Úprava styku dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2745
5.4.14 23:23

...

No a jaké jsou ty otázky soudu a jaké jeho a Vaše? Tím se dá poznat, kdo kam míří. No, ono je to jasné, kdo kam míří, ale leckdy se to dá korigovat protiotázkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
7.4.14 13:27
@Xiraxinek píše:
Ani se neptej… Z něj tam udělali uplného blba a z ní dokonalou matku… I pracovnice z OSPOD to nechápala jak to takhle ona mohla uzavřít, kor když s ní sama měla problémy, že jí tam lhala atd… Měla tam i papíry od policie, že jeho napadla za přítomnosti dětí… Od pracovnice byl posudek, že opravdu zanedbává děti, že je od dr stížnost i skrze péči apod apod apod… Navíc i reálně v té době byli kluci u nás místo krátkého a dlouhého týdne třeba i měsíc v kuse a ona se nezajímala o nic, alimenty propila, ve školce dluhy, vybrala peníze z obědů, nedávala kluka do školky a další a další průsery… Ale dopadlo to tam tak, že on byl za nejhoršího a ona byla ta, která je zžitá s rolí matky a má vůči dětem stabilnější city… Ona neměla stabilní city nikdy, vždycky se chovala afektovaně a jak blbka…

To je docela běžné - matka svatá, otec potížista. Co odvolání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 16:30
@canaglia píše:
To je docela běžné - matka svatá, otec potížista. Co odvolání?

Odvolal a soudkyně to smetla, že přeci psycholožka ví „nejlépe“, no byl ještě za většího „de*ila“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
7.4.14 17:01
@Xiraxinek píše:
Odvolal a soudkyně to smetla, že přeci psycholožka ví „nejlépe“, no byl ještě za většího „de*ila“…

Hm, tohle je strašné, pak se lidi diví, že se do tohoto boje s opatrovnickou mafií řada otců ani nepustí, vzdá to předem a ušetří si nervy a spoustu zbytečně vyhozených peněz. Pokud by to byl můj případ, asi bychom šli na oponentní posudky, případně, pokud by byl prostor, tak na ústavní stížnost. Ale to by bylo potřeba znát případ detailněji. Teď to asi chce pečlivě dokumentovat péči matky a pak to doložit jako změnu poměrů vyžadujících změnu péče. Na kterém kraji to dělali to odvolání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 17:22
@canaglia píše:
Hm, tohle je strašné, pak se lidi diví, že se do tohoto boje s opatrovnickou mafií řada otců ani nepustí, vzdá to předem a ušetří si nervy a spoustu zbytečně vyhozených peněz. Pokud by to byl můj případ, asi bychom šli na oponentní posudky, případně, pokud by byl prostor, tak na ústavní stížnost. Ale to by bylo potřeba znát případ detailněji. Teď to asi chce pečlivě dokumentovat péči matky a pak to doložit jako změnu poměrů vyžadujících změnu péče. Na kterém kraji to dělali to odvolání?

Hradec Králové… No, tak ono se to stále v podstatě vleče, teď je to ve fázi, že děti přes dva roky neviděl, jelikož je odstěhovala se svým novým přítelem daleko daleko pryč… Jediné, co o nich ví je to, co zkontaktuje ředitel dětí, poslední info bylo, že matka dluží přes 4tis na stravném v jídelně… Že neustále slibovala, jak už to posílá, jak to poslala, ježiši platba se vrátila, poslala údajně znovu atd atd atd, no tak nakonec ředitel stravu odstřihl úplně… Je to vesnická škola, tak to tam fungovalo trochu jinak, než v běžné jídelně ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
7.4.14 17:32

Hm, to, že je dva roky neviděl, moc šancí nedává. Záleží na tom, jestli chce bojovat. Je to na dlouho, je to drahé a s nejistým výsledkem. A Hradec moc nakloněný otcům není. Navíc teď by se to řešilo na soudu nového bydliště dětí. Nicméně to, že jim neplatí obědy ve škole, je docela pádný argument pro návrh na změnu péče. Ale muselo by se to fakt dobře připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 17:57
@canaglia píše:
Hm, to, že je dva roky neviděl, moc šancí nedává. Záleží na tom, jestli chce bojovat. Je to na dlouho, je to drahé a s nejistým výsledkem. A Hradec moc nakloněný otcům není. Navíc teď by se to řešilo na soudu nového bydliště dětí. Nicméně to, že jim neplatí obědy ve škole, je docela pádný argument pro návrh na změnu péče. Ale muselo by se to fakt dobře připravit.

Vše nesčetněkrát podával, změnu výchovného prostředí atd atd atd a vše smetli (v HK právě), že maminka má sice mezery v péči, ale je maminka a snaží se… Rozuměj snaha je to, že dala kluka do školy v růžovém svetru o tři čísla větším, oteplovákách s motýlkama po neteři a botech o číslo menších, ale byl přeci oblečený… :zed: Pomůcky do školy věčně neměl, vystřihaná písmenka, úkol hotový z poloviny apod apod… A když se řešilo to úúúúlně prvotní svěření do péče, tak se „záhadně ztratil“ spis od policie o tom, jak matka napadla otce nožem za přítomnosti dětí - starší stál ve futrech a mladšího držela v náručí na druhé ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
7.4.14 20:23

...

@Xiraxinek @canaglia Jsou děti o hladu? Kolik ztratily na váze v posledním půl roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 20:59
@katalyzator píše:
@Xiraxinek @canaglia Jsou děti o hladu? Kolik ztratily na váze v posledním půl roce?

To Ti řeknu těžko, když je otec dětí dva roky neviděl, jelikož matka brání styku a má za sebou oporu v jejím novém příteli, který je kriminálem prolezlý od palce u nohy až po uši… Ale co jsem zahlédla fotky, tak jsem kluci kost a kůže, uplně vyzáblí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
7.4.14 21:41

...

@Xiraxinek OK, díky, Já jsem spíš chtěl říct, že je třeba mít pádné argumenty, no. Neplacšení obědů je spíš prohřešek matky, děti může krmit jinak. :)
Jak to tedy máte, a čeho chcete dosáhnout? Jestli to tedy není OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 21:54
@katalyzator píše:
@Xiraxinek OK, díky, Já jsem spíš chtěl říct, že je třeba mít pádné argumenty, no. Neplacšení obědů je spíš prohřešek matky, děti může krmit jinak. :)
Jak to tedy máte, a čeho chcete dosáhnout? Jestli to tedy není OT.

Já už s exem nejsem, má novou přítelkyni… Co vím, tak chtěl docílit po celou dobu toho, aby měl kluky u sebe v péči, tehdy u nás v péči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
7.4.14 21:56

...

@Xiraxinek No to je těžký, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.4.14 21:59
@katalyzator píše:
@Xiraxinek No to je těžký, no

To je… Ona ta strava tam nejsou jen obědy… Oni to mají jako svačinu, oběd a svačinu… Ona sedí doma, makat nejde, čeká jen na alimenty, přídavky apod, ale kluky rve i do družiny do půl pátý, takže jsou celý den o hladu, protože tam přímo mají nějak v řádu, že škola dodává stravu, aby se kolektiv držel při sobě a aby měli ovoce, zeleninu atd, jsou to malotřídky na vesnici… Takže prostě je tam šoupne, v pul páté vyzvedne a nejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
7.4.14 22:13

...

Blbý… to ho muselo štvát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.5.14 20:21

Mužu se taky zeptat, take jsme se s přítelem rozešly. mám podanou žádost o svěření maleho do mé peče a bývalí přítel mi řekl že chce mít malýho každý víkend on. to sem mu řekla že ne že jednou za 14dní že mám taky právo ho mít o víkendu… je to kamionák, myslíte že mu to soud povolí aby ho měl každý víkend? malemu je rok… a on je doma někdy každý víkend někdy jednou za 14dní… děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna