// - říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
15.10.12 09:33
@Anonymní píše:
@Clairisek dnes mám začít brát HA, takže se právě chystám k dr, ať vím, jak na tom jsem.. celou noc jsem nespala :think:

dej pak vědět jak to dopadlo, držím palečky, ať je vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
15.10.12 09:48

Muzu se pridat nasla jsem dve carky 6.10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 10:03

@koasi Ahoj, určitě! Vítáme tě tady a moc gratuluju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
15.10.12 10:04

@koasi samozřejmě :) a také gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 10:09

@Indil Ahoj, tak jak u doktora? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.10.12 10:53
@circus píše:
@Indil Ahoj, tak jak u doktora? :)

ahojka, ceka me to ve 14:45, tak uvidime, ale uz mam peknej strach :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.10.12 10:53
@Anonymní píše:
@Indil @Clairisek Holky, já bych ho chtěla moc, ale je mi jasné, že bych na to zůstala sama, partner děti nechce za žádnou cenu. No, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Zatím jsem jen v pořádném šoku :oops: :think:

tak drzim palce, at to dopadne co nejlepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 11:00

@Indil To se nedivím, taky se bojím! Tak pak dej vědět a přeju ať to dopadne všechno na 1*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.12 14:15

Holky, tak se zdá, že jsem fakt těhotná. Nechápu to. Dr jsem popsala peripetie posledních 2 měsíců vč. RTG a pod, říkal, že uvidíme, co s tím (mám za sebou bouračku na bruslích, zlomenou ruku, rentgeny, prášky na bolest a pod). Čekám na výsledky krve, zatím vysoká sliznice, prokrvená děloha, uzavřený čípek. Mě by švihlo :mrgreen: Jinak omluva za anonym, ale vůbec netuším, jak tohle celé dopadne a co se bude dít, jestli se to potvrdí a zjistí to můj chlap. Největší sranda je, že jsem měla jít v lednu na sterilizaci, protože těhotenství je pro mě riziková záležitost a navíc už jsem další děti já ani partner nechtěla. No nic, dávám nohy na stůl, beru si týden dovolené a budu přemýšlet. Na jednu stranu mám strašnou radost a snad i věřím na zázrak, na druhou stranu obrovský strach z neznámého a ze všech problémů, co jsou s případným těhotenství spojeny. Všem tady přeju jen to nej, ať kontroly a výsledky dopadnou dobře :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12895
15.10.12 14:22

Anonymní - Kamarádka měla v 6 měsíci autonehodu - naštíplá pánev a jiné menší zranění. Měla několik rentgenů a dokonce i narkózu. Teď má úplně zdravého pětiletého kluka. Navíc ty jsi to postoupila všechno úplně na začátku těhotenství, tak se neboj! :) Já na začátku vypila dvě lahve červeného :oops: a zatím to vypadá, že mimino snad prospívá. Užívej dovolenou a zvaž všechny pro a proti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl anonym
15.10.12 15:45

@circus děkuju.. já jsem teď fakt v šoku, musím to celé vstřebat, ať neudělám kravinu. Zítra jdu pro výsledky krve, chlap něco tuší, protože mi poslední dobou je dost ouvej, tak uvidíme. :think:

• Citovat
  • Upravit
6440
15.10.12 15:47

Jee diky holky. Taky vsem gratuluju a drzim palce at je vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 15:49

Anonym - Držím pěsti ať chlapa na mimino přemluvíš! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
15.10.12 15:52

@koasi A jak ti je? A nepiš, že je ti špatně! :mrgreen: Já nemám stále jediný pořádný příznak až na malou bolest břicha a malé bolení prsou (jen když se jich dotknu). Kdybych neměla poslední ms 27.8. a několik týdnů dvě čárky na ŕůzných testech tak tomu, že jsem těhotná vůbec nevěřím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
15.10.12 15:58

@circus to je prave to :) vyrostli mi prsa a jsou citlive, ale ze by mi bylo nejak spatne nebo bych byla citliva a pachy ci tak neco tak vubec nic! :D

prave co procitam, co pisou ostatni, tak se nestacim divit a rikam si ze to neni pravda. Byla jsem na dvou odberech a tam hcg hezky roste. tot vse :) uvidime co v patek doktorka s ultrazvukem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí