Poradna duly
Jana Čurdová
@levmah28 Tak u nás maso taky, lepek taky zaveden - jí chleba, zeleninka (mrkev, hrášek, petržel, brokolice, cuketa, celer, květák), jako příloha rýže nebo brambory.
Ovoce dávám jen vařené zatím. Jogurt jsem zkoušela, ale blinkala po něm, tak to necháme ještě na později. Zkoušela jsi už těstoviny jako přílohu?
A jaké omáčky vaříš?
@Suzume píše:
Tak u nás to bohužel převážně dopadá tak, že se kolem třetí vzbudí a prostě v postýlce spát nebude a nebude, takže ji dám k nám a tam spí konečně až do rána. Samozřejmě že vím, že to není moc dobře, ale aspoň se chvilku všichni vyspíme…
Já teda nevim ale myslim si že je to každé věc, kam dá spát své dítě, hlavně že se poto všichni vyspí ne? ![]()
@JanaSm píše:
Já teda nevim ale myslim si že je to každé věc, kam dá spát své dítě, hlavně že se poto všichni vyspí ne?
@Suzume píše:
@levmah28 Tak u nás maso taky, lepek taky zaveden - jí chleba, zeleninka (mrkev, hrášek, petržel, brokolice, cuketa, celer, květák), jako příloha rýže nebo brambory.
Ovoce dávám jen vařené zatím. Jogurt jsem zkoušela, ale blinkala po něm, tak to necháme ještě na později. Zkoušela jsi už těstoviny jako přílohu?
A jaké omáčky vaříš?
Těstoviny jí, a kupuju bezvaječné, nebo udělám z domácího vejce.Tak koprovku mu občas udělám, teď měl svíčkovou z králika (domácího) jinak mu to vařím tak nemastné neslané, jak pro dítě, nepoužívám olej, jen máslo.
@levmah28 Jé, koprovku taky zkusím, dobrej nápad ![]()
Těstoviny teda taky vyzkouším.
Jo, ještě jí občas dělám puding.
@Suzume
Tak teda ty nevíš že se to nesmí, dítě má mít svůj prostor na spaní pak si na to zvykne a nebudete vyspalí ani jeden, když si to dítě naučíš ted tak si potom budeš jen stěžovat že si nevyspalá. Ty Ty Ty holka to se nedělá
![]()
Jinak malý má moc rád bramborovou kaši a k tomu dýňový kompot nebo broskvový.
@levmah28 píše:
Z obyčejného mléka?
Nee, normálně z nutrilonu. Případně takovej ten jak uvaříš jablka ve vodě a pak rozmixuješ a jen do toho dáš vanilkovej - úplně bez mlíka. Ten má moc ráda.
@JanaSm píše:
@Suzume![]()
![]()
Tak teda ty nevíš že se to nesmí, dítě má mít svůj prostor na spaní pak si na to zvykne a nebudete vyspalí ani jeden, když si to dítě naučíš ted tak si potom budeš jen stěžovat že si nevyspalá. Ty Ty Ty holka to se nedělá
![]()
![]()
Musím se nad sebou zamyslet
![]()
@JanaSm píše:
Co dáváte k snídani?
U nás frčí stále ještě mlíko. 166ml, někdy i víc.
@Suzume píše:
U nás frčí stále ještě mlíko. 166ml, někdy i víc.
Malý vypije na jednu dávku jen 150mk a před spaním 250ml kaše.