// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
27.10.12 14:36

Tak já doufám že tohle těhotenství proběhne stejně jako to první, bez nevolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
27.10.12 14:40

@uzlinka vitám tě a gratuluji :)

@Eugiinka u nás by neprošel David :) jsem mu řekla, že jestli má být holčička po mamince, tak kluk bude po tátovi - David, to jsi měla slyšet jak začal prskat :lol: ale jinak pěkný jména, jsem zvědavá co bráška teda vybere :)

@edward kam se budete stěhovat? :) já jsem taky zvědavá, jak se s tím Němci poperou, ještě kor když si přítel chce pak jednou vzít moje příjmení, takže budeme Skalník/Skalníková a na to nejsou vůbec zvyklí že jo :lol: ale zase si říkám, když si zvykli na to množství Turků a jiných islamistů a jaký mají oni jména, tak si zvyknou i na tohle :) a že budou komolit, minimálně příjmení mi komolej i tu občas :) max. jsem přemýšlela, že bych holčičce nedala českou Barboru, ale Barbaru a kluk podle knížky se jmény německy Jakob místo Jakub, ale uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.10.12 15:06

Tak to my máme rozdělené, že manžel vybere jméno pro kluka a já pro holku. U prvního to bylo obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 15:44
@Schnapi píše:
Hmm, to ne, 15.10. mi dali už pětidenní embryjko… vajíčko mi oplodnili už 10.10., to bych brala, že je jako ovulace, toho 10.10…

Ano ano, to má logiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.10.12 15:47

My máme Kristýnu a Vašíka…teď fakt nevím co vymyslíme za jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
27.10.12 15:57