Jsem prašivá?

Anonymní
25.3.14 20:00

Jsem prašivá?

Jsem vzteklá a brečím a zajímá mě názor ostatních. Odešla jsem od manžela, už dvakrát mě zbil, asistovala policie. Žiju u kamarádky s dcerou a hledáme si podnájem. Dnes jsem se byla podívat na byt, fajn cena, krásný. Řekla jsem paní z realitky, že ho beru. Do hodiny volala..cituji.. „pan majitel si nepřeje svobodnou matku“. Jsem prašivá. Brečím. Jsem vzteklá. Chci si ho najít a umlátit kočárkem. Hledám bydlení už dva měsíce. Tohle je poprvé co mě opouští odhodlání o novém začátku. Nepotřebuji pomoc.. možná povzbudit. A co na to říkáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
25.3.14 20:02

Je to sice hnusný, ale pochopitelný - je téměř jisté, že jako svobodná matka nemáš moc peněz takže se bojí o nájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.14 20:03

Klid - ono je to dneska nějaké moderní. Nové bydlení sháním už 4 měsíce - většina inzerátů - né rodina s dětmi.. a řekni, kam tedy máme jít, jestli ty děcka jsou divný či co :think: vem to jako fakt, hledej dál. Ono se něco najde. :hug: on se prostě bojí, že to neutáhneš. Jeho problém. Najdeš lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940

:hug:,nevzdavej to a hledej dal, urcite se brzy zadari. Nejak me nenapada, zadny duvod, proc nechtit svobodnou matku v najmu, jedine, ze se boji, ze nebudes platit. Hlavu vzhuru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211

A chce kauci? možná má strach, že jako samoživitelka bys to neutáhla :nevim:,ale rozhodně to není korektní jednání :? neboj bude dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.14 20:04

A to se ti stalo poprvé? Třeba se bojí, že nebudeš včas platit, třeba má sám už špatné zkušenosti, stejně jako někdo třeba nechce studenty :nevim:. Kde hledáš byt? Vím o jednom v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 20:04

Na druhou stranu kdo ten příjem dnes jistý má. Bydlím ve studentském městě, hodně kamarádů (stále studentů) už platilo rozbitá okna nebo vykoplé dveře po party hard. To si asi nevybere :think:.
Nicméně.. jsem ponížená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.14 20:05

Odkud jsi? Ono spousta majitelů nechce svobodné s dětmi:-(

• Citovat
  • Upravit
14856

Nebo možná nechce hlavně ty děti. Naše děti daly našemu bytu víc zabrat než domácí zvíře, které taky většinou nechtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Na druhou stranu kdo ten příjem dnes jistý má. Bydlím ve studentském městě, hodně kamarádů (stále studentů) už platilo rozbitá okna nebo vykoplé dveře po party hard. To si asi nevybere :think:.
Nicméně.. jsem ponížená.

njn, i to se stane. Jsou horší věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620

Každý nový začátek je těžký, zvlášť pro maminku s dítětem, která na všechno zůstane sama. Určitě bude líp. Nevzdávej to, hledej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134

Třeba má špatné zkušenosti. Neboj, jinému to vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.14 20:06

Řekla jsem mu že mám přes sto tisíc úspor, které sice použít nechci, ale když bude nejhůř. Na kauci i na realitku mám našetřeno cash. Bohužel, Olomouc :(

• Citovat
  • Upravit
35438
25.3.14 20:06

Na pos. ranýho aji haj.zl spadne. :kytka: :kytka: Drž se, bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
25.3.14 20:07

Mám sestru co pronajímá byt a také by bohužel nepronajala svobodné matce. Říká, že si nedovede představit jí vyhodit na ulici, kdyby jí přestala platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna