Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na váš názor na pořad UP Paráda (běží na TV Public každý všední den od 9:00). Já vám nějak pořád nevím, co si o tom myslet. Zrovna tento týden běží díl, kdy tam ten skřítek mluví úplně jak z nějaké sekty. Podmalované éterickou hudbou říká, jak nadchází smutné období a „radí“, jak se s tím vypořádat?? Proboha proč tohle dávají do pořadu pro děti??
S manželem jsme se shodli, že to tam vypadá, jako by polovina moderátorů (nebo prostě účinkujících) byla buď pedofil nebo člen sekty …
Omlouvám se těm, komu UP paráda kápla do noty, ale já jsem ji opravdu zatím tzv. nepobrala … ![]()
Co tomu říkáte vy?
P.S.: Teď, co tam mají čerty, tak se toho syn dost bojí, tak to ani nepouštím, však stačí Kouzelná školka ![]()
jjm ám na to podobný názor
tento pořad mi moc nesedl sice teda naše ratolest to moc ještě nesleduje ale já to náhodou zapla a čuměla sem no nic pro nás ![]()
tak muj prcek uplne tu pisnicku na konci, trsa na ni jak na disce
. Zbytek poradu stoji za houby, poustim mu to chvilu pred koncem jen na tanecek.
Ahoj, mě se ten pořad taky moc nelíbí, měla jsem to puštěné asi jen dvakrát ale docela děs běs, tak už to malé nepouštím.
už jsem na to dlouho nekoukala, ale v podstatě jsme na tom jako Luciska - líbí se nám jen ta závěrečná písnička, na kterou malá tancuje jak zběsilá ![]()
Moc nechápu cílovou skupinu tohodle pořadu - písničky a loutky jak pro mrňata a pohádky spíš jak pro školní děti…
Za začátku se malému líbil stkřítek, občas nějakej ksichtík od UPK, ale v poslední době ani omylem. Je to utahaný, zvláště ta dvojice Ježčka a Bodlinky nebo jak si říkají, jsou trapný, nepřirozený. Dost mi vadí i to, že celý týden vysílají jeden díl. To je vrchol trapnosti. Když nemám čas natáčet každý den, tak to holt vysílám jednou týdně, a nebo kratší díl, jako je školka.
Tu „sektu“ jsem neviděla. Ale souhlasím, že některé monology jsou fakt … divný. ![]()
JÁ se na to také moc nedívám, ale pro děti to je jednoduché, srozumitelné a mají to rádi… hlavně ten konec to je taková chytlavá písnička..
Každý díl je jiný… tenhle se mi také moc nelíbí, ale jiné tak strašné nejsou. Ber to tak zakladatelko, že je lepší tohle defakto o ničem než ty věčné boovky, střílečky atd…
Ahoj, tak Viki ujíždí na té závěrečné písničce taky, takže většinou to pouštím až konec, nebo jí pouštíme na PC. Celé díly jsou podle mě horší a horší…a hlavně když jede celý týden tentýž díl…je to na palici
alenagernatova; píše:
JÁ se na to také moc nedívám, ale pro děti to je jednoduché, srozumitelné a mají to rádi… hlavně ten konec to je taková chytlavá písnička..
Každý díl je jiný… tenhle se mi také moc nelíbí, ale jiné tak strašné nejsou. Ber to tak zakladatelko, že je lepší tohle defakto o ničem než ty věčné boovky, střílečky atd…
Já vím, že je velice těžké něco tvořit a daleko lehčí to kritizovat. Jen mám pocit, že tvůrci přecenili svoje síly a možnosti. Z celé UP parády na mně totiž dýchá amatérismus, nemůžu si pomoct… ![]()
A to tam přitom účinkují i z divadélka Romaneto, které jsem viděla na živo a bylo to moc fajn … Nevím tedy, kde je chyba, možná že špatné vedení celého projektu? Že kdyby se lépe vybíraly příspěvky nebo i účinkující, lépe udělaly kulisy (ten panáček mi, nezlobte se, spíš nahání hrůzu, má dost smutný a jakoby ušmudlaný obličej), třeba by to celé bylo lepší…
zdenkak píše:alenagernatova; píše:Já vím, že je velice těžké něco tvořit a daleko lehčí to kritizovat. Jen mám pocit, že tvůrci přecenili svoje síly a možnosti. Z celé UP parády na mně totiž dýchá amatérismus, nemůžu si pomoct…
A to tam přitom účinkují i z divadélka Romaneto, které jsem viděla na živo a bylo to moc fajn … Nevím tedy, kde je chyba, možná že špatné vedení celého projektu? Že kdyby se lépe vybíraly příspěvky nebo i účinkující, lépe udělaly kulisy (ten panáček mi, nezlobte se, spíš nahání hrůzu, má dost smutný a jakoby ušmudlaný obličej), třeba by to celé bylo lepší…
Já s tím opravdu nemám problém,.. dceři jsou necelé dva roky a ten pořad prostě miluje, já ji to nebudu odepírat jen protože mě to příjde jako blbost…
Ale některé díly jsou opravdu pěkné, například kouzla atd.. jen tento s tím Mikulášem je opravdu katastrofální ![]()
zdenkak píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat na váš názor na pořad UP Paráda (běží na TV Public každý všední den od 9:00). Já vám nějak pořád nevím, co si o tom myslet. Zrovna tento týden běží díl, kdy tam ten skřítek mluví úplně jak z nějaké sekty. Podmalované éterickou hudbou říká, jak nadchází smutné období a „radí“, jak se s tím vypořádat?? Proboha proč tohle dávají do pořadu pro děti??
S manželem jsme se shodli, že to tam vypadá, jako by polovina moderátorů (nebo prostě účinkujících) byla buď pedofil nebo člen sekty …
Omlouvám se těm, komu UP paráda kápla do noty, ale já jsem ji opravdu zatím tzv. nepobrala …
Co tomu říkáte vy?
P.S.: Teď, co tam mají čerty, tak se toho syn dost bojí, tak to ani nepouštím, však stačí Kouzelná školka
No, taky nad tím přemýšlím…nejpoutavější je závěrečná píseň, to tancuje i naše malá, …ale ten obsah…
snad jen ten upír krejčí je někdy normální, ale ten zbytek je fakt děsný… domov důchodců…lidí, kteří jinde v TV neměli šanci, tak se vyřádí zde, celkově pak pořad působí pod úroveň… a někteří fakt mluví hooodně ujetě, přiteple, atd.
zdenkak píše:alenagernatova; píše:Já vím, že je velice těžké něco tvořit a daleko lehčí to kritizovat. Jen mám pocit, že tvůrci přecenili svoje síly a možnosti. Z celé UP parády na mně totiž dýchá amatérismus, nemůžu si pomoct…
Tak amatérské se mi to zdá taky a grafika pořadu je šílená ![]()
Ja na ni narazila nahodou asi 3×, kdyz jsem zapla TV a byl tam nastaveny Barrandov.. No… Asi takhle… Protoze to Domca zahlid a rikal, ze chce skritka, tak jsem to tam nechala, prijde mi to proste divny.. Sice jsem to nejak nevnimala a vetsinou jsme to tam meli tak 10 min, nez to zkoncilo.. ale proste divny. Hlavne Upira fakt nemam rada, prijde mi taky divnej
i ta pisnicka je takova prdla ![]()
Za me, proste divny
(skritek mi neprijde jak ze sekty, ale - pardon - jak sjetej
)
Já mám na Up Parádu celkem radikální názor. Na sto honů z toho čiší, že je to uděláno za co nejméně peněz a garant projektu Upír Krejčí podle mě neumí vůbec dělat pro děti. Navíc (nechci se Upíra dotknout) mi připadá, jako by byl pořád mírně podroušen. Dialogy, jako by vznikaly přímo za jízdy na place, někdy mám pocit, že neví co říct, tak se akorát donekonečna opakuje jaaaak jeee veeenkuuu kraaasneee, či jine nesmysly. Myslím, že to není dobré ani jako amatérské dětské divadýlko. Byl jsem s malou na několika amatérských představeních souborů regionálního významu, s různou kvalitou, ale některá představení, ač amatérská, byla o mnoho lepší než TOTO. Omlouvám se za takto radikální názor, ale ze svého okolí si myslím, že nejsem sám.