Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chtěla jsem se zeptat zda li mi potvrdí propustku pro manžela v centru asist. reprodukce jsem dárkyně a zítra jdu na ultrazvuk, jelikož jsem objednaná na určitou hodinu a mám dvě děti tak pozřebuju hlídání, proto mě zajímá zda li jí manželovi potvrdí, nevím právě jestli se to řadí jako normálně když jdu třeba k obvoďákovi tak je to ok ale tady nevím
Ahojky potvrdí,nám to také tak dělají a manžela nevyšetřovali.
Hlavně ať se v práci zeptá, jestli mu to takhle uznají. Tomu mýmu neuznali, museli jsme vyběhat paragraf. ![]()
kibooolka píše:
Ahojky potvrdí,nám to také tak dělají a manžela nevyšetřovali.
Ale zakladatelce bude manžel hlídat děti doma, ne? Jestli jsem to pochopila správně…
Kdyby tam šel jako doprovod, tak by ji myslím potvrdili (z vlastní zkušenosti při doprovodu do nemocnice atd.), ale když bude chtít propustku pro chlapa, který doma hlídá děti? Já teda nevím, ale na takové věci se většinou musí brát dovča. Zam-eli je to podle mě jedno, kde byl, když bude mít potvrzenou propustku, nebudou zjišťovat, proč tam byl apod.
Manžel byl v autě a taky se neptali
jinak když jdu normoš na gyndu tak taky potvrdí,samozřejmě bych neřekla že manžel hlídá…jestli to má zakladatelka v sanusu tak tam asi nebudou mít čas něco zjišťovat kde momentálně partner je,nám potvrdili zatím vždy a všude
Já takhle nechávám potvrdit propustku mé mamce…když nemůže hlídat chlap,hlídá ona a má propustku z CARU ![]()
Petra Z píše:
Já takhle nechávám potvrdit propustku mé mamce…když nemůže hlídat chlap,hlídá ona a má propustku z CARU
super díky