Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uply kalhoty nosili uz kdysi pankaci. Mne se to libi (ale ne na vsech). Dokonce se mi libi na chlapovi i leginy ![]()
@Lentilka93 píše:
Třeba toto.. já vám nevím..kam se poděl vkus a elegance..
Tak zrovna tohle mě nijak neuráží a to mi táhne na padesát…
@ivašot. každému se líbí něco jiného, vkus se mění ale já asi nějak zaostala.. muž má být oblečení jako muž a né jak holka a žena by měla mít zase kousek,,jak to napsat,, no neoblékat se jak lehká děva
mě se třeba líbí toto
@Anonymní píše:
Zdravím. oblečení je tak nějak normální téma, ale jak se vám líbí například upnuté džíny na mužích? Preferujete také když poslední roky muži nosí upnuté džíny nebo spíše klasiky jako dřív? Samozřejmě záleží kdo je nosí, ale myslím někoho na koho prostě padnou, že v nich může vypadat dobře. Někomu se to určitě líbí, jaký je váš názor??
Tak kdyz jsou úplně tak je nac koukat ne??
![]()
Zrovna nedávno jsem míjela jednoho pohledného, statného, vysokého muže v elastických džínách… hrůza. Takový chlap u mne ztrácí na přitažlivosti, připadají mi moc zženštilí. Asi jsou ženy, kterým se to líbí, ale na mne to působí asexuálně. Mám ráda, když chlap vypadá jako chlap.
@Lentilka93
Přesně má slova
kalhoty takove ty trubky, to teď nosí hodně chlapů, ale musim uznat, ze k některým to sedí, nedokázala bych si je zase představit třeba v kapsacich
ale ty cardigany, to je otřes
to je pro me vyloženě dámské oblečení a na chlapovi to na me působí úplně asexuálně
![]()
@Lentilka93 píše:
@ivašot. každému se líbí něco jiného, vkus se mění ale já asi nějak zaostala.. muž má být oblečení jako muž a né jak holka a žena by měla mít zase kousek,,jak to napsat,, no neoblékat se jak lehká děvamě se třeba líbí toto
Tak to mi třeba přijde dost hrozné
obojí
jesteze si můžeme nosit co chceme
Nevím proč, mě se na ženách nelíbí šortky (takové ty ultrakrátké) vypadá to divně. Pokud jsou nohavice aspoň nad kolena, tak mi to nevadí.