Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dnešní druhý testík, už konečně silná dálnice
manžel mi povídá, to nemusíš dělat vím, co jsem udělal ![]()
Jinak holky u nás sněží ![]()
Já to teda vydržím do Vánoc, ale nevím jak manžel…je hrozná drbna ![]()
stejně jako nechci vědět co to bude, až do porodu, ale s ním to bude problém ![]()
@Eugiinka píše:
Tak dnešní druhý testík, už konečně silná dálnicemanžel mi povídá, to nemusíš dělat vím, co jsem udělal
Jinak holky u nás sněží
super, tak to už jsou pořádné čáry
jinak teda já se to hodlám oznámit, až po 10týdnu těhu. Do té doby to ví jen přítel, má sestra a v práci. Jinak to rozhlašovat nebudu, dokud nebudu vědět že je vše v pořádku
i když nejradši bych byla to vykřičela do světa a hlavně chci už vědět. že je vše ok
.v uterý další kontrola, tak snad bude vše dobré a bude tam už i
![]()
@Eugiinka no vidíš to, takový dálnice, tak koukej hodit chmury za chlavu, všechno bude dobrý ![]()
taky taky sněžilo ráno, nevím jak teď, nevidím přes závěs
ale zatím se to nedrželo, bylo mokro, tak to hned roztálo, ale zima byla pěkná ![]()
a pohlaví to si říct necháme a kor po dnešním snu
strašně bych chtěla holčičku a zdálo se mi o klukovi, tak uvidíme
i mamka mi říkala „koukej mi pak v lednu nejpozději říct, co to bude, ať vím jaký barvičky můžu nakupovat“ ![]()
@Clairisek my si první říct nechali (původně jsem taky nechtěla) ale vnitřně jsem věděla, že čekám kluka.
ale kupovali jsme barvičky spíše neutrální, akorát čím byl starší, tím jen klučičí.
Já bych strašně chtěla to překvapení, až do porodu…ale ráda bych holčičku, to je jasný ![]()
JA bych si taky moc přála malou princeznu a manžel jen z trucu zase kluka
tak uvidíme. Už bych nejraději začla nakupovat ![]()
@Evča78 píše:
@Schnapi
Můžu se na něco optat? V podpisu jsem si přečetla, že 15.10 bylo IVF. Když já jsem měla ovulaci 15.10. jsme na tom stejně? Jako jestli je tvoje embryjko stejně velké jako to moje, když se zavrtává. Možná blbá otázka, ale i mě to zajímá
Hmm, to ne, 15.10. mi dali už pětidenní embryjko… vajíčko mi oplodnili už 10.10., to bych brala, že je jako ovulace, toho 10.10…
@Eugiinka píše:
Tak dnešní druhý testík, už konečně silná dálnicemanžel mi povídá, to nemusíš dělat vím, co jsem udělal
Jinak holky u nás sněží
Teda, tak to už je dálnice jak vyšitá, super ![]()
@edward my se shodnem oba na Barunce, tak mě ten sen překvapil
ale co, hlavně že to bude zdravý, že ![]()
Přéééésně tak. Nikdy se mi jméno Bára moc nelíbilo ale bratranec má dvouletou Barunku a je to ta nejkrásnější a nejroztomilejší princezna na světe. Mi sme pro Lauru, Charlotku a nebo kluk Sebastien v tom máme už naštěstí jasno ![]()
@Eugiinka jo neutrální se taky kupovalo - máme pár kousků už od minulýho roku v krabici
ale nezapomenu na povánoční nákupy blečení pro mě, tenkrát za mnou přišel ten můj šmudla do kabinky, v ruce kompletek, myslím lacláčky s tričánkem, barvama spíš pro kluka, ještě s dinosaurem a prý jestli je to neutrální, že se mu to hrozně líbí, tak jsem řekla, že budem kdyžtak tvrdit, že z holčičky bude antropoložka
ale přeci jenom ty růžovoučký hadříky mě lákají víc, tak to vědět musím ![]()
@edward no on by chtěl po mě - Klára, ale to se mi nezamlouvá
Bára je dost podobná a Barunka/Barborka se mi líbí
o tom jsem s nim vůbec nediskutovala, řekl, že je to celkem pěkný jméno a bylo, naoplátku jsem mu nechala volnou ruku ve jménu pro kluka, tak si vybral Kubíka a to taky jde ![]()
Ahoj mohla bych se přidat? Našla jsem // včera. Bude to naše druhé dítě. Neplánované.
@Clairisek my máme Kubíka. Druhý bych chtěla Kačenku nebo Ondru, ale myslím, že mi neprojde ani jedno. Manžel chce Adélku a nebo Davida, tak to necháme asi na starším bráškovi, at rozhodne ![]()
Mně s etaké více líbí česká jména ale příští rok se stěhujem do zahraničí tak sem chtěla aby mu nikdo nekomolil jméno. Teda jak sem psala že mi není zatím vůbec špatně tak už 4 hodiny dělám karbanátky je mi z těch pachů tak zle že musim pořád odcházet. Udělalo s emi zle i při vyndavání prádla z pračky jak moc vonělo.
Příspěvek upraven 27.10.12 v 14:28