Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky myslite, ze je na fotce pohlavni hrbolek? Doktorka rikala, ze ma favorita ale ze mam pockat na screening ![]()
Tak počkej na screening… Já tuhle honbu za určitým pohlavím nechápu ![]()
Já bych řekla že je to moc hezká fotka se skrcenou nohou. Stejně je to jistý až když to vyleze. Dřív ne.
Moc hezká fotka, ale ještě bych počkala, až budeš mít další vyšetření. ![]()
@Domiva píše:
Ahoj holky myslite, ze je na fotce pohlavni hrbolek? Doktorka rikala, ze ma favorita ale ze mam pockat na screening
Souhlas, počkej na screening ![]()
@Domiva píše:
Ahoj holky myslite, ze je na fotce pohlavni hrbolek? Doktorka rikala, ze ma favorita ale ze mam pockat na screening
Počkej si do porodu ![]()
Kamoška čekala do 7 měsíce holčičku, teď vozí v kočárku kluka ![]()
Holky ja vim, ze mam pockat na screening, nejsem ten typ “psycho tehulek”mam za sebou par potratu, tak to zatim beru vse s rezervou, jen jsem na rizikovem kvuli zamestnani a jsem uz trosku unudena, tak to spis jen zkousim ze zvedvosti
, kdyz doktorka rekla, ze uz to vidi..ale samozrejme to vydrzim a pockam ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Tak počkej na screening… Já tuhle honbu za určitým pohlavím nechápu
Přesně, já taky ne. Ale zase je super, a zakladatelce a všem těhotným to moc přeju, mít v těhotenství pouze tyhle „starosti“ ![]()
Moje lékařka si chtěla tipnout už tehdy na 1.screeningu (já teda chtěla překvapení a samozřejmě jsem se absolutně nevyznala v tom, co tam kde vidí), ale naznačila růžovou. A tipla to správně
Ale vždy to být vidět nemusí. Nechte si překvapení, přece jen důležité je, že je zdravé miminko a pohlaví je sakra druhotné ![]()
Ahoj holky
V 16 tt mi drží řekl že je to sto procent holcicka nyni sem v 24 týdnů dr mi sice neřekl ze je to kluk ale nějak tam vydim pytlicek se šourkem holky co na to rikate
@Stelinkanovotna0 píše:
Ahoj holky
V 16 tt mi drží řekl že je to sto procent holcicka nyni sem v 24 týdnů dr mi sice neřekl ze je to kluk ale nějak tam vydim pytlicek se šourkem holky co na to rikate
Vůbec nevím, kde mám co hledat
![]()
@Stelinkanovotna0 píše:
Ahoj holky
Nevym co vydis mamynko
Fotka hrozne kvality, na ktere jsou koncetiny
@Stelinkanovotna0 píše:
Ahoj holky
A kde to vidíš?
označ nám to…