Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím taky jsem se zamilovala do kočárku Uppababy Vista podařilo se Vám už zjistit jak ho koupit a nechat dovést do ČR aniž by byla cena přesahující 20tisíc korun? ![]()
Kdyby byl někdy zájem tak mám uppa baby vista červený doma.ale jen pro 1 dítě, nevím zda už jde přes net dokoupit 2.sedačka..
Dobry den, mohu se zeptat na nazor uppBaby vista kocarku? byla jste s ním spokojena? chcem ho do prahy a i s korbickou na lednove mimco. Nejak zde ctu ze korbicka mala? ale obra asi mít nebudem.Pak snad ze sportak nejde do lehu???
Zaroven to porovnavam s bugaboo camelon3…Tak nevim ![]()
Skoda ze ho v praze neprodavají a nejde vyzkouset…Ani v nemecku jsem ho nenasla.
Moc dekuju za info. Katka
Katko, já osobně nedám na kočárek dopustit, máme ho nakonec koupený v Anglii, v červené barvě a malej se nám narodil v únoru a ještě v srpnu jsem ho v korbičce vozila, a to už měl kolem 70cm, malej je dlouhán po tatínkovi
sice už mu na délku korbička byla tak tak ale spinkal rád s pokrčenýma nohama, teď máme už sporťák protože už chce Tobi koukat ven a taky bez problémů, a sporťák se dá nastavit do polohy vodorovně, takže pokud miminko ještě nesedí nemusíte se bát
. Dokonce jsem se i bála že v tom sporťáku Tobi nebude zvyklí spinkat jako v té korbičce kde mohl klidně jít i na bříško, a vše bez problému
. Uppababy Vista se i lehce skládá a dává do auta, a košík je taky krásně veliký že se vejde hodně věcí. Já původně chtěla taky Bugaboo ale jsem maximálně spokojená s Uppou a hlavně mě i těší že nás na ulici nejde 5 maminek se stejným kočárkem
kočárek jsem kupovala a byl včetně adaptérů na autosedačku a pláštěnek a moskytiér. Tak snad Vám moje „recenze“ pomůže v rozhodování ![]()
Ještě dodávám že kočárek máme taky v Praze a bydlíme v ulici z prudkého kopce a chodníky jsou se zámkovou dlažbou a kočárek vše zvládá na jedničku, zimu teprve uvidíme jelikož v únoru a prakticky celou loňskou zimu pořádně sníh nebyl ![]()
Skvele, dekuji moc za odpoved.Asi do neho pujdeme. Stejne to bude muj první kocarek tak nemám uplne s čím porovnavat.Asi jde hlavne o to aby byl skladny a lehky coz by mel být.
A autosedacka sla na to díky adapterum temer jakakoliv? nebo máte tu jejich uppackou?
Dekuji! K.
Kači, autosedačku máme Maxi cosi, adaptéry byli k tomu na ni a já už ji stejně měla vybranou že chceme tuto autosedačku, kočárek je opravdu lehký, nebo mě aspoň přijde, ale jak píšete neměla jsem i já s čím porovnávat šlo taky o moje první mimi. a košík má nosnost 5kg
klidně můžu zaslat i web adresu kde jsme kupovali, komunikovala jsem tam se slovenkou takže i co jsem nevěděla mi řekla a poradila takže to bylo super. a kočárek nám přišel do 4 dnů což mi taky vyhovovalo protože co jsme se tady v čr poptávali na jiný tak nám řekli čekací doba 2 měsíce
. hezký večer
Čekám první miminko v únoru a po prohlídce kočárku jsme byli naprosto zklamani nabídkou. Měla jsem vybraný bugaboo a pak jsem se začala zajímat o nějaké levnejší varianty. Hodně maminek v praze ted jezdí s Britaxem, tak jsme se na ně byli kouknout a hrozny
Korbička má úplně šílenou kapucu, v jednom modelu je korbička šílené úzká, že s fusakem se tam vejde podle me jen novorozenec celé provedení mi přijde forove a složený podvozek taky nic moc. Pak se mi libil kočárek Mutsy evo a Mutsy Igo. Ale nadšení trochu opadlo. Zbývá mi pořád ten bugaboo, tak jsem hledala na netu ve světě jak kočárky vyhravají v testech apod a objevila jsem Uppa baby vista. Úplně jsme s přítelem nadšený, ale děsí nás si objednat kočárek aniž bychom si ho vyzkoušeli. Teď je mají za dobré ceny, prootže začátkem prosince bude model 2015, takže starý model v trojkombinaci lze pořídít v přepočtu za 24tis. Jsme oba dost malý a žijeme ve městě. Potřebuji aby se dobře skládal do auta, protože to budu dělat skoro každý den.
Ahooj, zkuste kousek od Norimberka tento shop http://www.princess-kinderwagen.de/angebote.html ,tam by mel být. Zkuste jim napsat…A zaroven tam muzete udelat super nakup v samocce ![]()
Jinak ja ho budu mít doma taky nekdy v prosinci. Objednavame pres známe z Svycarska nebo z toho Nemecka..Vlastne ani nevím-bude to dárek.
Az bude, napísi sem jak jsem spokojená. Veřim, že bude dobrej.
Stejne je to nas první kočarek, tak nebude s čím srovnavat ![]()
@vanadim Ahoj, hele já jak golfky, tak dvojkombinaci objednávala z Británie, aniž bych měla kočárky v ruce. Na youtube jsem si našla všechna možná videa, našla jsem recenze, blogy… a musím říct, že se všemi těmi kočárky jsem naprosto spokojená, když vidím svoje známý, jak jsou nespokojený s kočárky, který měly možnost si vyzkoušet… nevím no, ono možná paradoxně když vybíráš jen pomoci netu, tak jsi pečlivější ![]()
@heincova katka To je zajimavy, ja jsem nenasla, že by ho v Německu prodávali (oficiálně asi). Tak to omrknu. Za pár týdnu vyjde stejně nový model, tak třeba ten starší bude ještě levnější. Jinak jaké jiné modely si měla vybrané? Nebo jste hned od začátku věděli, že jedině Uppa?
@kotyk Tak Britax Go jsem na netu objevila v nové edici Next a videa a vše okolo nás uchvátilo. Na živo mi přišel jako kosmická kulisa z Návšetníků. Včera jsem zašla do Bugaboo prodejny a taky mě to nepřesvědčilo ![]()
@poppaea No já se obávám, že takhle asi skončíme taky, protože při vyzkoušení mi nevyhuvuje 100% žádný kočárek. Idkyž bych strašně chtěla nějaký cenově normální a chtěla bych být spokojená jako ostatní maminky. Obávám se akorát servisu a záruky. Protože Uppa asi těžko budu reklamovat, když ho budu mít z anglie.
@vanadim Já ho ještě v provedení Britaxu neviděla. Jenom origoš Brio. UPPAbaby je ofiko jenom v UK a Irsku. Do Německa je snad aktuálně už nikdo nedováží
Tak reklamovat můžeš, jsou v EU. Ale je to krapet z ruky.
@kotyk No reklamovat můžu, ale dost se to prodraží a ještě si musim na dost dlouhou dobu pořídit nahradní kočárek. Nebo jakýkoliv servis… To jsou takové neváhody, které nemůžu předvídat, že se stanou, ale je to samozřejmě možné. Můžu mít i smůlu na nějaký špatný kus… Achjo. Vždycky sem se těšila až budu vybírat kočárek a teď je to tak nebaví a stresuje.