Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže jsi nevynechala pilulku, jen ti jedna chybí…? Bereš v kuse 3 plata, tzn. 63 tablet? Chápu to dobře? Pak je šumák, jestli jich sezobeš 63 nebo 62…
Mne teď taky jedna chybí. Vezmu si proste o jednu méně a příští plato nasadim o den dříve než normálně
@Kamkam píše:
Takže jsi nevynechala pilulku, jen ti jedna chybí…? Bereš v kuse 3 plata, tzn. 63 tablet? Chápu to dobře? Pak je šumák, jestli jich sezobeš 63 nebo 62…
NN nevynechala. Jen mi jedna chybi mám ji brát v neděli. Raději se ptám dopředu, abych zbytečně nehystercila ????
@Tichošlápek píše:
Mne teď taky jedna chybí. Vezmu si proste o jednu méně a příští plato nasadim o den dříve než normálně
Takže vemes jen 3 bílé a pak hned růžovou? ????
@Anonymní píše:
Takže vemes jen 3 bílé a pak hned růžovou? ????
Ne, mam jiný systém - jen 21 tablet a sedm dni pauza. Takže jich vezmu 20 a místo v pátek začnu nove plato uz ve čtvrtek
@Tichošlápek píše:
Užívání by nemělo být kratší než 21 dnů, pokud si dobře pamatuju, ne?
@Tichošlápek píše:
Ne, mam jiný systém - jen 21 tablet a sedm dni pauza. Takže jich vezmu 20 a místo v pátek začnu nove plato uz ve čtvrtek
Oki. Tak moc děkuji za odpověď ![]()
@Karleon u některých jo, je to podle hladiny hormonu v pilulce. Někde na netu byl i seznam, ale jsem lina to hledat ![]()
@Anonymní píše:
NN nevynechala. Jen mi jedna chybi mám ji brát v neděli. Raději se ptám dopředu, abych zbytečně nehystercila ????
Tak jo, pak by to mělo být úplně jedno ![]()
Holky mám dotaz. Všimla jsem si že mi v platicku chybí jedna pilulka antikoncepce. Měla jsem ji v peněžence. Nejspíš se poškodil obal a jedna vypadla. Kupovat se mi nové nechce beru ji 3 měsíc bez přestávky. Teď mám druhý týden. Otázka raději se chránit i jinak, když úplně jednu vynechám? Děkuji