Stále unavené mimčo

131
3.7.12 12:29

Stále unavené mimčo

Ahoj, mám dotaz, moje 4,5 měsíční dcera je neustále unavená, protivná a špatně usíná a když už usne, tak jen na půl hodinky. Je kojená, ale někdy dostane i UM, přibírá pěkně, i když je pravda, že u prsa je přilepená pořád :roll: Myslíte si, že ji moje mlíko nestačí a proto je unavená a chce spát, jako že si šetří energii :nevim: Můj syn byl v tomhle pravý opak, i když on byl na UM od narození. Díky za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
3.7.12 12:52

Ják to má malá dlouho? :think: Nemůže to bejt těma vedrama co ted jsou?

• Citovat
  • Upravit
131
3.7.12 13:05
@Omálka píše:
Ják to má malá dlouho? :think: Nemůže to bejt těma vedrama co ted jsou?

Dělá to už od narození, ale vedrama se to trochu zhoršilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.12 13:19
@helenkka píše:
A jak dlouho vydrží vzhůru? Naše malá tak 1,5-2 hodiny a pak musí spát, obvykle taky půl hoďky, jako kdyby byla načasovaná :lol:

Právě, že ona vydrží být vzhůru max. půl hodiny a pak už začne ječet, protože je unavená. :( Už fakt nevím co sní, celé dny mi proleží u prsa, přece by už měla vydržet být vzhůru déle, ale ona má přitom stále stejnou potřebu spánku jako novorozenec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.7.12 14:05

Nechala bych udelat krevni obraz, tohle muze byt treba i priznak nedostatku zeleza… A to muze mit uz dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.7.12 14:21

A jak spí v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.7.12 14:38

Teda prvorozený je spavec a prospal mi v tomhle věku snad 20h denně :lol: A taky chrněl u prsa, jsem si lehla do postele a chrněla taky. Nebo jsem si za něj položila knížku a četla. Vlastně mě tenkrát vůbec nenapadlo řešit, že spí :nevim: Doteď dokáže přes den prospat několik hodin.
Druhorozený s tím spaním na to byl víc na štíru, obrovksý rozdíl dělalo zavinutí, dudlík a bílý šum(lux), s tím spal krásně, bez byl schopen být v tomto věku přes den vzhlru krom dvou půlhodinovek furt.

Takže ta potřeba spánku může být naprosto rozdílná, neexistuje žádná poučka, jak dlouho má mimino spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.12 15:36
@asha píše:
Nechala bych udelat krevni obraz, tohle muze byt treba i priznak nedostatku zeleza… A to muze mit uz dlouho.

Nad tím jsem taky uvažovala, že to může být nedostatkem železa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.12 15:37
@Novire píše:
A jak spí v noci?

v noci právě problém nemáme, takže nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.12 15:40
@Gladys píše:
Teda prvorozený je spavec a prospal mi v tomhle věku snad 20h denně :lol: A taky chrněl u prsa, jsem si lehla do postele a chrněla taky. Nebo jsem si za něj položila knížku a četla. Vlastně mě tenkrát vůbec nenapadlo řešit, že spí :nevim: Doteď dokáže přes den prospat několik hodin.
Druhorozený s tím spaním na to byl víc na štíru, obrovksý rozdíl dělalo zavinutí, dudlík a bílý šum(lux), s tím spal krásně, bez byl schopen být v tomto věku přes den vzhlru krom dvou půlhodinovek furt.Takže ta potřeba spánku může být naprosto rozdílná, neexistuje žádná poučka, jak dlouho má mimino spát.

Jnže ona u toho prsa spí a nespí, a i když spí třeba hodinu a víc, tak se vzbudí s řevem a protivná, jen ráno po probuzení byvá klidnější, ale do půl hodiny opět mrčí. Syn se najedl, pohrál si a usnul, kdežto tahle-ani náhodou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.7.12 17:00
@bucla píše:
Jnže ona u toho prsa spí a nespí, a i když spí třeba hodinu a víc, tak se vzbudí s řevem a protivná, jen ráno po probuzení byvá klidnější, ale do půl hodiny opět mrčí. Syn se najedl, pohrál si a usnul, kdežto tahle-ani náhodou :roll:

No prave dalsim priznakem krome unavy je „pocit diskomfortu“ jak to nazval muj hematolog. Takze to by taky sedelo. Ale taky to muze byt proste povaha, nech ji nabrat a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.12 17:27
@asha píše:
No prave dalsim priznakem krome unavy je „pocit diskomfortu“ jak to nazval muj hematolog. Takze to by taky sedelo. Ale taky to muze byt proste povaha, nech ji nabrat a uvidis.
Pokud je to povahou, to se mám teda na co těšit 8o děkuji za radu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.7.12 18:17

Neni mozny ze nejeci protoze je ospala, ale protoze se ji vraci mlicko (reflux)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.7.12 07:05
@habet píše:
Neni mozny ze nejeci protoze je ospala, ale protoze se ji vraci mlicko (reflux)?

S tímto jsme měli problém jako byla malinká, teď už je v pohodě, spíš řeším proč je pořád tak unavená, protože fakt prospí téměř celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.8.12 23:09

U

NASE MALA JE TAKY TED V TECH VEDRECH PORAD UNAVENA JINDY VYDRZELA AJ 4 HODINY BYT VZHURU ALE TED SPI PRES DEN VZDYCKY NA HODKU PAK SE VZBUDI HRAJE SI MY S NI TAKY A ZA DVE HODKY NEKDY ZA HODINU JE ZASE UNAVENA BYVA DOST PROTIVNA NEVIM CIM TO MUZE BYT MOZNA ZOUBKAMA ALE VZDYCKY KDYZ JE UNAVENA TAK JE PROTIVNA A NIC NECHCE A NEKDY JI TRVA USPAT PROTOZE CO TAKY S NI KDYZ NIC JINYHO NECHCE A ANI SI HRAT A CHCE SE JI SPAT TAK JI USPIM A JE TO ALE TAKY TED NEVYDRZI A TO JI DAVAME SUNAREK UZ 5 MESICU TED JI BUDE 6 MESICU ALE AJ BY ME ZAJIMALO PROC SE ZACNE VZTEKAT DRIV TAKOVA NEBYLA NEVIM NO:-(JSEM Z TOHO ZOUFALA:-( :nevim: NEVITE NEKDO CIM TO MUZE BYT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí