// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19007
25.10.12 17:44
@edward píše:
A co přítelové/manželé :) jak reagovali? U nás hodně zvláštní reakce tak mě zajímá jak to probíhá jinde :)

Tak vzhledem k tomu, že u nás je to vysněný a spousta dřiny k tomu, tak má radost… i když mu to asi ještě moc nedochází, stejně jako mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.10.12 20:07

@Eugiinka jsem šla od kámojdy ještě na návštěvu k babí, tak nám nabalila zásobu jídla a nevynechala rajčatovej salátek, mňamíí :lol: a zítra si udělám mísu mrkvovýho salátku, si dáme do nosu :lol:

@koasi no o tom našem vzdoušku ani nemluv, to tak dva týdny smrdí hrozně po psích chcankách tady kolem :lol: a do toho teď ta inverze, no parádní prostředíčko pro těhuli :lol:

@Schnapi držím palečky, ať je vše ok :)

@edward můj se prohlašuje za „nejšťastnějšího chlapa na světe“ :lol: měl radost, přeci jenom v jeho věku.. :) a jelikož bude zařizovat byteček, není v něm ani kuchyň, bez který si domácnost nedovedu představit a o který pořád nevěděl, jak to udělat, aby byla co nejdřív, jelikož nic na splátky nechce, tak po tom, co jsem mu to oznámila mi povídal „miláčku hlavně buď teď naprosto v klidu, všechno zařídím a jako první kuchyň“ :lol: takže když se po chlapovi něco chce, tak se asi musí otěhotnět.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
25.10.12 20:40

@Clairisek jee tak to je unas podobny, prvni hlaska byla tak to musime dodelat tu strechu a dvere do loznice :))) (dvere delame uz druhej rok.. pac je na vsechno caaas) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.10.12 21:03

@koasi tak snad to takhle nebude pokračovat se vším :lol: při představě, že za každej větší úkol by chtěl potomka, tak nevím kdo to bude nosit/rodit/vychovávat a kam se v tom 3+1 naskládáme :lol: i když tajně si přeji, aby byl časem baráček, i když já, takovej poseroutka.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.10.12 14:21

Ahoj, je tu ještě místo? Včera a dnes znovu jsem našla ducha na testu. Mělo by to být mé třetí dítko. Měřila jsem si od minulého cyklu BT a moc to pomohlo k správnému načasování! K doktorovi se chystám až v listopadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
26.10.12 14:44

@Evča78 gratuluji :) ať se doušek změní brzy v pořádnou dálnici a je vše tak, jak má být, držím pěstičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
26.10.12 14:44

Ahoj holky, tak mám těhotenství potvrzené i z krve, tak ted už se těším jen na ultrazvuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.10.12 14:53

Tak tojá s jídlem nijak problém nemám, jen jsem děsně vybíravá, to co mi vždy chutnalo mi teďka najednou tolik nejde, ale po čem se můžu vyloženě užrat jsou jogurty a jablíčka :D a taky voda, furt piju, deně něco přes dva litry, jen čaje a magnesku, od tý doby co jí piju, už nemám ty bolesti břicha jako při ms, task jsem taková i klidnější :)

@Evča78
Ahojky, tak gratulace k duchovi :D jen je škoda, že na téhle fotce to není vůbec vidět, že by tam nějakej byl, mám asi hodně nasvícenej monitor ;)

@Schnapi tak toje fajne :D :potlesk: navíc po takový době koukám, mě stačilo bohatě 10 měsíců snažení, natož 3 roky..

Holky, jak dlouho jste se o mimi snažily vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
26.10.12 15:20

@Šalvějka to bude tím monitorem, vidět tam je :)

jinak my se snažili od loňskýho listopadu, no snažili, ono se to tak ani nedá brát, když jsme se viděli vždycky jeden víkend v měsící, když se zadařilo, tak jednou za 3týdny, plodný dny jsem nepočítala, takže bylo na náhodě, jestli se trefíme nebo ne :lol: dva měsíce bylo tedy snažení téměř denně, ale to zase nebyla šance, jelikož tchýně nás tak psychicky deptala kdykoli měla volno, že i kdyby bylo mimčo dřív, nemělo by chudák moc šancí se udržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.10.12 16:52

Děkuji za přivítání :kytka:
Jo jo, dušík tam je :jazyk:
Já jsem vysedila HA 20.7. takže napotřetí to vyšlo! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
26.10.12 18:00

Já vysadila HA v srpnu, takže vlastně na podruhé se zadařilo, ale od doktora to ještě potvzené nemám :? já se asi nedočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
26.10.12 21:16

Co pupíky fut bolí? furt mám pocit jak bych to měla-ms..ani ne přímo v břichu, ale níž :-)) kdy už to přejde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3282
26.10.12 21:27

@MIŠANA1 jako u mě, taky mě bolí břicho u prvního si tohle vůbec nepamatuju…
odpoledne jsem rychle vstala z postele a tak mě píchlo na pravé straně, až se mi zamotala hlava, pořádně mě to vyděsilo…já už chci tu kontrolu u Dr. at vím, že je vše jak má :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
26.10.12 21:53

Holky pomooooc, naši si pozvali známýho na návštěvu, mají na stole vyloženo milion salámů, sýrů apod. a pořád na mě volaj, ať si jdu dát, bože můj, je tak těžký pochopit, že mi je blbě jenom z tý „vůně“ :roll: jako kdyby to nevěděli, grrr :lol:

jinak pupík bolí nárazově, většinou před spaním, tak zaujmu svojí spací polohu a do rána je to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
27.10.12 07:07

@Clairisek a vědí??? já jsem totiž hrozně pověrčivá, takže to okolí povím nejdřív tak na Vánoce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí