Uplynutí doby určité během mateřské

917
15.11.11 12:03

uplynuti doby urcite behem materske

Ahoj,
chtela bych se zeptat, co bych mela udelat, kdyz od 25.8. jsem doma a pobiram penezitou pomoc v materstvi, 26.10 se mi narodil syn a k 30.11. mi konci pracovni pomer uplynutim doby urcite. Co z toho pro mne vyplyva? Mam se nekde registrovat na UP nebo s tim vsim pockam az mi skonci rodicovsky prispevek v roce 2014? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
15.11.11 12:06

Až skončí rodičák…
Na ÚP potom, jestli si nenajdeš práci dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.11.11 12:06

Nevyplívá pro tebe nic. Registrace na UP až po skončení rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
15.11.11 12:18

Není to pravda, musis se nahlasit na zdravotní pojistovne, az zacnes pobirat RP(resp. zavolala bych tam uz tesne po skoceni pracovniho pomeru). Oni totiz nevi, ze jsi na MD a nasledne na RP, coz se musi hlasit, kdyz uz nebudes zamestnana. Kdyz to neudelas, nestane si asi nic moc, ale mohli bz prudit( za zakona mas povinnost hlasit takovou zmenu). Mne pracovne pomer stejne skoncil tesne po zacatku pobirani RP a hlasit jsem to musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.11.11 12:19

ahoj,taky sem to tak měla…ptala jsem se paní účetní a říkala,že zatím nic řešit nemusím, jen až mi skončí RP,tak buď na ÚP nebo to zkusit zase u nich :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.11 12:23
mroe píše:
Není to pravda, musis se nahlasit na zdravotní pojistovne, az zacnes pobirat RP(resp. zavolala bych tam uz tesne po skoceni pracovniho pomeru). Oni totiz nevi, ze jsi na MD a nasledne na RP, coz se musi hlasit, kdyz uz nebudes zamestnana. Kdyz to neudelas, nestane si asi nic moc, ale mohli bz prudit( za zakona mas povinnost hlasit takovou zmenu). Mne pracovne pomer stejne skoncil tesne po zacatku pobirani RP a hlasit jsem to musela.

Ano, pravda. Jsem tam teď hlásila, že už RP skončil a jsem na ÚP, a zapomenu to napsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat