Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Je to sice hnusný, ale pochopitelný - je téměř jisté, že jako svobodná matka nemáš moc peněz takže se bojí o nájem ![]()
Klid - ono je to dneska nějaké moderní. Nové bydlení sháním už 4 měsíce - většina inzerátů - né rodina s dětmi.. a řekni, kam tedy máme jít, jestli ty děcka jsou divný či co
vem to jako fakt, hledej dál. Ono se něco najde.
on se prostě bojí, že to neutáhneš. Jeho problém. Najdeš lepší.
,nevzdavej to a hledej dal, urcite se brzy zadari. Nejak me nenapada, zadny duvod, proc nechtit svobodnou matku v najmu, jedine, ze se boji, ze nebudes platit. Hlavu vzhuru ![]()
A chce kauci? možná má strach, že jako samoživitelka bys to neutáhla
,ale rozhodně to není korektní jednání
neboj bude dobře ![]()
A to se ti stalo poprvé? Třeba se bojí, že nebudeš včas platit, třeba má sám už špatné zkušenosti, stejně jako někdo třeba nechce studenty
. Kde hledáš byt? Vím o jednom v Praze.
Na druhou stranu kdo ten příjem dnes jistý má. Bydlím ve studentském městě, hodně kamarádů (stále studentů) už platilo rozbitá okna nebo vykoplé dveře po party hard. To si asi nevybere
.
Nicméně.. jsem ponížená.
Nebo možná nechce hlavně ty děti. Naše děti daly našemu bytu víc zabrat než domácí zvíře, které taky většinou nechtěj.
@Anonymní píše:
Na druhou stranu kdo ten příjem dnes jistý má. Bydlím ve studentském městě, hodně kamarádů (stále studentů) už platilo rozbitá okna nebo vykoplé dveře po party hard. To si asi nevybere.
Nicméně.. jsem ponížená.
njn, i to se stane. Jsou horší věci…
Každý nový začátek je těžký, zvlášť pro maminku s dítětem, která na všechno zůstane sama. Určitě bude líp. Nevzdávej to, hledej dál.
Řekla jsem mu že mám přes sto tisíc úspor, které sice použít nechci, ale když bude nejhůř. Na kauci i na realitku mám našetřeno cash. Bohužel, Olomouc ![]()
Mám sestru co pronajímá byt a také by bohužel nepronajala svobodné matce. Říká, že si nedovede představit jí vyhodit na ulici, kdyby jí přestala platit.
Jsem vzteklá a brečím a zajímá mě názor ostatních. Odešla jsem od manžela, už dvakrát mě zbil, asistovala policie. Žiju u kamarádky s dcerou a hledáme si podnájem. Dnes jsem se byla podívat na byt, fajn cena, krásný. Řekla jsem paní z realitky, že ho beru. Do hodiny volala..cituji.. „pan majitel si nepřeje svobodnou matku“. Jsem prašivá. Brečím. Jsem vzteklá. Chci si ho najít a umlátit kočárkem. Hledám bydlení už dva měsíce. Tohle je poprvé co mě opouští odhodlání o novém začátku. Nepotřebuji pomoc.. možná povzbudit. A co na to říkáte?