Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, nemate nekdo zkusenost s timhletim kocarkem? Videli jsme ho v obchode, zkouseli jak jde do auta atd. Diky roan teo
@piggsi jestli Tě to ještě zajímá, tak my ho máme, je teda 2012, ale uplně stejný ![]()
Hluboká korba ok, my měli prcka začátkem ledna a v pohodě se nám vešel i s kombinézou a fusakem. Teď už máme sporťák, asi od jeho 6m, už byl tak tak (ale malej je dlouhej
) a navíc chtěl vidět.
Za mě výhody-velký košík, kočár není moc veliký (vlezu se všude),..
nevýhody-když chci otočit sporťák, musí se celý oddělat, nedá se jen otočit madlo, nedá se odendat vnitřek, např. pro vyprání a museli jsme dokoupit slunečník, občas na malýho svítilo a stříška s nedala sklopit dost, aby ho pořád zakrývala ![]()
Jako jsem vcelku spokojená, ale byl to 1.kočár, příště bych už veděla líp, po čem koukat ![]()
Mé zkušenosti jsou následující : kočárek je opravdu dosti tvrdý, hlavně pokud se jezdí po kamínkách a kostkách, byla jsem ze začátku naštvaná, že jsem nekoupila odpružený, nyní jsem velmi ráda, naše malá jinak než na kamínkách neusne
Jinak se to dá trochu zmírnit upuštěním kol. Zatím jsem se s ním dostala úplně všude, mám na mysli obchody a výtahy. Otočím se s ním na místě a jednou rukou. Desing je naprosto úžasný, sklidily jsme nesčetně pochval za barvu a tvar konstrukce. Neskutečně skladný, vejde se i do kufru fabie II. Na madlo dávám palec nahoru, jsme s přítelem oba vysocí a je to super. Košík je dost velký, ale pod hl. korbou je přístupný jen z venku. U sporťáku už je to opačně. Velkou nevýhodu vidím v tom, že je kočárek nýtovaný a tudíž se konstrukce nedá popravit, takže se může stát, že se trochu rozvrže jako nám. Naštěstí ručičky mého milého, nahradily nýty v místě vrzání šroubkama a je po problémech (nechtělo se mi reklamovat a bůhví, jestli by to uznali
).Jinak sporťák ještě čeká, máme 5 měs. pryč. Kočárek máme kupovaný letos. Snad jsem tímto někomu pomohla
![]()
Kdybych se měla rozhodnout znova, tak bych do něho šla znova. Poměr cena a kvalita je dle mého fajn. A důležité je aby se líbil Vám ![]()