// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12895
5.10.12 11:04

@Indil Mě taky není blbě ani nechodím nějak zvlášť na wc. Prostě nic…radši jsme se objednala už k doktorovi na 16.10. To budu v 7 týdnu, tak snad půjde poznat jestli je vše ok. :) @Šalvějka Ahoj, tý jo tak to jsem vůbec neměla 8o Jen bradavky mě bolí, ale na dotek. Tak každá žena je jiná, že jo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.10.12 12:26

@circus v 7 tydnu uz urcite ;) ja jeste chvili pockam, dneska jedeme na nakup, tak si tam jeste prihodim baleni testiku a budu pozorovat zda carka sili nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.10.12 16:01

@circus
Ahojky já myslím, že určitě, každá jsme jiná :kytka:, a mě vždy v lut. fázi bolely hodně prsa, teď jsou navíc ještě o něco větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.10.12 16:10

@Indil
taky jsem dnes nakoupila testíky, abych mohla ty dálnice sledovat :D
jinak já dostala pár dní po ovulaci zánět močových cest, pálilo to jak blázen, jeětěže mám uvědomělýho obvoďáka, kterej přihlídl k našemu snažení a předepsal mi ATB pro maminy, jak on sám řekl, že prý to nebude riskovat, kdyby tam něco bylo, já nečekala, že by tam něco mohlo bejt, a ono je :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
5.10.12 16:18

@Šalvějka Ježíš, já ani nevím co je to luteální fáze. :mrgreen: Jako slyšela jsem tu frázi, ale nevím co to je. Já si taky dnes dělala test, ale ten Rapid Clear a ten je prej docela blbej…no každopádně úplně předpisová čárka tam byla okamžitě. :D To máš dobrý, že máš takovýho obvoďáka! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
5.10.12 16:19
@Šalvějka píše:
@Indil
taky jsem dnes nakoupila testíky, abych mohla ty dálnice sledovat :D
jinak já dostala pár dní po ovulaci zánět močových cest, pálilo to jak blázen, jeětěže mám uvědomělýho obvoďáka, kterej přihlídl k našemu snažení a předepsal mi ATB pro maminy, jak on sám řekl, že prý to nebude riskovat, kdyby tam něco bylo, já nečekala, že by tam něco mohlo bejt, a ono je :srdce: :)

tak to bychom ti mohli obvodaka vsecky zavidet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.10.12 05:57

Ahoj holky, jojo, taky si myslím, nohy mu budu líbat!! :mrgreen: tena rapid clear jsem si o víkendu dělala taky, čárka na to že to bylo odpoledne, a furt jsem chodila čůrat byla slabší, ale pěkná, ale naštvala mě ta cena, za 1 obyč test hezky schovanej v plastový krabičce, to celý za 55 korun, to mi přijde dost, zkatej obyčejnej mamatest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.10.12 05:58

@circus
luteální fáze, je to období od ovulace do ms :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
8.10.12 06:41

Ahoj holky :mavam:

Taky bych se k vám ráda přidala 8) // jsem našla po nativním IVF, transfer byl 26.9. a ke konci týdne bych měla jít na krev 8)

Jinak dnes bych měla být 4+0tt a příznaky nemám asi žádné, krom občasného pobolívání podbřišku a sem tam jako bych měla šutr na žaludku, ale nic většího 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
11.10.12 15:46

Ahoj holky, minulý pondělí jsem si šla koupit test, aby byl doma pro případ, že MS nepřijde (měla přijít 27.9.,) v úterý na popud nedočkavé budoucí babči jsem si ho odpoledne udělala a během chvilky tam byly //. Musím se přiznat, že to byl pro mě šok, jelikož šance, že se nám teď zadaří, když žijeme s přítelem odděleně a vidíme se jeden víkend v měsíci byla po roce téměř mizivá, ale nějak jsme se trefili a je to tam :-D U dr. jsem byla tento týden v úterý, chtěla jsem se ujistit, že je vše tam, kde má být. Koncem příštího týdne se mám stavit prý kdyžtak znovu, objednám se až na 22.10., na moje narozky, bude tu přítel, tak půjde se mnou a doufám, že už bude vidět i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.10.12 12:24

@Clairisek gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.10.12 12:25
@Maky.p píše:
Ahoj holky :mavam:

Taky bych se k vám ráda přidala 8) // jsem našla po nativním IVF, transfer byl 26.9. a ke konci týdne bych měla jít na krev 8)

Jinak dnes bych měla být 4+0tt a příznaky nemám asi žádné, krom občasného pobolívání podbřišku a sem tam jako bych měla šutr na žaludku, ale nic většího 8)

gratuluju, ať vše dobře pokračuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.10.12 12:28
@Dalla píše:
gratuluju, ať vše dobře pokračuje

Děkuji, zatím to vypadá dobře. 14 dní po ET bylo HCG 462 jednotek a na utz jdu 19.10., měla bych být 5+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.10.12 12:45
@Maky.p píše:
Děkuji, zatím to vypadá dobře. 14 dní po ET bylo HCG 462 jednotek a na utz jdu 19.10., měla bych být 5+4tt

Hlavně se šetři a opatruj, nezvedej nic těžkého a tak no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.10.12 12:48

@Dalla - jojo, dodržuji klidový režim 8) Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie