Jsem prašivá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
25.3.14 20:20

@ncc1701 ona je normalni clovek..a chce zit samostatny zivot…

• Citovat
  • Upravit
7904
25.3.14 20:20

@suik dneska už nikdo na pronájmu bůhví jak zázračné peníze nevydělá. Pokud má takové požadavky na nájemníky, jak je byt možná občas i několik měsíců prázdný. Anebo ho pronajímá pod cenou. Pokud to někomu nevadí, tak klidně, ale jsou i mnohem výnosnější možnosti, jak investovat peníze než zrovna pronájem bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
25.3.14 20:23

@suik různě, nejen matky s dětmi a lidé s mazlíčky potřebují bydlet. teď třeba byt pronajímá nějaké paní, co jí ten byt platí sociálka? taky docela mazec… ono s těmi nájemníky je taky docela kříž. my když hledali pronájem (taky s dítětem) jsme problém neměli, ale paní byl vyloženě nešťastná, že jdeme pryč. hodně lidí ten byt v podstatě vybydlí(říkala paní - zničí nábytek), není to jejich, tak co. Můj chlap tam cosik přitáhnul, povolil, spravil…
do lidí nevlezeš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.14 20:24
@suik píše:
no jo, ale komu to pak pronajímá :think:

Třeba singlům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.3.14 20:26

Já myslim, že je to každýho věc, komu byt pronajme :nevim: nevim proč by měl být hned svině, nebo jakýkoli jiný zvíře, je to jeho majetek, až budete mít vlastní byt a budete ho chtít pronajímat, taky si dobře rozmyslíte, komu ho pronajmete :nevim: je to naprosto logický :nevim: nic osobního bych v tom nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.3.14 20:26
@KackaDoup píše:
@ncc1701 ona je normalni clovek..a chce zit samostatny zivot…

No ale kvůli není každý, kdo jí v tom nemá jak podpořit, svině.
V naší FB drbárně pořád čtu inzeráty „hledám byt 1+1 bez kauce nebo s kaucí na splátky“… Já když jsem neměla na tři měsíční kauce, tak jsem na takový byt rovnou zapomínala. Kvůli tomu jsem si nemyslela, že by byl majitel svině… Tak holt nechce, nechce, je to jeho volba…

• Citovat
  • Upravit
rokris
25.3.14 20:27
@geilens píše:
Je to sice hnusný, ale pochopitelný - je téměř jisté, že jako svobodná matka nemáš moc peněz takže se bojí o nájem :nevim:
¨
Tak. Taková je doba. Je to dost časté.
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.3.14 20:29

Pro me je to hnusny neosobni pristup, ja bych rada se treba setkala s potencionalnim najemnikem proklepla si ho klidne..rozhodne bych neodmitala matku s detmi..jen tak protoze

• Citovat
  • Upravit
1947
25.3.14 20:30
@Anonymní píše:
Jsem vzteklá a brečím a zajímá mě názor ostatních. Odešla jsem od manžela, už dvakrát mě zbil, asistovala policie. Žiju u kamarádky s dcerou a hledáme si podnájem. Dnes jsem se byla podívat na byt, fajn cena, krásný. Řekla jsem paní z realitky, že ho beru. Do hodiny volala..cituji.. „pan majitel si nepřeje svobodnou matku“. Jsem prašivá. Brečím. Jsem vzteklá. Chci si ho najít a umlátit kočárkem. Hledám bydlení už dva měsíce. Tohle je poprvé co mě opouští odhodlání o novém začátku. Nepotřebuji pomoc.. možná povzbudit. A co na to říkáte?

Abych pravdu řekla, vidím to z druhé strany (sháněla jsem nájemníky), a majitele chápu, bojí se, aby dostával nájem. U matky samoživitelky je prostě předpoklad, že má peněz málo a že budou potíže. Zákony jsou bohužel nastavené tak, že majitel má málo možností, jak neplatiče z bytu dostat, takže ho vlastně dotuje ze svého. Kromě toho do bytu musí investovat- aspoň vymalovat při každé změně, často vyměnit poničené zařízení.. Všechno za svoje, tak aspoň ten nájem pak chce dostávat. A i když se snaží domoct se svých práv přes soudy, je to na dlouhé lokte a nájemníci se majitelům vesele smějí za zády (nebo i do opbličeje) :pocitac:.. Vím, že za to Ty nemůžeš, ale neměj mu to za zlé a neber si to od něj osobně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
25.3.14 20:32

Zakladatelko, nechodis do FB skupiny Olomoucke maminky? Tam by mohly pomoc, zrovna pred par dny tam byla nabidka pronajmu bez realitky. Kdyztak pisni SZ, kdyby jsi nevedela, ktera skupina, je jich vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.14 20:35
@J3nie píše:
Zakladatelko, nechodis do FB skupiny Olomoucke maminky? Tam by mohly pomoc, zrovna pred par dny tam byla nabidka pronajmu bez realitky. Kdyztak pisni SZ, kdyby jsi nevedela, ktera skupina, je jich vic.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
4402
25.3.14 20:40

Je to normální :nevim: Někdo nechce ani rodinu s dětmi ani zvířata nebo studenty. Chtějí chránit svůj majetek, děti jsou ničitelé, zvířata stejně tak, studenti nezodpovědní. Ideální je chlap-manažer, který hodně pracuje, není moc doma, jí v restauracích, je singl a hodlá v bytě hlavně přespávat :mrgreen: Neber si to zbytečně osobně a hledej dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.3.14 20:53
@ncc1701 píše:
Proč je majitel svině? Kdybych chtěla pronajmout byt, taky si budu vybírat. Nebo jsem kvůli tomu svině? Že bych tam nechtěla některou skupinu lidí? Proč? :nevim:

Přesně tak.Taky bych nechtěla děti a zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.14 20:54
@Tereza1986 píše:
Přesně tak.Taky bych nechtěla děti a zvířata.

Já také ne. Náklady na renovaci bytu pak pomalu převýší zisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.3.14 20:57
@Burj Chalifa píše:
Já také ne. Náklady na renovaci bytu pak pomalu převýší zisk.

No právě. A majitel je hned označen za blbce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna