Poradna duly
Jana Čurdová
@edward píše:
A co přítelové/manželéjak reagovali? U nás hodně zvláštní reakce tak mě zajímá jak to probíhá jinde
Tak vzhledem k tomu, že u nás je to vysněný a spousta dřiny k tomu, tak má radost… i když mu to asi ještě moc nedochází, stejně jako mně ![]()
@Eugiinka jsem šla od kámojdy ještě na návštěvu k babí, tak nám nabalila zásobu jídla a nevynechala rajčatovej salátek, mňamíí
a zítra si udělám mísu mrkvovýho salátku, si dáme do nosu ![]()
@koasi no o tom našem vzdoušku ani nemluv, to tak dva týdny smrdí hrozně po psích chcankách tady kolem
a do toho teď ta inverze, no parádní prostředíčko pro těhuli ![]()
@Schnapi držím palečky, ať je vše ok ![]()
@edward můj se prohlašuje za „nejšťastnějšího chlapa na světe“
měl radost, přeci jenom v jeho věku..
a jelikož bude zařizovat byteček, není v něm ani kuchyň, bez který si domácnost nedovedu představit a o který pořád nevěděl, jak to udělat, aby byla co nejdřív, jelikož nic na splátky nechce, tak po tom, co jsem mu to oznámila mi povídal „miláčku hlavně buď teď naprosto v klidu, všechno zařídím a jako první kuchyň“
takže když se po chlapovi něco chce, tak se asi musí otěhotnět.. ![]()
@Clairisek jee tak to je unas podobny, prvni hlaska byla tak to musime dodelat tu strechu a dvere do loznice
(dvere delame uz druhej rok.. pac je na vsechno caaas) ![]()
@koasi tak snad to takhle nebude pokračovat se vším
při představě, že za každej větší úkol by chtěl potomka, tak nevím kdo to bude nosit/rodit/vychovávat a kam se v tom 3+1 naskládáme
i když tajně si přeji, aby byl časem baráček, i když já, takovej poseroutka.. ![]()
Ahoj, je tu ještě místo? Včera a dnes znovu jsem našla ducha na testu. Mělo by to být mé třetí dítko. Měřila jsem si od minulého cyklu BT a moc to pomohlo k správnému načasování! K doktorovi se chystám až v listopadu ![]()
@Evča78 gratuluji
ať se doušek změní brzy v pořádnou dálnici a je vše tak, jak má být, držím pěstičky ![]()
Ahoj holky, tak mám těhotenství potvrzené i z krve, tak ted už se těším jen na ultrazvuk ![]()
Tak tojá s jídlem nijak problém nemám, jen jsem děsně vybíravá, to co mi vždy chutnalo mi teďka najednou tolik nejde, ale po čem se můžu vyloženě užrat jsou jogurty a jablíčka
a taky voda, furt piju, deně něco přes dva litry, jen čaje a magnesku, od tý doby co jí piju, už nemám ty bolesti břicha jako při ms, task jsem taková i klidnější ![]()
@Evča78
Ahojky, tak gratulace k duchovi
jen je škoda, že na téhle fotce to není vůbec vidět, že by tam nějakej byl, mám asi hodně nasvícenej monitor ![]()
@Schnapi tak toje fajne
navíc po takový době koukám, mě stačilo bohatě 10 měsíců snažení, natož 3 roky..
Holky, jak dlouho jste se o mimi snažily vy? ![]()
@Šalvějka to bude tím monitorem, vidět tam je ![]()
jinak my se snažili od loňskýho listopadu, no snažili, ono se to tak ani nedá brát, když jsme se viděli vždycky jeden víkend v měsící, když se zadařilo, tak jednou za 3týdny, plodný dny jsem nepočítala, takže bylo na náhodě, jestli se trefíme nebo ne
dva měsíce bylo tedy snažení téměř denně, ale to zase nebyla šance, jelikož tchýně nás tak psychicky deptala kdykoli měla volno, že i kdyby bylo mimčo dřív, nemělo by chudák moc šancí se udržet ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
Jo jo, dušík tam je ![]()
Já jsem vysedila HA 20.7. takže napotřetí to vyšlo! ![]()
Já vysadila HA v srpnu, takže vlastně na podruhé se zadařilo, ale od doktora to ještě potvzené nemám
já se asi nedočkám
Co pupíky fut bolí? furt mám pocit jak bych to měla-ms..ani ne přímo v břichu, ale níž
kdy už to přejde ![]()
@MIŠANA1 jako u mě, taky mě bolí břicho u prvního si tohle vůbec nepamatuju…
odpoledne jsem rychle vstala z postele a tak mě píchlo na pravé straně, až se mi zamotala hlava, pořádně mě to vyděsilo…já už chci tu kontrolu u Dr. at vím, že je vše jak má ![]()
Holky pomooooc, naši si pozvali známýho na návštěvu, mají na stole vyloženo milion salámů, sýrů apod. a pořád na mě volaj, ať si jdu dát, bože můj, je tak těžký pochopit, že mi je blbě jenom z tý „vůně“
jako kdyby to nevěděli, grrr ![]()
jinak pupík bolí nárazově, většinou před spaním, tak zaujmu svojí spací polohu a do rána je to dobré ![]()
@Clairisek a vědí??? já jsem totiž hrozně pověrčivá, takže to okolí povím nejdřív tak na Vánoce ![]()