Poradna duly
Jana Čurdová
@Clairisek krásná fotečka
taková fazolka..jo to se snažím taky no…já mám ted tak 5tt čeká nás ještě dlouhá cesta…kdyby dnes nebylo takové bolení břícha mi jinak vůbec nic není, skoro si připadám normálně..
@Eugiinka to říkala i babča
se ségrou jsme ho chudáka postavily na hlavu, aby měl „kouličky“ jako sněhulák a hned jsme se shodli, že vypadá, jako kdyby se modlil
… však to je nej
ono to přijde
jenom doufám, že nevolnosti se už nevrátěj ![]()
@Clairisek píše:
@Eugiinka já si tohle říkám do teď, snažím se myslet pozitivně, ale pořád kontroluju pro jistotu jak blázen a to už máme i to![]()
podle MS jsem dneska 8+2tt, prcek včera na utz odpovídal 7+5
hezká fotka
jééé já už se taky nemužu dočkat ![]()
Ahoj, můžu se k vám taky přidat? Pozitivní test jsem měla poprvé 18.10., k doktorce jsem objednaná až na 12.11., tak snad se do tě doby nic nepokazí ![]()
Do včerejška jsem krvácela, takže beru 3× denně Utrogestan a od včerejška už jenom špiním, ale do práce normálně chodím, doma bych se asi zbláznila.
Všechno ostatní důležité mám v podpisu ![]()
@MIŠANA1 děkuji
brzo se dočkáš ![]()
@Ninike koukám na podpis a přeju hodně štěstíčka, mrňousek bude určitě bojovník a na KO bude vše ok ![]()
@Clairisek jee gratulu krasna fotka
uz se taky tesim na toho 2.11 ![]()
jinak asi blba otazka jakej podpis? @Ninike A taky gratuluju! ![]()
@koasi děkuji
… u její zprávičky je pod čarou taková poznámka o jejich cestě k mimískovi, to je nastavený podpis pro každý příspěvek ![]()
@Ninike tak to já jdu až 15.ale jsme asi skoro stejný…
To čekáte všichni první???
@Eugiinka my ano, dokonce ani přítel na to, že je už „starší“ tak nemá z žádného předchozího vztahu žádnýho sviště, tudíž se teď označuje za „nešťastnějšího chlapa“ ![]()
@Clairisek tak to je pěkný
![]()
tak to já už mám doma 4letého roštáka
ráda bych k němu holčičku, sám by si přál sestřičku, ale z manželovy strany se dědí kluci, takže…je to vlastně jedno, hlavně že bude vše v pořádku ![]()
@Eugiinka je to takovej velkej malej blázínek
dneska mi odůvodňoval, proč si myslí, že budeme mít holčičku, prý „ta fazole na tý fotce je taková roztomilá, to je jasná holka“
tak jsem zvědavá ![]()
@Clairisek píše:
@Eugiinka je to takovej velkej malej blázínekdneska mi odůvodňoval, proč si myslí, že budeme mít holčičku, prý „ta fazole na tý fotce je taková roztomilá, to je jasná holka“
tak jsem zvědavá
to je krasny ![]()