Únos miminka

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
11.7.12 23:17

Anonymní moc mně mrzí co tě potkalo a v něčem s tebou i souhlasim

Víc nekomentuju a škoda že to zase sklouzlo jinam. Nechci aby se diskuze zamkla abych pak mohla napsat já měla pravdu :lol: a nebo se omluvila 8)

• načítám...
221
11.7.12 23:23

Anonymní: ráda se tě zastanu. Kdyby umřelo mimčo romum tak dostanou vše jak je v tomto státě normální. Se jich bojí. Ale jak je to normální člověk tak konec a ty co tě kritizují by měly poznat to co ty! Aby poznaly co to je :cert: :cert:

• načítám...
sophinka
11.7.12 23:25

@Did já jsem ulítlá už pár jet :mrgreen: komfrontovat s kým, čím? s tebou? :mrgreen:

• Upravit
sophinka
11.7.12 23:28

@Kamča.dalmatinka :mavam: leonard se asi vrací domů…

• Upravit
14856
11.7.12 23:31
@Anonymní píše:
Did
Díky mockrát za zastání. Bohužel jsi jedna z máála co vidí tu realitu dnešní společnosti. Nemá cenu se tu dohadovat s někým kdo možná ani těm romům nesahá ani po kotníky…co se týká lidského jednání a vystupování…
No myslím že kdo nepohřbíval vlastní dítě, tak těžko pochopí jak se cítí…tak si tohle jednání vyprošuju. Mimochodem, on pak třeba člověk není schopen klidně půl roku normálně fungovat, natož chodit do práce a tudíž nemá ani korunu - opravdu nemám náladu se s těma hnědočechama rvát na sociálce…to at si to sežerou.
Ale co kdo ví co mu budoucnost přinese, žeee…třeba jednou prozřete až budete řešit podobnou situaci (ikdyž chraň pánbůh, nikomu to nepřeju)…6ivot je nejlepší škola života a je vidět že vás ještě naučil kulový :cert: :zed:

ja myslim ze ti plne rozumim, me umrela mama a segra a ja byla na skole, tenkrat jsme byli za pohrebne fakt sakra radi a i za nejake penize, ja jsem mela co delat abych dostudovala, vubec si neumim predstavit, ze po necem takovem co jsi prozila ty mam chodit do prace a zarizovat si obzivu 8o

ja s romy nemam zadne zkusenosti, tak se k tomu nevyjadruju, tvuj prvni prispevek me teda nadzvedl ze zidle, to jo, ale ted chapu, tvuj duvod.

me treba taky neba se handrkovat o rodicak, kdyz se o dite radne staram, pracovala jsem a odvadela jsem pojisteni a nekdo proste cilene nepracuje a je na davkach.

tahle mentalita je mi dost cizi, oni si proste mysli, ze je normalni, ze se o ne stat postara a tvrde si za tim jdou.

• načítám...
54030
11.7.12 23:39
@Anonymní píše:
Did
Díky mockrát za zastání. Bohužel jsi jedna z máála co vidí tu realitu dnešní společnosti. Nemá cenu se tu dohadovat s někým kdo možná ani těm romům nesahá ani po kotníky…co se týká lidského jednání a vystupování…
No myslím že kdo nepohřbíval vlastní dítě, tak těžko pochopí jak se cítí…tak si tohle jednání vyprošuju. Mimochodem, on pak třeba člověk není schopen klidně půl roku normálně fungovat, natož chodit do práce a tudíž nemá ani korunu - opravdu nemám náladu se s těma hnědočechama rvát na sociálce…to at si to sežerou.
Ale co kdo ví co mu budoucnost přinese, žeee…třeba jednou prozřete až budete řešit podobnou situaci (ikdyž chraň pánbůh, nikomu to nepřeju)…6ivot je nejlepší škola života a je vidět že vás ještě naučil kulový :cert: :zed:

Anonymní je mi tě nesmírně líto :,( :hug: bohužel ti rozumím a můj osud je stejně těžký :,( :,( :,( rozumím tvé bolesti i tvému hněvu :hug: ten pramení právě z té obrovské bolesti a svět se nám zdá nespravedlivý :( ale tak to není, každý máme svůj Osud a svoji cestu :andel: ti romové tvoje trápení nezavinili, nezpůsobili, že ses musela státu doprošovat o ten nejsmutnější příspěvek na světě :,( vím, že jsi bolavá a rozbitá, chápu tě, ale myslím, že zlobou na druhé si nepomůžeš :,( :hug: :hug: :hug:

Sofinko prosím tě, ušetři svých útoků tohle nešťastné děvče. Víš, tahle bolest má spoustu podob a fází :,( Děkuji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
Anonymní
11.7.12 23:41

Díky moc, holky, vážím si podpory vaší.
Já skutečně ač to asi vyznělo špatně nemyslela nic vůbec špatně a zle. Spíš když to člověk denodenně vidí jak to je, je mu z toho smutno :( a to pak stačí málo aby se rozohnil.
Ono jako nalejme si čistého vína, já náhodou klikla na tuhle diskuzi a šíleně mě zarazilo jak se tu všichni rozplývají nad chudákem romskou maminkou, která ve dvaceti vyprdla už třetí dítě :roll: a ty rozhovory, vidět jaký je to inteligence ta rodina, podmínky ve kterých žijou no děs.. Spíš bych si řekla že to je určitě nevhodný sociální i hygienický prostředí pro děti (co z nich asi vyroste). Tak mě to prostě vytočilo

• Upravit
12743
11.7.12 23:46
@Amber_1977 píše:
Holky, já na tom nechápu jednu věc - jakým způsobem lze unést miminko z kočáru??? Jednou jedinkrát jsem našeho prcka nechala na pár minut v autě, když jsem šla koupit noviny do trafiky - a přítel, když to zjistil, mě málem zfackoval. Argumentoval právě přehřátím a únosy..
V kočárku bych ho samotného nikdy nenechala ani na minutu. Takže - jak tu holčičku unesli? To byla maminka fakt tak blbá, že nechala kočár před obchodem? Nebo se zakecala se sousedkou a mimi jí z kočáru „vytrhli“? :nevim:

ona s sebou měla s kočárkem ještě jedno dítě. klidně si dokážu představit situaci že by se to stalo i mě (snad proboha NE). starší dítko stojí krok za tebou ty se po něm otočíš a někdo s kým se bavíš ti hrábne do kočáru. že se otočíš uvědomíš si co se děje je vteřina v čudu a ta v tomhle případě bohužel stačí…

• načítám...
Anonymní
11.7.12 23:48

Michelangelo
Díky moc, ale ne ne, o tom to není. Byl to jen příklad, taková třešnička na dortu, jen příklad ze života. Protože mi přišlo že to lidi obhajující romy nějak nevidí jak to je ve skutečnosti a že na to doplácíme jen my, slušní občani (tím myslím vzdělaní, pracující…).

• Upravit
8444
11.7.12 23:49
Tak tohle jsi vážně přehnala. :(
@sophinka píše:
Ty jsi jedna z těch, která kdyby věděla jak na to obere stát o co nejvíc peněz. Jenže to neumíš a tak závidíš romům :mrgreen:
  • načítám...
Anonymní
11.7.12 23:52

Paola white
Ne ne, ona v tom rozhovoru v TV říkala přece že dítě bylo v kočárku samo a ona někde dole v parku, takže kus od něho. Nechala ho tam samotnýho. Nad tím se ale nikdo nepozastaví :nevim:

• Upravit
21084
11.7.12 23:57

Diskusi z důvodů nevhodných příspěvků zamykám.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí