Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz a doufám, že se najde alespoň jedna osubka co me odepise ![]()
Od 6.6. 2018 mam zavedenou Jaydess na 3 roky.
Začnu asi od začátku at to ma hlavu a patu.
Dr mi ji zavadel 2 den ms, nic jsem necitila, po zavedeni jsem víc krvacela což jsem chápala, když se tam nekdo nebo neco hrabe to může způsobit.
Koupila jsem si Ascorutin a beru ho od 6.6.2018 abych se vyhnula případnému spineni nebo krvácení po menstruaci.
Dnes je to 4 den co mam/nemam ms.
Uz včera jsem zpozorovala, že mi ms konci (nosim ty největší nocni vložky)
Tam uz skoro nic nebylo.
Ted taky a nevím k čemu to prisoudit, sedlo mi telisko a nabeh je tak rychlý a nebo to je tema praskama?
Nic me nebolelo a ani ted neboli u ms jsem vždy byla vykoupit lékárnu praskama na bolest (panadol, ibalgin, dexoket) od 7.6 nemam ani jeden prášek v sobě, opravdu me nic nebolí.
Bala jsem se ze mi Jaydess nesedne protoze za pouhe 2 roky od posledního porodu jsem mela nejmíň 5 druhu HA co me absolutně nesedli tak se se na to vybodla až na teď. nechápu jak mi může ms končit 4 den a bez bolesti, dokonce jsem vždy pocitovala bolest pri končící ms a ted taky nic! ![]()
Máte někdo podobné zkušenosti?
Jaký byl u vas první rok po zavedeni NT? ![]()
Děkuji moc za odpovědi ![]()
@kikina005 píše:
Ahoj holky, mám dotaz a doufám, že se najde alespoň jedna osubka co me odepise
Od 6.6. 2018 mam zavedenou Jaydess na 3 roky.
Začnu asi od začátku at to ma hlavu a patu.
Dr mi ji zavadel 2 den ms, nic jsem necitila, po zavedeni jsem víc krvacela což jsem chápala, když se tam nekdo nebo neco hrabe to může způsobit.
Koupila jsem si Ascorutin a beru ho od 6.6.2018 abych se vyhnula případnému spineni nebo krvácení po menstruaci.
Dnes je to 4 den co mam/nemam ms.
Uz včera jsem zpozorovala, že mi ms konci (nosim ty největší nocni vložky)
Tam uz skoro nic nebylo.
Ted taky a nevím k čemu to prisoudit, sedlo mi telisko a nabeh je tak rychlý a nebo to je tema praskama?
Nic me nebolelo a ani ted neboli u ms jsem vždy byla vykoupit lékárnu praskama na bolest (panadol, ibalgin, dexoket) od 7.6 nemam ani jeden prášek v sobě, opravdu me nic nebolí.
Bala jsem se ze mi Jaydess nesedne protoze za pouhe 2 roky od posledního porodu jsem mela nejmíň 5 druhu HA co me absolutně nesedli tak se se na to vybodla až na teď. nechápu jak mi může ms končit 4 den a bez bolesti, dokonce jsem vždy pocitovala bolest pri končící ms a ted taky nic!
Máte někdo podobné zkušenosti?
Jaký byl u vas první rok po zavedeni NT?
Děkuji moc za odpovědi
Mně moje doktorka slibovala, jak mi tělísko MS zkrátí a že bude méně bolestivá a ono nic…Jediné co mi pomohlo na zkrácení a zeslabení MS byly vložky TianDe…A hlavně pozor!! Po roce a dvou měsících jsem otěhotněla, i když jsem měla tělísko zavedené. Takže - žádná ochrana není 100% …A za pár týdnů máme termín porodu ![]()