Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hauck Malibu All In One Pushchair Caviar/Tango
Dnes jsem ho koupila.
A pri sestavovani a zkouseni vsech „sedaku“ jsem zjistila, ze ta Car seat - skorepina a Pram - korbicka maji „nedostatek“…
Obe po nasazeni a docvaknuti pri zatlaceni na „predni cas“ blize k rukojeti - v miste pro nohy moc naklani dopredu. Proste pri zatlaceni dolu v miste nohou se cela korbicka i cela skorepina naklani ve smeru tlaku - sice se pak v urcity moment naklaneni zastavi - ale dela to dojem, ze snad by i dite vypadlo…
![]()
Mate nekdo zkusenost?? ![]()
Sedi vam skorepina pevne bez hnuti? ![]()
Sedi vam korbicka pevne bez hnuti? ![]()
Muze to byt vadny kus? Nebo je to „normalni“ u tohodle modelu, ktery celkove dobre pruzi…nebo zda se to ma nejakym „grifem“ nekde „docvaknout“…
Zakoupeno mimo CR, tak zjistuji info, nez pujdu delat „tygrbal“ na prodejnu.
Diky moc!!
Máte zkušenost s Hauck Malibu XL?
Přidejte zkušenost s Hauck Malibu XLJá tedy u tohoto kočárku mám problém s tím, že při nadzvednutí předních koleček (patníky) mi praskly tyče, co vedou od koleček k rukojeti. Kočárek vyhozen, reklamace neuznána. Prý se to stává často a vymlouvají se na přetížení kočárku.
@bugoo Aha…a jak ti sedela ta korbicka a skorepina? Me se proste pri zatizeni v miste nohou naklani dopredu…
coz se mi nezdauplen bezne… ![]()
Já tedy měla jen ten sporťák, ale když syn seděl trochu víc vepředu - neseděl úplně opřený, tak se nechtělo kolům zatáčet. A opřený nebyl skoro nikdy, protože zádová opěrka není moc kolmo. Tudíž byla i k ničemu střecha. Ale neměla jsem 2013, ale asi 2011, tak třeba už to vylepšili…
Škoda, moc se mi líbil design i cena, ale pokud má takové nedostatky, tak to radši pokoušet nebudeme..
@barca0140 Ahoj tak uz ho mam 5 mesicu a musim rict, ze nakonec ty nedostatky nejsou tak hrozny - korba je v pohode mame docela velky a dlouhy mimco a stale ma dost mista, ted jsme nasadili sportacek a je hodne v pohode, sportacek se da uzasne jednoduse slozit a vejde se do maleho kufru fordika fiesty…no a ta sedacka =vajicko nebo skorepina nebo jak tomu kdo rika, tak v te mi ted jezdi v aute a docela to jde…ale uz asi brzo bude potrebovat vetsi,,, no ale ty otocny kolecka mame teda dano na zamceno protoze pri otece se mi zdaji trosku nekvalitni mam strach aby se nevyvratily…jako levna varianta kocarku je slusnej…nevim cenove v CR ale tady v UK to byl jeden z tech levnejsich a za ty penize jde…tak hodne stesti pri rozhodovani! Ale jako levna varianta 3 kombinace je v pohode…jede se snim lehcejen se blbe leze do toho kosicku pod kocarkem…vede se tamvelkej nakup docela ale blbe se to do nej cpe a vyndava…ale da se… ![]()