Skladový program zdarma ?

Anonymní
22.4.23 21:00

Skladový program zdarma ?

Jaký program v PC se nejčastěji využívá při skladové evidenci a je nejlépe zdarma dostupný na internetu a lehce naučitelný?
Potřebují se na nějakém naučit, ale výběr je velký.
Ve skladu jsem sice pracovala, ale pracovala jsem pouze přes čtečku, ne přes PC

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
22.4.23 21:57

Skladové hospodářství má tisíce podob. Když se naučíte s jedním, neznamená to, že budete umět s druhým. Zdarma je třeba OpenControl .

• Citovat
  • Upravit
14626
22.4.23 23:38

Jestli ti to k něčemu bude, u nas ve firmě šlo vše přes Eso9 :lol:

Ale teda nějak nevím, k čemu to potřebuješ? Jestli ti jde o nějaké jednodušší úkony, jako vytvořit vydejku, prijemku, hledat zboží, převádět dat ze čtečky, tak to se naucis hned v zaměstnání (a aby ses naučila například hledat to zboží, musis tam stejně mít nějaká data), a ty složitější se zpravidla propisuji do Excelu a dále se pak pracuje tam pomoci jeho nástrojů. Takže když neumíš s excelem, tak tam toho stejně moc nenadelas. Aspoň to eso to tak mělo a určitě to budou mít i další systémy, protože lepší aplikace pro práci s daty neexistuje. Pokud chceš zastávat nějakou vyšší pozici ve skladu, tak se bez toho Excelu stejně neobjedes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
23.4.23 03:14
@Anonymní píše:
Jaký program v PC se nejčastěji využívá při skladové evidenci a je nejlépe zdarma dostupný na internetu a lehce naučitelný?
Potřebují se na nějakém naučit, ale výběr je velký.
Ve skladu jsem sice pracovala, ale pracovala jsem pouze přes čtečku, ne přes PC

Každa firma bude mít jiný ERP systém a jiné postupy při naskladňování vyskladňování zboží. Prostě tě zaučí…
Za ty licence se platit nemalé peníze a hlavně systém bývá ušitý na míru firmě…
Malá firma bude fungovat jinak než velký korporát s x pobočka a, velkoobchod jinak než výrobní firma…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat