Únos miminka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
11.7.12 08:51

Je divné že paní se nejela na dítě ani podívat, to by jí jistě nikdo neodpíral, navíc v médiích to bylo podáno tak že matka na dítě čeká doma a nejala jej ani identifikovat, takže předpokládám že cesta do D by jí umožněna byla. Že nemá peníze na cestu? ještě nedávno nabízeli za dítě výkupné, když přišla námitka kde by na to vzali(když má rodina finanční problémy) tak bylo argumentováno tím že jsou velká rodina a jistě by peníze dohromady dali, ale na cestu do D peníze neseženou?

Přijde mi to celé jako fraška, v případu je moc „divných“ a absurdních záležitostí, prostě moc otázek a málo odpovědí, teda spíš žádná logická odpověď. Jsem ráda že je dítě v pořádku, ale vůbec bych se nedivila kdyby se za pár dní či týdnu objevila v TV zpráva s číslem účtu kam můžou lidé posílat příspěvky že rodina unesené Michalky je ve finanční tísni a nemá ani na jídlo pro mimino, nebo něco podobného. :nevim:

• načítám...
sophinka
11.7.12 08:56

@papavlinka33 jj to už tady bylo před pár stránkami, že budou žádat sbírku na výkupná, že ;) nestalo se…
matka má doma další dvě malé děti, poskytla svoje DNA k určení zda je to její dítě… a čeká. K čemu jí je, si jet prohlížet dítě, když k němu nejspíš nesmí dokud nebude s určitostí jasná, že je opravdu její? aby se nervovala někde za sklem?

• Upravit
14335
11.7.12 09:03

@sophinka no já nevím, ale oni říkali, že mělo nějaké znamínko někde, klidně mohly maminku k dítěti pustit podívat se, jeslti je to ona..
Asi i podle reakce by poznali, jestli je její.. To mě osobně přijde, divné, nechat novoreozeně čekat, až někdo něco vypapíruje 8o

• načítám...
48576
11.7.12 09:06

@sophinka a proč by k malé nesměla když je to její máma? Ono je snad někde soudně přikázáno že určitou dobu k dítěti nesmíš když ti ho unesou?
Nebo snad těch dětí se znamínkem bylo uneseno více a ted se čeká které ke komu patří?
Hlavním zájmem je vždy aby dítě bylo co nejdřív u matky jak říkali v tv takže nechápu proč tam už není když už je od pondělí v rukou nemocnice?? 8)

• načítám...
sophinka
11.7.12 09:08

@Kamča.dalmatinka zatím se ale přece neví zda je to skutečně její dítě… není provedeno DNA. JAsně u staršího dítěte se to dí poznat, ale u dítěte, které se každý den mění?

• Upravit
Metamorphosis
11.7.12 09:09

Tak mě tam zarazila ta informace, že dítě možná přiveze sociálka. Samozřejmě to může být tím, aby jen dohlíželi na průběh cesty.. Policisté asi nejsou školeni na transporty miminek, ale možná to souvisí s tím, že se maminka k dítěti stále nedostala :nevim:

• Upravit
48576
11.7.12 09:21
@sophinka píše:
@Kamča.dalmatinka zatím se ale přece neví zda je to skutečně její dítě… není provedeno DNA. JAsně u staršího dítěte se to dí poznat, ale u dítěte, které se každý den mění?

sophinko já třeba u žádného dítěte skvrnu nikdy neviděla. Mé děti taky nemaj jediné poznávací znamení :lol: (maty teda už jo) ale ona má. Navíc pryč nebyla tak dlouho aby se změnila nák výrazně aby jí ani matka nepoznala.
Navíc nejdřív se psalo že matka jede identifikovat svou dceru-matka se nikam nevydala. Proč? To se dovíme ale nemyslim si že by to bylo jen tak :nevim:.

• načítám...
sophinka
11.7.12 09:31

Jen se snažím být pozitivní dokud se neprokáže opak :)
prostě nevinná dokud důkazy neprokáží vinu.

• Upravit
2458
11.7.12 09:31

Tady jede přece o to že pokud by Vám někdo unesl dítě a policie našla dítě které odpovídá popisu tak tam hned rozjedete a chcete ho vidět, vědět jestli je to Vaše dítě, chcete vidět jestli je v pořádku. Ona sedí doma a čeká to je divný, popírá to základní lidské pudy a princip. Leda že ví že je v pořádku a že je to ona, což by naznačovalo nějakou levárnu.

• načítám...
Metamorphosis
11.7.12 09:36

Tak o tom právě na ČT24 mluvili - tak jde opravdu o úředničinu, musí se stoprocentně prokázat, že jde o onu holčičku (což nemůže prokázat matka svým tvrzením), což prý možná už potvrdili díky DNA testům (ČR zatím neví, zda to Němci již ověřili) a pak je tu problém přeshraničního předání..
Takže za to nemůže maminka, ale němečtí byrokrati. Pro holčičku pojede sociálka s policisty a zatím neví, zda s sebou vezmou i matku :roll:
Je mi maminky docela líto, protože evidentně za dítětem zatím nemůže - vypadá to, že by jí stejně neumožnili kontakt, takže by akorát max. seděla ve stejné budově a čekala, jak to celé dopadne :zed:

• Upravit
11039
11.7.12 09:42
@papavlinka33 píše:
Tady jede přece o to že pokud by Vám někdo unesl dítě a policie našla dítě které odpovídá popisu tak tam hned rozjedete a chcete ho vidět, vědět jestli je to Vaše dítě, chcete vidět jestli je v pořádku. Ona sedí doma a čeká to je divný, popírá to základní lidské pudy a princip. Leda že ví že je v pořádku a že je to ona, což by naznačovalo nějakou levárnu.

A jak se tam chceš rozjet? Budeš bloudit po celým Německu? Pochybuju, že by jí policie řekla, kde přesně dítě je, dokud nejsou udělaný testy DNA. Takový je úřední postup. Navíc dítě dnes převzala sociálka a bude se rozhodovat, co dál, jestli půjde zpátky do rodiny. :?

• načítám...
1800
11.7.12 09:50

Je to celé zamotané. I kdyby měli jen podezření, že je to ona, nebo není, chtěli by identifikaci - stejně jak se to dělá u mrtvých. V televizi říkali, že je to ona - holčička. Tak nevidím důvod, aby za ní mamina ject nemohla. Ale co jsem viděla v TV, tak ani náznak, že by tam chtěl někdo z rodiny ject. Čekají až ji přivezou.. Já to takhle mít, tak valím hned, i kdybych ji měla vidět přes sklo!!!

• načítám...
2458
11.7.12 10:08

@bejbyn Pochybuji že by policie bránila matce se na dítě alespoň podívat, navíc říkali že dítě ani nejela identifikovat takže ta možnost tam jistě byla.

• načítám...
Metamorphosis
11.7.12 10:17

@Prdolinka86 @papavlinka33 Tak to prostě berme tak, že maminka zatím nikam nejede a čeká, jak to dopadne.
Je úžasné, jak všichni víme, co by ostatní měli dělat, hlavně když absolutně neznáme podrobnosti. :lol:

• Upravit
11039
11.7.12 10:29
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí