Obědy u zaměstnavatele doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj. Potřebuji znát názory více lidí a potvrdit/vyvrátit si svůj názor.
Máme rodinnou firmu a zaměstnanci obědvaji u tchyne doma ve vnitřní verandě. Znamená to, že jim někdo(tchyne, tchán nebo manžel) musí každý den nachystat donesene jídlo na talíře a ohřát v mikrovlnce v kuchyni v domě. A umýt pak ty krabičky a talíře. Je jich 5 až 8. Pro jednoho člověka je to práce na půl hodiny denně.Já s manželem prosazujeme samostatnou kuchyňku na pracovišti, přestavba kanceláře. Tchyne tvrdí, že je to benefit, že to má rodinnou atmosféru a že to nebude to samé. Já si myslím, že lidi chodí do práce kvůli penězům a ne na každodenní oběd s šéfem, to je spíš na obtíž.
Kdo firmu založil?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tam nechoď. Hromada lidí v práci nemá oběd žádnej a sotva stihne sníst housku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máme rodinnou firmu a zaměstnanci obědvaji u tchyne doma ve vnitřní verandě. Znamená to, že jim někdo(tchyne, tchán nebo manžel) musí každý den nachystat donesene jídlo na talíře a ohřát v mikrovlnce v kuchyni v domě. A umýt pak ty krabičky a talíře. Je jich 5 až 8. Pro jednoho člověka je to práce na půl hodiny denně.Já s manželem prosazujeme samostatnou kuchyňku na pracovišti, přestavba kanceláře. Tchyne tvrdí, že je to benefit, že to má rodinnou atmosféru a že to nebude to samé. Já si myslím, že lidi chodí do práce kvůli penězům a ne na každodenní oběd s šéfem, to je spíš na obtíž.
A zucastnenym to vadi? Nebo jen tobe, ktera to nechysta.
Edit. Jo uz vidim, ze manzelovi to vadi. Mel by to asi resit on, ne ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz too nevadi zchanovcum ani zamestnancum…ja jako zamestnanec, bych uvitala spis kuchynku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Taky bych byla pro samostatnou kuchyňku, tohle mi přijde takový divný
Kdyby si to ohřáli, a občas si tam třeba sedli na pokec u oběda, tak ok, ale chystat jim to na talíř, ohřát a uklízet po nich? Kdo tohle vymyslel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi se to líbí. Taky mi to přijde, že to má rodinnou atmosféru, že si svých lidí váží. Neberou je pouze, že jsou pracovní síla. Pro takové lidi se musí dobře pracovat.
I samostatná kuchyň bude fajn. Ale ztratí to tuhle osobitu a kouzlo. Nevím, jak to popsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já si myslím, že lidi chodí do práce kvůli penězům a ne na každodenní oběd s šéfem, to je spíš na obtíž.
já do chodím do práce kvůli penězům, ale dobré vztahy se šéfem jsou podmínkou spokojené práce. kdyby byl špatný šéf nebo kolektiv, bude práce neuspokojivá a byl by to dobrý důvod odejít jinam. jestli jsou obědy se šéfem zaměstnancům na obtíž, to si musí říct ti zamětnanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se to taky líbí, člověk má potom pocit že si ho zaměstnavatel trochu váží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych spíš rekla, ze pani vadi to po těch ostatních zaměstnancich poklizet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako zaměstnanec bych uvítala samostatnou kuchyňku. Většinou si nosím svoje, podle své chuti a každodenní oběd se šéfem by pro mě byla zdržovačka. Tak to vidím já, někomu se to naopak asi líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza12345 píše:
Ja bych spíš rekla, ze pani vadi to po těch ostatních zaměstnancich poklizet
Asi ji vadí, že to za bere čas příprava i uklízení. A možná nerada vidí, že to spolkne peníze, jestli to nějak dotují majitelé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…
Příspěvek upraven 11.03.26 v 15:27