Poradna duly
Jana Čurdová
@Maky.p Jé to jdeme stejně
Akorát já budu už 7+4, jdu poprvé tak doufám, že bude vše ok.
Ahoj holky, gratulace největší k tomu úspěchu!
já už se toho 22. nemůžu váážně dočkat až to uvidím, a odnesu si první fotečku ![]()
zdravim holky, tak zitra jdu na prvni prohlidku, uz jsem napnuuta jako ksandy, budu 6+1 tt, se srdickem jeste nepocitam, ale snad bude vse jak ma byt a kde ma byt ![]()
ostatnim drzim palecky at je vse v poradku ![]()
@Indil píše:![]()
zdravim holky, tak zitra jdu na prvni prohlidku, uz jsem napnuuta jako ksandy, budu 6+1 tt, se srdickem jeste nepocitam, ale snad bude vse jak ma byt a kde ma byt
ostatnim drzim palecky at je vse v poradku
držím palečky
byla jsem minulý týden v úterý taky 6+1 a šla jsem k dr. s tím samým - hlavně ať je tam kde má být
tak ať to dobře dopadne ![]()
@Clairisek dekuji, snad bude vsecko v poradku, doted jsem to nejak nebrala, ale jak se to blizi, zacinam byt pekne nervozni, tim ze nemam zadne priznaky, si porad rikam, co kdyz tam nic nebude a takove blbiny, ale verim ze bude vse ok ![]()
@Indil taky jsem neměla, blbě mi začalo být až do dr. potvrdil
určitě bude vše OK ![]()
@Indil
Ahooj, tak mě napadá to samé, ale neboj, bude tam kde má být, určitě na 100%!!
pak písni, jaký to bylo, mě to čeká za týden, nejradši bych šla taky zítra ![]()
Nooo, tak se přidávám, právě jsem našla // na testu. Jestli se to potvrdí, tak potěš. Beru HA, tenhle měsíc 4 RTG, do toho beru panadol, bo jsem už týden chabrus. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Chlap děti nechce, HA beru poctivě. Ale všem ostatním gratulace
MS zpožděná zatím 4 dny.
@Anonymní píše:
Nooo, tak se přidávám, právě jsem našla // na testu. Jestli se to potvrdí, tak potěš. Beru HA, tenhle měsíc 4 RTG, do toho beru panadol, bo jsem už týden chabrus. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Chlap děti nechce, HA beru poctivě. Ale všem ostatním gratulaceMS zpožděná zatím 4 dny.
no hezký
panadol není takový zlo, taky jsem ho brala, jelikož jsem o „vetřelci“ nevěděla, ale ty RTG, wow… tak ať je vše ok ![]()
@Šalvějka píše:hned ti poreferuji, abys vedela co a jak
@Indil
Ahooj, tak mě napadá to samé, ale neboj, bude tam kde má být, určitě na 100%!!![]()
pak písni, jaký to bylo, mě to čeká za týden, nejradši bych šla taky zítra
@Anonymní píše:
Nooo, tak se přidávám, právě jsem našla // na testu. Jestli se to potvrdí, tak potěš. Beru HA, tenhle měsíc 4 RTG, do toho beru panadol, bo jsem už týden chabrus. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Chlap děti nechce, HA beru poctivě. Ale všem ostatním gratulaceMS zpožděná zatím 4 dny.
tak to se necham prekvapit jak to dopadne, ty by jsi miminko chtela??? jinak drzim palce at je to presne tak jak si prejes ![]()
@Indil @Clairisek Holky, já bych ho chtěla moc, ale je mi jasné, že bych na to zůstala sama, partner děti nechce za žádnou cenu. No, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Zatím jsem jen v pořádném šoku
![]()
@Anonymní píše:
@Indil @Clairisek Holky, já bych ho chtěla moc, ale je mi jasné, že bych na to zůstala sama, partner děti nechce za žádnou cenu. No, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Zatím jsem jen v pořádném šoku![]()
to věřím
kdy plánuješ vyrazit k dr., abys věděla jak se věci mají? ![]()
@Clairisek dnes mám začít brát HA, takže se právě chystám k dr, ať vím, jak na tom jsem.. celou noc jsem nespala ![]()