// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12895
12.10.12 13:27

@Maky.p Jé to jdeme stejně :D Akorát já budu už 7+4, jdu poprvé tak doufám, že bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.10.12 21:53

Ahoj holky, gratulace největší k tomu úspěchu! :potlesk: :D já už se toho 22. nemůžu váážně dočkat až to uvidím, a odnesu si první fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.10.12 10:19

:mavam: :mavam: zdravim holky, tak zitra jdu na prvni prohlidku, uz jsem napnuuta jako ksandy, budu 6+1 tt, se srdickem jeste nepocitam, ale snad bude vse jak ma byt a kde ma byt :andel:
ostatnim drzim palecky at je vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.10.12 10:34
@Indil píše: :mavam: :mavam: zdravim holky, tak zitra jdu na prvni prohlidku, uz jsem napnuuta jako ksandy, budu 6+1 tt, se srdickem jeste nepocitam, ale snad bude vse jak ma byt a kde ma byt :andel:
ostatnim drzim palecky at je vse v poradku :srdce:

držím palečky :) byla jsem minulý týden v úterý taky 6+1 a šla jsem k dr. s tím samým - hlavně ať je tam kde má být :) tak ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.10.12 10:36

@Clairisek dekuji, snad bude vsecko v poradku, doted jsem to nejak nebrala, ale jak se to blizi, zacinam byt pekne nervozni, tim ze nemam zadne priznaky, si porad rikam, co kdyz tam nic nebude a takove blbiny, ale verim ze bude vse ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.10.12 10:36

@Dalla díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
14.10.12 10:39

@Indil taky jsem neměla, blbě mi začalo být až do dr. potvrdil :lol: určitě bude vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.12 10:40

@Indil
Ahooj, tak mě napadá to samé, ale neboj, bude tam kde má být, určitě na 100%!! :D ;) pak písni, jaký to bylo, mě to čeká za týden, nejradši bych šla taky zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 10:45

Nooo, tak se přidávám, právě jsem našla // na testu. Jestli se to potvrdí, tak potěš. Beru HA, tenhle měsíc 4 RTG, do toho beru panadol, bo jsem už týden chabrus. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Chlap děti nechce, HA beru poctivě. Ale všem ostatním gratulace :kytka: MS zpožděná zatím 4 dny.

• Citovat
  • Upravit
8877
14.10.12 10:50
@Anonymní píše:
Nooo, tak se přidávám, právě jsem našla // na testu. Jestli se to potvrdí, tak potěš. Beru HA, tenhle měsíc 4 RTG, do toho beru panadol, bo jsem už týden chabrus. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Chlap děti nechce, HA beru poctivě. Ale všem ostatním gratulace :kytka: MS zpožděná zatím 4 dny.

no hezký :-D panadol není takový zlo, taky jsem ho brala, jelikož jsem o „vetřelci“ nevěděla, ale ty RTG, wow… tak ať je vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.10.12 10:52
@Šalvějka píše:
@Indil
Ahooj, tak mě napadá to samé, ale neboj, bude tam kde má být, určitě na 100%!! :D ;) pak písni, jaký to bylo, mě to čeká za týden, nejradši bych šla taky zítra :mrgreen:
hned ti poreferuji, abys vedela co a jak :mrgreen: :mrgreen: i kdyz na gynde je to asi porad to same :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
14.10.12 10:53
@Anonymní píše:

tak to se necham prekvapit jak to dopadne, ty by jsi miminko chtela??? jinak drzim palce at je to presne tak jak si prejes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.12 13:08

@Indil @Clairisek Holky, já bych ho chtěla moc, ale je mi jasné, že bych na to zůstala sama, partner děti nechce za žádnou cenu. No, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Zatím jsem jen v pořádném šoku :oops: :think:

• Citovat
  • Upravit
8877
14.10.12 21:55
@Anonymní píše:
@Indil @Clairisek Holky, já bych ho chtěla moc, ale je mi jasné, že bych na to zůstala sama, partner děti nechce za žádnou cenu. No, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Zatím jsem jen v pořádném šoku :oops: :think:

to věřím :) kdy plánuješ vyrazit k dr., abys věděla jak se věci mají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 06:50

@Clairisek dnes mám začít brát HA, takže se právě chystám k dr, ať vím, jak na tom jsem.. celou noc jsem nespala :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex