Ahoj
Mám vystudouvanou SŠ s maturitou obor kosmetika. Nikdy jsem se tomu nevěnovala, ale teď mě zaujaly ty řasy a obočí. To by mě bavilo. Vím že musím absolvovat kurz a zařídit ŽL. A tak jsem chtěla poprosit o vaše zkušenosti, kde jste podstoupily kurz na prodloužení a laminaci řas a obočí? Na internetu je toho spousta, hledám nějaký kurz v okolí Mladá Boleslav, Nymburk, Jičín, popř. Praha. Jak jste byly spokojené s kurzem, jak dlouho trval? A po kurzu?… Musím si sehnat vlastní prostory-kosmetický salon? Můžu to vykonávat třeba doma? Nemyslím uprostřed obýváku ale ve vyhrazené místnosti? Co je k tomu potřeba? Taky by mě zajímalo, je po tom poptávka, máte dost zákaznic? Kolik si zhruba účtujete za jednu zákaznici, myslím uživý mě to?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj
ale ve vyhrazené místnosti? Co je k tomu potřeba? Taky by mě zajímalo, je po tom poptávka, máte dost zákaznic? Kolik si zhruba účtujete za jednu zákaznici, myslím uživý mě to?
Mám vystudouvanou SŠ s maturitou obor kosmetika. Nikdy jsem se tomu nevěnovala, ale teď mě zaujaly ty řasy a obočí. To by mě bavilo. Vím že musím absolvovat kurz a zařídit ŽL. A tak jsem chtěla poprosit o vaše zkušenosti, kde jste podstoupily kurz na prodloužení a laminaci řas a obočí? Na internetu je toho spousta, hledám nějaký kurz v okolí Mladá Boleslav, Nymburk, Jičín, popř. Praha. Jak jste byly spokojené s kurzem, jak dlouho trval? A po kurzu?… Musím si sehnat vlastní prostory-kosmetický salon? Můžu to vykonávat třeba doma? Nemyslím uprostřed obýváku