Nárok na doktora a odečtení 2 000 Kč!!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Zdeněk IV píše:
Tak v pondělí jdu k zubařce, vždy byla možnost si vzít 4 hodiny dovolenou a 4 hodiny doktora. Od tohoto roku je to už v té firmě jiné, když si vezmu paragraf, tak přijdu o 10 % nebo 20 % platu, což dělá 2 000 Kč.Samozřejmě přemlouvala mě, abych si vzal dovolenou, ale s tím jsem já nesouhlasil. Takže v té firmě člověk nemá ani 20 000 Kč čistého a ti šmejdi budou ještě i něco strhávat. Jen prozradím, že je to firma Hamé.
Taky je to tak u vás ve firmě, takový bordel?
Mel ses lepe ucit..abys nemusel delat v Hame ta mizerny plat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni to neví. :-D
@lilith1 píše:
Mel ses lepe ucit..abys nemusel delat v Hame ta mizerny plat..
Mám tam odpracovaných skoro 14 let a našetřeno skoro 500 000 Kč. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ve vyrobe je pomerne standardni, ze delnici dostavaji bonusy za dochazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a na zaklade ceho o ty penize prichazis? A ne, u nas nic takoveho neni, ale neberu si 4 hodiny na doktora, ktereho vyridim za hodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mag
@mag píše:
Ve vyrobe je pomerne standardni, ze delnici dostavaji bonusy za dochazku.
Ano, firma nám každý rok dává benefity, tento rok to dělalo 6 000 Kč edenred, polovinu jsem už z toho utratil v posilovně i v Aqvaparku. Ale není tam žádný 13. a 14. plat.
- Citovat
- Upravit
@Zdeněk IV píše:Tak si nl
Mám tam odpracovaných skoro 14 let a našetřeno skoro 500 000 Kč.
@Zdeněk IV píše:
Mám tam odpracovaných skoro 14 let a našetřeno skoro 500 000 Kč.
Tak spokojene soupej nohama a neres
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To strhávají ze základního platu? to snad nejde, ne? max nedat bonusy…
lepší chodit po doktorech mimo pracovní dobu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by sis bral paragraf na zubaře? Vezmeš si propustku, ne? K lékaři se chodí mimo pracovní dobu, pokud to nejde jinak…pokud ne, máš nárok na propustku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevidím jediný důvod být z práce pryč celý den, pokud jdu jen k zubaři. Takže se přístupu tvého zaměstnavatele nedivím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monchichik
@Monchichik píše:
Proč by sis bral paragraf na zubaře? Vezmeš si propustku, ne? K lékaři se chodí mimo pracovní dobu, pokud to nejde jinak…pokud ne, máš nárok na propustku…
Tu propustku už jsem si vzal.
- Citovat
- Upravit
nozu
@nozu píše:
Nevidím jediný důvod být z práce pryč celý den, pokud jdu jen k zubaři. Takže se přístupu tvého zaměstnavatele nedivím.
Jenže já to mám do práce od domu 62 km. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Zdeněk IV tak jdi jinam ne. manžel když jde k lékaři tak si bere propustku a ta je na 4h a k tomu většinou 4h z napracovaných hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Zdeněk IV tak jdi jinam ne. manžel když jde k lékaři tak si bere propustku a ta je na 4h a k tomu většinou 4h z napracovaných hodin.
dobrá rada zrovna u zubaře. Když sháníš zubaře a založíš si diskusi, tak ti píšou, že je normální, bohužel teda, jezdit i 100 km. Tady taky nejsou. A nejsou ani obvodáci.
edit on má asi zubaře doma, zaměstnání daleko
Příspěvek upraven 22.04.23 v 18:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeněk IV píše:
Jenže já to mám do práce od domu 62 km.
V patek jsem jela na ocni 40 km. V osm jsem vyrazila a v 10.15 pichala prichod. Verim, ze spoustu kolegu by si jeste zaslo na kafe a udelalo nakup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v pondělí jdu k zubařce, vždy byla možnost si vzít 4 hodiny dovolenou a 4 hodiny doktora. Od tohoto roku je to už v té firmě jiné, když si vezmu paragraf, tak přijdu o 10 % nebo 20 % platu, což dělá 2 000 Kč.
Samozřejmě přemlouvala mě, abych si vzal dovolenou, ale s tím jsem já nesouhlasil. Takže v té firmě člověk nemá ani 20 000 Kč čistého a ti šmejdi budou ještě i něco strhávat. Jen prozradím, že je to firma Hamé.
Taky je to tak u vás ve firmě, takový bordel?