Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prestala jsem absolutne mit chit na sex, uz to trva strasne dlouho, navic zadrzuji vodu, ledviny a tyto potize nemam, vse ok, mamca mi rekla, ze antikoncepce je absolutni zabijak libidaa ze kdyz to vynecham, vse se mi vrati do normalu, mate s tim nektera zkusenost? Nemuzu mit nejake nasledky? Srovna se mi telo celkove? Mohu zhubnout? Diky za diskuze ![]()
Jako že bys mohla mít následky z toho, že nebastis antinu? Maximálně tak těhotenství…
Pokud máš podezření, že ti způsobuje obtíže, tak ji zkrátka vysad a uvidíš. Vždyť ji zas můžeš nasadit, když nenastane zlepšení.
Ano stalo se mi to. Nechuť k sexu, depresivní nálady. Přestala jsem brát prášky a u sexu úplný obrat, teď mám chuť skoro každý den, nalada mnohem lepší, všechno se tím zlepšilo i s manželem. Akorát, jak si zvykl na nízkou frekvenci, tak teď mě nějak nestíhá ![]()
Po vysazení se teda chutě na sex nezměnily, stále bych ho ráda měla míň
protože jsme aktivní denně a je to unavujici
a teda zhubla jsem 2kg, odhaduju že to byla ta zadržená voda.. To asi tak vše
jinak doporučuju brát Macu, ať už Maca prášek nebo Maca tablety.. Srovná hormony, žádný PMS, zvýší libido..
@Janli píše:
Po ukončení se mi vrátilo vše do normálu hned další cyklus.
Ja hodne zadrzuju prave vodu, chut na sex nemam vubec..jsem mlada a vzdy jsem ji mela..o mimi se nesnazime..jen chci zpatky tu chut jako kdysi a nezadrzovat vodu a i neco shodit, aspon par kilo, cvicim ae bez vysledku..stravu drzim taky..jen mi prijde ze ty leky jsou fakt dea, proto doufam ze se mi vse srovna..
@klobinka taky jsem byla totálně bez chuti. Někomu vyhovují, bohužel se nás najde pár, co to nedáváme. Měla by jsi se srovnat rychle a kdyby náhodou ne, koukni na firmu Naděje Mgr. Podhorná. Má tam bylinnou kůru pro ženy na srovnání hormonů. Já ji užívám vždycky po kojení, to mě taky totálně zfrigidní, a funguje. Znásilnila bych i kominíka
![]()
@Janli píše:
@klobinka taky jsem byla totálně bez chuti. Někomu vyhovují, bohužel se nás najde pár, co to nedáváme. Měla by jsi se srovnat rychle a kdyby náhodou ne, koukni na firmu Naděje Mgr. Podhorná. Má tam bylinnou kůru pro ženy na srovnání hormonů. Já ji užívám vždycky po kojení, to mě taky totálně zfrigidní, a funguje. Znásilnila bych i kominíka![]()
To jsem zvedava jak dlouho to bude trvat, nepocitam ze to bude hned, nekdo mi tvrdi tejden, nekdo 14 dni, asi je to u kazdyho jinak, a myslis ze se podari shodit par kg a ta voda povoli tez? Tyhle tri duvody jsou pro me asi nejdulezitejsi, dostat chut na sex(kdysi jsem byla jak utrzena ze retezu
) shodit par kg a ze zacnu konecne odpoustet, a diky za tip kouknu na to ????
@Lainaire8 píše:
Po vysazení se teda chutě na sex nezměnily, stále bych ho ráda měla míň![]()
protože jsme aktivní denně a je to unavujici
![]()
a teda zhubla jsem 2kg, odhaduju že to byla ta zadržená voda.. To asi tak vše
jinak doporučuju brát Macu, ať už Maca prášek nebo Maca tablety.. Srovná hormony, žádný PMS, zvýší libido..
Denne jsem to chtela taky kdysi ae ted uz se mi nechce vubec..jasne no, ta voda me taky trapi, kazdopadne dekuju, verim ze to pomuze ![]()