Úřad práce podruhé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
24.4.23 17:49
A nebylo by lepší zůstat v práci a u toho hledat novou práci, když ti tahle nevyhovuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
24.4.23 18:33
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně ÚP. Byla jsem v evidenci 4 měsíce, 3.4. jsem nastoupila do nové práce ale ta práce je úplně o něčem jiném než mi bylo řečeno. Kdybych teda dala výpověd, mám nárok na podporu? (Mám odpracované 3 roky, v bývalé práci jsem skončila minulý rok v prosinci) Moc děkuji předem za odpovědi
Nárok máš, ale jen na ten zbytek co jsi nedovybrala poprvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
24.4.23 19:55
@Lucka1111 píše:
A nebylo by lepší zůstat v práci a u toho hledat novou práci, když ti tahle nevyhovuje?
To je asi dobrý nápad, ale není to úplně jednoduché jít na pohovor na novou práci když člověk celý den pracuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
26.4.23 07:43
@lucik2011 píše:
To je asi dobrý nápad, ale není to úplně jednoduché jít na pohovor na novou práci když člověk celý den pracuje
Nikdo nepracuje celý den každý den v měsíci. Naplánovat se to dá i za cenu brání si dovolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně ÚP. Byla jsem v evidenci 4 měsíce, 3.4. jsem nastoupila do nové práce ale ta práce je úplně o něčem jiném než mi bylo řečeno. Kdybych teda dala výpověd, mám nárok na podporu? (Mám odpracované 3 roky, v bývalé práci jsem skončila minulý rok v prosinci) Moc děkuji předem za odpovědi