Poradna duly
Jana Čurdová
@Clairisek No já podle diskuzí na emiminu bych měla už přinejmenším omdlívat a objímat záchod.
A prostě nic, nic! Možná ještě tak trochu hormony…že jsem víc popudlivější.
@circus nejsem schopna to nejak vypocitat
asi jsem trotl. takze podle kalkulacek je to neco pres paty tyden a podle me je to teprve dneska paty tyden ![]()
nemate trik jak to spocitat presne este nez pujdu k doktorce?.)
@circus tak já jsem na tom podle poslední MS stejně jak ty a teda nezvracím a neomdlívám naštěstí
jenom si občas přijdu jak kdybych měla střevní chřipku a pak jsem citlivá na pachy, smažení teď opravdu není nic pro mě, alespoň už vím, proč mi nedávno tak smrděly topinky, když je měli naši k večeři
a nebo cigára, to je pro mě smrt
ale na druhou stranu mě nebolej prsa, měla jsem citlivý bradavky asi 2tejdny zpátky přes víkend a jinak nic, břicho taky nějak extra nepociťuju, tak si pořád říkám, že je to blbej vtip a prostě mám jenom nějakou tu chřipku
![]()
@koasi já zjistila až tu v kolikátém přesně jsem http://tehotenstvi.academy.sk/index.php ale jinak jak starý je „mimčo“ je závislý na tom, kdy jsi měla ovu
já třeba byla u dr. minulý úterý, to jsem podle poslední MS měla být 6+1tt ale dr. říkal, že odpovídáme 5tt, což souhlasí s polední návštěvou přítele u mě ![]()
@Clairisek je diky! ![]()
tak podle ovulace to je 21 dni a podle vypoctu 5+4 takze jenom o kousek ![]()
@koasi není vůbec za co
nebýt internetu, tak do dneška sama tápu
![]()
Ahojky, další holky čárkatý koukám přibyly
to je faajn
holky já stále žádné příznaky krom únavy, bolavejch prsou a nafouklého břicha nemám, ani pachy, nebo zvracení, nic, tak snad to vydrží ![]()
Ahojky holky, mohu se k vám přidat
. // jsem našla (duchy) minulý čtvrtek. Dnes již dálnice. A miminko jsme udělali 25.9. Na kontrolu jdu až 26.10. Je to dlouhých 14 dní čekání. Mám už ale 5-ti letého Tomáška, tak snad i ted bude vse OK. Ani ja nemam zadne priznaky - akorat me poboliva brisko jako bych mela dostat MS. Tak se drzte!!
Já se hlasím taky do říjnových čárek
..zatím se nechlubím, protože mám stále velké obavy, ale je hezké kolik vás tu je co jsou na tom stejně ![]()
@Šalvějka na únavu bych zapoměla, občas si říkám, že bych chtěla být medvědem, pomalu bych se obebrala do brlohu a pak už by to bylo za pár
ale jinak fakt závidíím ![]()
@Loudalka gratuluji ![]()
@MIŠANA1 taky gratuluji a přeji, ať jsou obavy brzy rozprášeny a můžeš si plně užívat těhu, držím palečky ![]()
@Clairisek píše:
@Šalvějka na únavu bych zapoměla, občas si říkám, že bych chtěla být medvědem, pomalu bych se obebrala do brlohu a pak už by to bylo za párale jinak fakt závidíím
@Loudalka gratuluji@MIŠANA1 taky gratuluji a přeji, ať jsou obavy brzy rozprášeny a můžeš si plně užívat těhu, držím palečky
Nposledy to nedopadlo dobře a to už 2děti mám, takže obavy veliké..Člověk když už dětí má, s tím moc nepočítá že by se to mohlo přihodit. kdyby člověk aspoň věděl co byla přičina, jestli to není trvalý stav
snad to bude dobré..
@MIŠANA1 to chápu, čekám teprve první, ale když tu čtu některý deníčky nebo příběhy holek i na jiných webech, tak mi běhá mráz po zádech, člověk se bojí celou dobu
ale držím pěstičky, aby bylo vše dobré a mohli se těšit s novýho přírůstku do rodinky
![]()