Úpal a těhotenství

Anonymní
15.8.23 22:53

Úpal a těhotenství

Ahoj, o víkendu jsem byla s kamarádkou na koupališti cca od 11 do 18 hod. Já pí. toma jsem dostala asi úpal, další den jsem celý prozvracela a měla jsem horečky 38-39°. V pondělí jsem měla dostat MS, nepřišla. Dnes pozitivní test. Těhotenství plánované nebylo, jinak bych se tak slunci nevystavovala. Myslíte, že mohl úpal miminku ublížit?
Objednala jsem se na gynekologii, ale termín kontroly mám až za 2 týdny :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
15.8.23 23:17

Hele stejně by tam doktor teď nic neviděl a nic nevymyslel :nevim: ale nemyslím si, že by to mělo nějaký zásadní vliv, prostě uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.8.23 23:43

Ty horečky hned v začátku nejsou vůbec dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
16.8.23 04:19

Kontrola za 2 týdny je úplně v pořádku. Dřív to nemá smysl. No a dál uvidíš. Takto na začátku to je hop a nebo trop. Buď bude vše OK a nebo se těhotenství přestane vyvíjet. Já takhle absolvovala velice bujaré oslavy silvestra a pak zjistila těhotenství. Dceři bude za měsíc sedmnáct let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.8.23 05:17
@Anonymní píše:
Ahoj, o víkendu jsem byla s kamarádkou na koupališti cca od 11 do 18 hod. Já pí. toma jsem dostala asi úpal, další den jsem celý prozvracela a měla jsem horečky 38-39°. V pondělí jsem měla dostat MS, nepřišla. Dnes pozitivní test. Těhotenství plánované nebylo, jinak bych se tak slunci nevystavovala. Myslíte, že mohl úpal miminku ublížit?
Objednala jsem se na gynekologii, ale termín kontroly mám až za 2 týdny :zed:

Nechodit na Slunce, pak neotěhotníš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
16.8.23 05:36
@Anonymní píše:
Objednala jsem se na gynekologii, ale termín kontroly mám až za 2 týdny :zed:

V začátku je to 50 na 50 i bez úpalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí