli je to zpátky, asi tam je s červíkem i tasemnice
tak to já mám totální nechuť ke všemu ![]()
@MIŠANA1 to já bych se pořád cpala ovocem nebo zeleninou, ale to je něco, co doma stále chybí
asi až pojedu od kámošky, tak si skočím koupit mrkev a udělám si salátek na večer ![]()
@edward to víš, že můžeš
vítám tě ![]()
@Clairisek taky bych pořád jedla zeleninu ![]()
mě teda špatně vůbec není, ale u prvního mi bylo špatně až někdy od 3měsíce skoro do konce 5
takže se to určitě dostaví…to už se těším!!
Když jsem volala k doktorce, tak mi sestra povídá, ted je zase nějaká nová vlna, máme tu tolik nových těhulek
![]()
@edward gratuluju a vítej, kdy jsi našla // a kdy jdeš k DR??
Teda koukam, ze v tom nejsem sama. Dnesni nakup v kauflandu byl za trest. Nejenze ta bylo plno duchodcu… by clovek nerek jak dokazou smrdet
a regulerne od salamu jsem utekla…
cestou domu auto smrdelo otevru si okynko venku to smrdelo brekeke doufam, ze to je jen na chvili
a nedavno jsem si rikala, ze mi nic neni ani bricho neboli, kdyby mi nenarostli prsa tak onicem nevim… to mam zato ![]()
@edward taky gratuluju!
@Eugiinka No zpoždění mám už víc jak týden, ale brala sem to v klidu. // od včera
) K doktorovi jsem objednaná na 7.11. Nechci to moc hrotit minule sem se na to moc upla a v 16tt potratila. Trvalo to téměř rok než sem se z toho dostala.
@edward juj tak to drzim vsechno co jde aby to bylo v poraku ![]()
Ahoj holky, můžu se taky ještě přidat? Předevčírem jsem našla //… zítra jdu na krev…
A co přítelové/manželé
jak reagovali? U nás hodně zvláštní reakce tak mě zajímá jak to probíhá jinde ![]()
@Schnapi už???
já našla v neděli a doktorka mě objednala až 15.11 ![]()
@edward:www.emimino.cz/profil/edward/ tak držím palce, at je vše v pořádku.. u nás ani překvapení nebylo, plánovali jsme to, takže tak normalně ![]()
@edward píše:
@Eugiinka No zpoždění mám už víc jak týden, ale brala sem to v klidu. // od včera) K doktorovi jsem objednaná na 7.11. Nechci to moc hrotit minule sem se na to moc upla a v 16tt potratila. Trvalo to téměř rok než sem se z toho dostala.
a ono to od začatku probíhalo normálně a pak to dopadlo takhle?
víte duvod? jestli vám nevadí, že se ptám, ale přijde mi to pozdě 16.týden
![]()
@Eugiinka píše:
@Schnapi už???já našla v neděli a doktorka mě objednala až 15.11
@edward:www.emimino.cz/profil/edward/ tak držím palce, at je vše v pořádku.. u nás ani překvapení nebylo, plánovali jsme to, takže tak normalně
No u mně je to možná trochu jiný, jelikož jsem po IVF… takže na krev jdu do CARu… mohla jsem už dnes, ale to jsem se nedostala, tak jdu zítra…