Jsem prašivá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
25.3.14 20:07

Na druhou stranu by si pan majitel mohl uvědomit, že zrovna matka s dítětem bydlet potřebuje, takže platit bude…ale to už je jedno. Není to určitě jediný byt k pronájmu ;) a zakladatelko, nevěš hlavu.Je to něco přes dva roky, co jsem začínala s prckem znova a sama. Pocity: Zbytečná, neschopná, nikdo mě nebude chtít…pak mi došlo, že těch pocitů docílil bývalý manžel. Každé ponížení nám bere sebevědomí. Ber to tak-že jsi dokázala říct dost..Odhodlala ses bojovat za sebe a svou dceru. Nebude to vždy lehké. Al každé špatné období má konec a přijde dobré. Tak se neutápěj a neprodlužuj si to špatné. Bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.3.14 20:08

On se blbě vyhazuje nájemník, když je tam dítě…
Pokud máš příjem, argumentovala bych tím. Máchat majiteli klidně platovým výměrem před ksichtem.
Ale taky může mít špatnou zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.14 20:09

2+1 by stačilo? a cenově máš představu?

• Citovat
  • Upravit
3276
25.3.14 20:09

A tak to nemusíš nikomu řikat. Co je komu do toho jestli jsi svobodná matka nebo ne. Jinak tě chápu, že to zamrzí kort, když se ženská odhodlá a snaží se postavit na svoje nohy no neni to jednoduchý. Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.3.14 20:10

Já myslím, že jsi statečná a nenech si vzít ideu o,,novém začátku,, kvůli člověku, kterého ani neznáš a on nezná Tebe, nejspíš měl jen strach z toho, že jako svobodná matka můžeš mít problém z financemi, tudíž z placením závazků (u nás v baráku je svobodná matka, má 3.letého syna, dluží za nájem, vodu, elektřinu celkem asi 13.000kč, takže z tohohle důvodu nejspíš má majitel obavu, vůbec tím nechci říct, že to může být Tvůj případ). Nevzdávej se a hledej dál, vše je jen o lidech, třeba hned zítra potkáš člověka, který bude ochotný Ti pomoci a jako svobodné matce např. z nájmu slevit apod., dobří lidi ještě nevymřeli :-) Držím palečky, ať vše dobře dopadne dobře a posílám kytičku pro štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
25.3.14 20:14
@geilens píše:
Je to sice hnusný, ale pochopitelný - je téměř jisté, že jako svobodná matka nemáš moc peněz takže se bojí o nájem :nevim:

Cože? Já jsem svobodná matka, na mateřské, můj měsíční příjem včetně alimentů je asi 20.000,– Kč čistého. Myslím, že bych z toho nájem a všechno ostatní utáhla. Panu majiteli bych asi něco řekla, i když by mi to nepomohlo. To je pěkná sviňárna a nic pochopitelného na tom není. Radši si tam asi nastěhuje studenty, kteří budou dělat bordel a sousedi si budou stěžovat. Ale jemu je to jedno, on tam nebydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055

Mám kamarádku a ta pronajímá několik bytů. nechce matky s dětmi, nechce děti, psy.. děti pláčou(tím ruší sousedy), běhají(tím ruší sousedy), psi štěkají, vyjí, kálejí(tím ruší a obtěžují sousedy)… a moje kamarádka nechce řešit, že jí sousedé budou volat, že nad nimi, vedle nich je kravál :nevim:
Tak držím palce, aby se něco našlo, asi to nebude tak jednoduché. nebo hledat primárně tam, kde děti jsou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
@Anonymní píše: Řekla jsem mu že mám přes sto tisíc úspor, které sice použít nechci, ale když bude nejhůř. Na kauci i na realitku mám našetřeno cash. Bohužel, Olomouc :(

hm, to je pitomec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
25.3.14 20:15

Zakladatelko, nikde to nevykládej, že jsi svobodná matka. Prostě tvůj manžel pracuje v zahraničí, nemá čas se dojít podívat, nechal to na tobě, i podepsání smlouvy nechal na tobě a bla bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.3.14 20:15

No a? Tak má majitel prostě nějakou představu o svém budoucím nájemníkovi. I kdyby tam chtěl mít pouze homosexuála s růžovým čírem - jeho byt, jeho věc, tak to neřeš a hledej dál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.14 20:16
@21.6.2014 píše:
Mám kamarádku a ta pronajímá několik bytů. nechce matky s dětmi, nechce děti, psy.. děti pláčou(tím ruší sousedy), běhají(tím ruší sousedy), psi štěkají, vyjí, kálejí(tím ruší a obtěžují sousedy)… a moje kamarádka nechce řešit, že jí sousedé budou volat, že nad nimi, vedle nich je kravál :nevim:
Tak držím palce, aby se něco našlo, asi to nebude tak jednoduché. nebo hledat primárně tam, kde děti jsou? :think:

no jo, ale komu to pak pronajímá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.3.14 20:17

Já bych asi taky netroubila, ze jsi sama…do toho mu fakt nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.14 20:18
@Anonymní píše:
Jsem vzteklá a brečím a zajímá mě názor ostatních. Odešla jsem od manžela, už dvakrát mě zbil, asistovala policie. Žiju u kamarádky s dcerou a hledáme si podnájem. Dnes jsem se byla podívat na byt, fajn cena, krásný. Řekla jsem paní z realitky, že ho beru. Do hodiny volala..cituji.. „pan majitel si nepřeje svobodnou matku“. Jsem prašivá. Brečím. Jsem vzteklá. Chci si ho najít a umlátit kočárkem. Hledám bydlení už dva měsíce. Tohle je poprvé co mě opouští odhodlání o novém začátku. Nepotřebuji pomoc.. možná povzbudit. A co na to říkáte?

SVINE!!ten majitel

• Citovat
  • Upravit
36504
25.3.14 20:19
@Liz píše:
Mám sestru co pronajímá byt a také by bohužel nepronajala svobodné matce. Říká, že si nedovede představit jí vyhodit na ulici, kdyby jí přestala platit.

Přesně. Druhý důvod je obava, že děti zdevastují byt. Třetí - že nebude mít na nájem. Každý pronajímatel má prostě právo si nájemce vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.3.14 20:19

Proč je majitel svině? Kdybych chtěla pronajmout byt, taky si budu vybírat. Nebo jsem kvůli tomu svině? Že bych tam nechtěla některou skupinu lidí? Proč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna